counter
Стрічка новин
Вибрати все
24 Квітня
23 Квітня
Всі новини...

Як правильно носити кільця для залучення грошей


Переглядів: 49


Як правильно носити кільця для залучення грошей

Для багатьох екстрасенсів кільця є звичним магічним атрибутом. Вони вважають, що кільце можна носити не тільки як прикрасу, але і для інших цілей. Кільце на пальці може захистити від псування, негативного впливу, а також залучити удачу, любов гроші. Екстрасенси діляться своїми знаннями про те, як правильно використовувати магію кільця для своєї мети.

На великому пальці рекомендується носити кільце людям імпульсивним, агресивним та запальним. Екстрасенси стверджують, що якщо людина постійно відчуває труднощі життя через свій невгамовний характер, то кільце на цьому пальці допоможе йому вчасно утихомирити свою вдачу. Великий палець відповідає Марсу, планеті війни. Якщо носити обручку саме на цьому пальці, то людина також зможе створити гармонійні стосунки з партнером. Переважно носити на великому пальці кільце з міді.

На вказівному пальці радять носити кільце із золота або олова нерішучим і боязким людям. Вказівний палець відповідає Юпітеру. Кільце на цьому пальці допоможе здобути впевненість у собі та стати більш рішучим. Крім того, кільце на пальці Юпітера привабить удачу та визнання. Людина стане більш проникливою та активною.

Кільце на середньому пальці приверне успіх і грошовий успіх. Цей палець перебуває під впливом Сатурна. Якщо людину переслідують невдачі, то їй просто необхідно носити обручку, бажано залізну, саме на цьому пальці. Також на середньому пальці потрібно носити обручку тим, хто займається осягненням вищих сил. Воно допоможе розвинути інтуїцію та проникливість.

На безіменному пальці рекомендують носити кільце із золота. Воно привабить славу, визнання та матеріальні блага. Кільце на безіменному пальці необхідно носити тим, хто хоче швидше реалізуватися в житті. 

Кільце на мізинці допоможе розвинути в собі комунікативні здібності. Якщо людина погано сходитися з людьми або не вміє наполягати на своїй точці зору, їй слід носити кільце на мізинці, бажано зі срібла. Крім того, колечко на цьому пальці принесе удачу в коханні та в азартних іграх.

За допомогою кілець можна також визначити внутрішній стан людини. Одягаючи кільце на палець, рідко хтось замислюється над тим, на яку руку і палець його найкраще одягнути. Кільця на правій руці символізують те, що властиво на даний момент. А кільця на лівій руці вказують на те, чого він хоче досягти.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Симоронський обряд: малюнки на руках, що залучають успіх
Симоронський обряд: малюнки на руках, що залучають успіх
Симоронські обряди — це простий і позитивний спосіб залучити до життя позитивні зміни За допомогою невигадливи....
Як здійснити бажання. Пишемо листа до небесної канцелярії
Як здійснити бажання. Пишемо листа до небесної канцелярії
Техніка виконання бажань - це не чаклунство і не магія На жаль, ні в кого з нас немає чарівної палички, ні джи....
Грошові дні: коли фінансовий успіх сам піде до вас в руки
Грошові дні: коли фінансовий успіх сам піде до вас в руки
У кожному місяці є дні, сприятливі для будь-яких фінансових операцій Астрологи називають їх грошовими
7 защитных оберегов, которые доступны каждому
7 защитных оберегов, которые доступны каждому
У повсякденному житті нас часто чатують на клопоти та неприємності Використання оберегів та захисних талісмані....
Знаки Зодіаку: як зняти стрес, заспокоїти нерви та відновити сили
Знаки Зодіаку: як зняти стрес, заспокоїти нерви та відновити сили
Стрес і занепокоєння нині не рідкість Практично щодня ми потрапляємо у стресові ситуації, але, на жаль, не зна....
більше матеріалів
/-0,37314581871033-/ /-pc-/
Top