counter
Стрічка новин
Вибрати все
24 Квітня
23 Квітня
Всі новини...

Як думки переростають у хвороби


Переглядів: 14


Як думки переростають у хвороби

Екстрасенси стверджують, що багато хвороб можуть виникнути через неправильний спосіб мислення або поведінки. За його словами, виникнення кожної хвороби має своє психологічне обґрунтування.

Гастрит, за їхніми словами, може виникнути від почуття досади та приреченості. Невизначеність та відчуття безпорадності породжує хвороби шлунка.

Безсоння може виникнути на ґрунті страху, нестачі сил та можливостей боротися з проблемами. Суєта та ототожнення себе зі своїми проблемами призводить до зниження якості сну.

Запальні процеси застають людину в момент, коли вона незадоволена своїми умовами життя. Від цього він впадає в гнів і лють, що позначається на його здоров'ї.

Гіпертонія або підвищений тиск виникає, коли людина надто багато на себе бере. Самовпевнені люди найчастіше страждають від цієї недуги.

Гіпотонія або знижений тиск бере свій початок від відчуття невпевненості та зневіри. Почуття провини, безнадійність, нестача життєвих сил призводять до цього захворювання.

Алергія виникає на ґрунті протесту проти будь-якої ситуації чи людини. Це захворювання може бути викликане також відчуттям власного безсилля та від неможливості щось змінити.

Анемія  виникає тоді, коли людина переживає якісь життєві негаразди і мало радіє. Швидше вилікувати цю недугу допоможуть позитивні думки та спілкування з людьми, які можуть надати моральну підтримку.

Хвороби горла виникають тоді, коли людина чинить опір змінам, або не може виразити себе. Причина може бути також у тому, що його мучать думки про власну неспроможність та нереалізованість.

Запор може виникнути через те, що людина не хоче розлучатися зі своїми минулими думками. Ця недуга також може бути свідченням великої кількості накопичених переживань та тривожних думок. Екстрасенси радять у цьому випадку назавжди попрощатися з тим, що мучить душу, і почати жити новим життям.

Мігрені виникають через занижену самооцінку і страх зробити щось не так. Рекомендується всім, хто постійно страждає від цієї недуги, пробачити себе за всі помилки та прийняти себе з усіма недоліками.

Зуби болять – ознака нерішучості, сумнівів та невміння долати труднощі.

Поганий запах з рота може бути пов'язаний з думками про помсту або заздрість. Людина, яка страждає від цієї недуги, на думку Олександра Шепса, має брудні та погані мили, часто думає або говорить погано про оточуючих.

Сверблячка може бути пов'язана з виникаючими бажаннями, які не відповідають характеру людини. У цьому випадку потрібно змінити свою поведінку, постаратися розвинути в собі якості характеру, яких не вистачає для здійснення планів.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
5 шкідливих звичок, які заважають вашому розвитку
5 шкідливих звичок, які заважають вашому розвитку
Шкідливими звичками ми звикли називати прихильність до куріння, алкоголю та інших речовин, які руйнують органі....
Гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої професійні цілі та амбіції Постарайтес....
Любовний гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 24 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія будуть на піку, що зробить вас неперевер....
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Мантра звільнення від стресу, страху та безсилля
Не можна недооцінювати силу звуків — у них є сила, що дозволяє подолати будь-які проблеми За допомогою мантр к....
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Ніч повного місяця вважається найзагадковішою У цей час Сонце, Земля і Місяць знаходяться практично на одній п....
більше матеріалів
/-0,40719890594482-/ /-pc-/
Top