counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

Небезпечні знахідки, які прирікають на нещастя


Переглядів: 13


Небезпечні знахідки, які прирікають на нещастя

Одне з найпоширеніших екстрасенсів питань від тих, хто  цікавиться магією та екстрасенсорикою - що робити зі знайденими речами. 

Є деякі речі, які за жодних обставин не можна підбирати з землі або приймати від малознайомих людей. Всі ці знахідки можуть нести в собі небезпечну негативну магію, що може завдати шкоди.

Звичайно, багато знахідок бувають настільки рідкісними та цінними, то рука так і тягнеться, щоб взяти їх собі. Екстрасенси радять у таких ситуаціях пам'ятати, що річ, яка дісталася не по праву, ніколи не принесе щастя.

Кільце, знайдене на вулиці, не слід навіть просто брати до рук. На цьому предметі може лежати сильна змова. Надягнувши на палець знайдене колечко, людина ризикує віддати всю свою енергію його колишньому власнику. Піднімати кільце із землі також не варто, адже воно може бути спеціально викинуте своїм власником від нещасного кохання. Тим самим, хто знайшов кільце може приректи себе на невдачі в особистому житті.

Хрест, що лежить на землі, становить особливу небезпеку. Досвідчені чорні чаклуни спеціально намовляють на хрест заклинання, вішають на нього свій важкий тягар, хвору душу. Все це може перейти до людини, яка підніме такий хрестик і принесе до свого дому.

Дрібні монети – улюблений метод чорних магів позбавити себе або ще когось від сліз, депресії та туги. Олександр Шепс категорично не рекомендує брати знайдену дрібницю, тому що від неї можна отримати значний заряд негативної енергії.

Дзеркальце також є предметом, на який чаклуни можуть навести псування або пристріт. Весь негатив передається тому, хто першим подивиться на його відображення. Також Олександр Шепс не радить виглядати у чуже дзеркальце. Віддзеркалення може сильно зіпсувати енергетику людини, що призведе до невдач і навіть хвороб.

Окрім знайдених речей, які приховують у собі небезпеку, Олександр Шепс розповів про особистий предмет, з яким треба бути дуже обережними. Зовсім не радісними наслідками може закінчитися втрата гребінця або шпильки для волосся. Волосся, за його словами, наділені сильною магією. Навіть острижені локони або волоски, що залишилися, на гребінці довго зберігають енергетику людини. Якщо гребінець або шпилька потрапить у «нехороші руки», то розгублення може виявитися жертвою чаклуна, який завдяки знайденому предмету смоктатиме з нього енергію.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як за допомогою перестановки меблів покращити взаємини у сім'ї
Як за допомогою перестановки меблів покращити взаємини у сім'ї
Правильна енергетична обстановка в будинку понад усе Якщо ви відчуваєте, що у вас починалися якісь проблеми з ....
Створювальне мислення: як притягувати бажане силою думки
Створювальне мислення: як притягувати бажане силою думки
Наші думки та психологічні настанови впливають на події, які відбуваються в нашому житті Викорінити негатив і ....
Як залучити гроші: три ефективні способи
Як залучити гроші: три ефективні способи
Якщо ви хочете вирішити всі свої фінансові труднощі та залучити гроші в будинок, то рекомендуємо вам три надій....
Робоче місце з фен-шуй: створюємо свій успіх
Робоче місце з фен-шуй: створюємо свій успіх
На роботі людина проводить майже 30 відсотків усього життя Щоб забезпечити себе удачею, необхідно правильно на....
Змова на гроші та удачу
Змова на гроші та удачу
Змови на залучення грошей та удачі читаються у тому випадку, коли людина зазнає матеріальних труднощів і хоче ....
більше матеріалів
/-0,38246011734009-/ /-pc-/
Top