counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

10 звичок, які заважають нам бути щасливими


Переглядів: 16


10 звичок, які заважають нам бути щасливими

Щастя кожному з нас є по-різному. Для когось це кохання, сім'я діти, а для когось – гроші, влада, свобода. Багато в чому щастя визначається звичками: деякі з них сприяють гармонійному та радісному життю, а деякі, навпаки, закривають шлях до успіху.

Щоб Всесвіт не забирав, а дарував вам успіх і фортуну, підвищуйте свою енергетику. Відмова від шкідливих звичок, описаних нижче, допоможе вам зберегти енергетичний баланс вашого тіла, а отже, і успіх.

Шкідливі звички, що позбавляють нас щастя

Більшість шкідливих звичок знижує наш енергетичний рівень. Нестача енергії, своєю чергою, відбивається на самопочутті, успіху, настрої. Щастя — це не низка вдалих справ, а правильний погляд на світ. Тільки від вас самих залежить те, щасливі ви чи ні.

Звичка перша: постійне очікування невдачі. Багато людей грішать тим, що в першу чергу думають про те, що буде з ними, якщо щось не вийде. Ось, наприклад, вам випав шанс почати будівництво власного будинку, але ви відразу думаєте: «А що, якщо у мене нічого не вийде?». Ця невпевненість у собі породжує невдачі, оскільки багато у світі залежить від думок людей. Щастя кожної людини народжується і вмирає в її голові. Якщо ви позитивно мислите, то благополуччя обов'язково виявиться і насправді. Так було, є і завжди буде, бо закони світобудови змінити чи оминути неможливо. Дивіться на світ так, ніби все, що відбувається, створено для того, що зробити вас сильнішим.

Звичка друга: критика оточуючих. Тут мається на увазі критика, яка походить від вас, а не приймається вами. Заплющте очі на все, що розходиться з вашим розумінням нормальності. Всі люди різні, тому ви не маєте права судити інших за їх зовнішнім виглядом, кольором шкіри, захопленням, настроєм, уподобаннями та думками. Замість того, щоб критикувати, навчайтеся в інших людей всьому позитивному. Так ви станете щасливішим.

Звичка третя: почуття провини. Коли вам дорікають, що ви не поступаєтеся місцем в автобусі, то не йдіть на поводу. Коли вам кажуть, що ви повинні одружитися, то це теж неправильно. Причина проста — у вас намагаються викликати почуття провини. Це маніпуляція у чистому вигляді. Кохання та бажання повинні виходити від вас самих. Тільки в цьому випадку ваше життя стане щасливішим. Вчинки повинні породжуватися вашими ідеями, поглядами, настроєм, а не примхою інших людей.

Звичка четверта: відповідати «так», коли потрібно відповісти «ні». Не потрібно йти на поводу у людей, які ображаються на вас, якщо ви відмовляєте їм у чомусь. Це маніпулятори або просто ті, кого ви цікавите виключно як інструмент для досягнення певної мети. Чим частіше ви погоджуватиметеся на щось на шкоду собі, тим гірше ставатиме ваше життя, тому що ви перетворитеся на справжній магніт для енергетичних вампірів. Говорячи "ні", не бійтеся попрощатися з людиною, бо у вас є своє життя та свої плани. Не давайте нікому приводу та можливості руйнувати їх.

Звичка п'ята: бажання отримати відразу все. Думки матеріальні, проте ніколи Всесвіт не подарує вам всіх благ в один момент. Якщо таке відбувається, то потрібно чекати каверзи. Справжнє щастя будується довгий час, тому будьте готові до труднощів, злетів та падінь. Відразу всі отримують лише малі діти, та й то не завжди. Ви можете стати щасливими, якщо радітимете дрібницям та проміжним позитивним результатам.

Звичка шоста: робота для існування. Нікому не хочеться бути роботом. Щастя полягає в тому, щоб мати роботу, яка є захопленням. Якщо не вдається знайти таку роботу, то обов'язково організуйте собі корисне хобі, яке допоможе зробити ваше життя цікавішим. Не варто йти на роботу лише тому, що так треба. Якщо у вас є реальна можливість пошукати себе і настроїти свій духовний світ правильно, скористайтеся нею.

Звичка сьома: заздрість, ненависть. Фахівці з біоенергетики називають два цих почуття близнюками. Все тому, що вони побудовані на тих самих мікрохвилях вашого біополя. Ненависть і заздрість знищують нашу енергетику, пожираючи її і не залишаючи нам шансів на повернення до колишнього русла. Дуже важко стати справді щасливою людиною, відчуваючи такі емоції.

Звичка восьма: страхи. Вони позбавляють вас щастя. Навіть відсунутий у глибини підсвідомості страх рано чи пізно дасть себе знати. Перемагайте їх будь-якими методами, особливо якщо вони стосуються вашого внутрішнього світу. Не бійтеся говорити людям «люблю», не бійтеся визнавати в чому завгодно. Не бійтеся здатися слабкими чи дурними. Ідеальних людей не буває.

Звичка дев'ята: бажання контролювати абсолютно все. Світ величезний. У ньому живе неймовірно велика кількість людей. Ви не зможете мати контроль над усім навколо, тому навчитеся контролювати хоча б свої думки. Люди ніколи не будуть роботами, бо всі ми народжуємось вільними. Дозвольте вашим дітям, другим половинкам та батькам будувати своє життя самостійно.

Звичка десята: накопичення. По-перше, позбавляйтеся старих речей. Вони засмічують ваш будинок та заважають циркуляції енергії. По-друге, не дорожите невдалими стосунками. Якщо вам не подобається взаємодіяти з кимось – відмовтеся від спілкування з ним. Дозвольте собі бути трохи черствішими. Якщо залишите поряд із собою тих, хто вас дратує, то не бачити вам щастя.

Погані звички - це не тільки куріння та алкоголь. Є звички набагато руйнівніші. Дбайте про себе і про свій світ, щоб ваші душа і тіло були вільними від будь-якого негативу.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
У прогнозі на 20 травня 2024 року астролог Павло Глоба попереджає певних індивідів про можливі конфлікти у їхн....
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 травня о 17:14 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця – зростаюча
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Настає новий тиждень, а разом з ним прийдуть нові очікування, нові злети та падіння Не варто думати, що все вж....
більше матеріалів
/-0,38300609588623-/ /-pc-/
Top