counter
Стрічка новин
Вибрати все
28 Квітня
27 Квітня
26 Квітня
Всі новини...

Символи удачі: як залучити гроші, кохання та здоров'я


Переглядів: 159


Символи удачі: як залучити гроші, кохання та здоров'я

Фортуна – дамочка непостійна. Сьогодні вам щастить, а завтра удача може відвернутися від вас. Але є способи, які дозволяють залучити удачу – використання символів удачі. За допомогою них ви зможете на довгий час перебувати під особливим заступництвом Фортуни. У вашому житті з'явиться все те, чого ви забажаєте. Якщо ви хочете, щоб у всіх справах вам щастило, то немає нічого простішого, як озброїти себе символами успіху. Давайте розглянемо найдієвіші талісмани удачі, які з давніх-давен захищали людей від зла і приносили в їхнє життя любов, багатство і здоров'я.

Трубочист – символ удачі та везіння. У країнах центральної Європи та в Скандинавії цей символ споконвіку приносить людям успіх. На знак подяки та доброго ставлення люди досі дарують одна одній фігурки сажотруса. Чому ж сажотрус приносить удачу? Віра у цей символ народилася у Німеччині. За старих часів волоті сажотруси виготовлялися з берези, яка вважалася ще з часів язичництва символом родючості. Є ще одна версія походження цього повір'я. Професія сажотруса раніше вважалася найнебезпечнішою, адже йому доводилося практично без підстраховки лазити по дахах. Тому люди вважали, що якщо з сажотрусами нічого не трапляється, коли вони займаються своєю справою, значить удача на їхньому боці. Відповідно, фігурка сажотруса повинна притягувати удачу.

Золота рибка – це символ сімейного щастя та достатку. Так і досі вважають у Китаї. Відповідно до фен-шуй число 9 приносить у будинок багатство та гармонію, так що для посилення впливу Фортуни в акваріумі має бути дев'ять рибок: вісім золотих та одна чорна. Заведіть акваріум і переконайтеся самі, як швидко гроші наповнюватимуть ваш гаманець!

Чотирилиста конюшина – символ здоров'я та везіння. Віра у цей символ прийшла до нас із Ірландії. Там походження цієї рослини пов'язують із ім'ям Святого Патріка. Крім того, конюшина має відмінні лікувальні властивості. За стародавніми повір'ями, якщо ви раптом знайдете конюшину з чотирма листочками, то на вас чекає неймовірна удача. Цей листок потрібно засушити і завжди носити із собою. У цьому випадку він захищатиме вас від негативу, допомагатиме в труднощах, приноситиме здоров'я та фінансове благополуччя. Цей талісман настільки потужний, що жодні хвороби та труднощі до вас не підберуться!

Тринога жаба – один із найпопулярніших символів багатства. Згідно з фен-шуй, жаба з трьома ногами та з монеткою в роті приносить гроші та везіння у всіх фінансових питаннях. Існує міф про походження цього символу удачі. Колись давно тринога жаба приносила людям лише горе. Вона докучала всім і шкодила врожаю. Але прийшов Будда, приручив її та наказав допомагати людям. З того часу тринога жаба стала робити тільки добрі справи, а за свої минулі гріхи вона досі розплачується тим, що з рота випльовує монетки. Так що заведіть фігурку китайської жаби і фінансовий успіх буде вам забезпечений!

Вітрильник – символ удачі та грошей. Невелика модель вітрильника у вашому будинку приверне до вас щастя та фінансову стабільність. Ще з давніх-давен кораблі у багатьох людей асоціювалися з багатством, товаром і золотом. І до цього дня вітрильник вважається одним із найсильніших талісманів грошей та везіння. Щоб він дійсно приносив добро в будинок, його необхідно поставити носом у бік центру будинку, тобто створити враження корабля, що прибув. Цей символ можна поставити в робочому кабінеті або вдома, бажано у південно-східній частині приміщення. З появою цього талісмана всі справи підуть на лад, ви відчуєте приплив енергії та сил, і ваші проблеми вирішуватимуться самі собою.

Символів удачі та процвітання існує безліч. Але як вибрати той талісман, який стане саме вашим особистим захисником і покровителем? Для цього просто подумайте, що ви дійсно хочете: грошей, кохання, здоров'я, гармонії, слави? Відчуйте зв'язок із талісманом удачі, подумки зарядіть його своєю позитивною енергією та своїми мріями, намагайтеся частіше тримати його в руках чи зосереджувати на ньому свій погляд. Тоді ваш символ стане вашим індивідуальним помічником, ви відчуєте, що вас захищає якась сила, а все погане обходить вас. Вірте у свій успіх!


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Сон у ніч з 27 на 28 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 27 на 28 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
28 квітня о 1:03 розпочнеться 20-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Вербна неділя у 2024 році: що можна і що не можна робити 28 квітня
Вербна неділя у 2024 році: що можна і що не можна робити 28 квітня
Велике свято віруючі святкують за тиждень до початку Великодня У Вербну неділю існують не лише традиції, а й з....
Гороскоп на 28 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 28 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви будете сповнені енергії та рішучості Це чудовий час для початку ....
Любовний гороскоп на 28 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 28 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути особливу енергію у своїх відносинах Це чудовий де....
Найправдивіше ворожіння на майбутнє
Найправдивіше ворожіння на майбутнє
Щоб дізнатися, що чекає на вас у найближчому і далекому майбутньому, можна погадати Пропонуємо вам скористатис....
більше матеріалів
/-0,35208702087402-/ /-pc-/
Top