counter
Стрічка новин
Вибрати все
27 Квітня
26 Квітня
Всі новини...

Як дізнатися, чи є на вас порча або пристріт?


Переглядів: 996


Як дізнатися, чи є на вас порча або пристріт?

Порча – це потужний магічний вплив на людину, під яку, на жаль, може потрапити кожен із нас. Також велика ймовірність того, що вас можуть наврочити. Наслідки цих магічних впливів є жахливими. Псування і пристріт можуть виявлятися різними способами. Якщо ви раптом відчули, що ваше життя змінюється на гірший бік, з'явилися проблеми в роботі, сім'ї, з грошима та зі здоров'ям, вам варто задуматися: а раптом на вас наслали псування чи наврочили? Перевірити, чи є псування чи пристріт можна різними способами. Всі вони полягають у тому, щоб виявити чужу негативну енергетику, яка впливає на вас і робить з кожним днем дедалі слабше. Давайте розглянемо найдієвіші способи розпізнавання темного магічного втручання у ваше життя.

Для того, щоб дізнатися, чи є на вас псування, необхідно взяти прозору склянку з водою та сире куряче яйце. Акуратно розбийте яйце і вилийте його в склянку. Жовток має бути обов'язково цілим. Після цього опустіть голову так, щоб підборіддя торкалося грудей. Склянку прикладіть на тем'я і тримайте в такому положенні приблизно хвилини три. Намагайтеся весь цей час не рухатися. Після цього зніміть склянку та уважно подивіться, що сталося з яйцем.

Якщо вода, як і раніше, чиста і прозора, а жовток залишився в білку, а білок схожий на купку, то на вас немає жодного псування. Якщо жовток цілий, а білок розвалився на кілька частин, які є нитками, то на вас накладено легке псування, яке стосується вашого сімейного життя.

Якщо білок розпався на декілька ниток, на яких чітко простежуються бульбашки, то на вас сильне псування, і це пороблення наведено професіоналом. В цьому випадку, найімовірніше, постарався ваш заздрісник. Як правило, таке псування має жахливі наслідки: тяжкі хвороби, які неможливо розпізнати та діагностувати.

Якщо на нитках білка або на жовтку ви бачите не тільки білі бульбашки, а й чорні крапки, то це є ознакою потужного псування, яке робилося з використанням цвинтарної землі. Це псування на смерть. Той, хто її наслав, йде до переможного кінця і заспокоїться тільки після вашої смерті.

Існує ще один спосіб визначити наявність псування. Для цього візьміть склянку з водою та три сірники. Засвітіть сірники і дайте їм повністю прогоріти. Потім киньте їх по черзі у воду і стежте за тим, що буде. Якщо всі сірники не тонуть, значить порчі та пристріту немає. Якщо вони стали вертикально у воді – це ознака того, що у ваш бік спрямований сильний негатив, який, як і псування, може зашкодити вам. Якщо всі сірники впали на дно – на вас накладено сильне псування.

Стається, що через одного члена сім'ї, на якого наслали псування, страждають усі його родичі, які живуть з ним під одним дахом. Щоб дізнатися, на кого саме наклали прокляття, необхідно в кожній кімнаті поставити букет звіробою. У чиїй кімнаті звіробій зав'яне найшвидше, та людина зіпсована.

Перевірити наявність псування допоможе ще один старовинний спосіб. Після заходу Сонця візьміть освячену церковну свічку, запаліть її та починайте пошепки читати будь-яку молитву, перехрестіться три рази. Якщо під час молитви вогонь починає потріскувати і сильно вагатися, то це явна ознака того, що вас наврочили або навели пороблення.

Якщо у вас в будинку живе чорна кішка, то вона зможе виявити у вас наявність псування. Добре, якщо кішка за характером ласкава і спокійна. Візьміть її на руки і почніть гладити. Якщо вона сидить покірно, то з вами все гаразд. Якщо ж вона поводиться дивно. Виривається і починає нявкати – це ознака псування.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Найправдивіше ворожіння на майбутнє
Найправдивіше ворожіння на майбутнє
Щоб дізнатися, що чекає на вас у найближчому і далекому майбутньому, можна погадати Пропонуємо вам скористатис....
Як домашні тварини прогнозують погоду: прикмети
Як домашні тварини прогнозують погоду: прикмети
Дивно, але домашні вихованці — найкращі синоптики Саме за їхньою поведінкою можна дізнатися точний прогноз пог....
Ваш шлях до успіху за Знаком Зодіаку
Ваш шлях до успіху за Знаком Зодіаку
успіх гороскоп & mdash; Ваш особистий посібник із щасливого життя Зірки визначили найкоротший спосіб бага....
Як дізнатися колір своєї аури
Як дізнатися колір своєї аури
Аура – це віддзеркалення нашого внутрішнього стану душі Це невидиме енергетичне поле, яке відбиває наш настрій....
Грошова магія: що робити зі старим гаманцем
Грошова магія: що робити зі старим гаманцем
У грошової магії гаманець є одним з головних предметів, який пов'язує енергія людини з енергією грошей Трапляє....
більше матеріалів
/-0,35265302658081-/ /-pc-/
Top