counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

Думка матеріальна: як працює закон тяжіння


Переглядів: 53


Думка матеріальна: як працює закон тяжіння

Коли в нашому житті відбуваються якісь негативні події, ми починаємо звинувачувати в цьому будь-кого, але тільки не себе. Хоча насправді думка матеріальна, і з її допомогою можна змінити своє життя на краще.

Вченими вже давно доведено, що думки не лише формують нашу свідомість. Вони також здатні змінити реальність та залучити ті події, про які ми найчастіше думаємо. Звичайно, легко сказати, що потрібно думати позитивно, застосовувати афірмації щодня, і тоді всі бажання збудуться. Насправді, не так просто почати мислити по-іншому.

Подумаєш про щось погане, і воно неодмінно збувається. Бувало? Напевно, бувало, і в багатьох. У таких випадках прийнято говорити, що людина накаркала або в нього погане око. Насправді вся річ у уявних програмах, які ми самі собі ставимо.

Якщо щоразу концентруватися лише на негативних подіях, то саме вони й будуть притягуватись у ваше життя. Чому так відбувається?

Як працює закон тяжіння
Весь Всесвіт складається з енергії. Нас пронизує енергія планет, яка певним чином здатна вплинути на розвиток подій, енергія стихій, енергетика людей та багато інших сил, про які ми рідко замислюємося. А ще рідше ми згадуємо, що найпотужнішу енергію, яка допомагає змінювати реальність, випромінює сама людина. І збувається саме те, на що кожен із нас найбільше витрачає свої сили.

Коли хтось починає лаяти уряд, обговорювати невдачі колег на роботі чи вчинки друзів. На це йде багато сил і енергії. Напевно, ви помічали, що після розмов про кризу або про те, що ціни на продукти постійно зростають, на інші справи просто не залишається сил, і ви змушені все переносити на потім. Це відбувається тому, що всю свою енергію ви направили на обговорення проблем. Таким чином виходить, що ви відправили запит у Всесвіт про те, що вас цікавить. А значить, саме це і справдиться у вашому житті.

Багатьом важко повірити у такий взаємозв'язок, і саме тому рекомендується перевірити все на власному досвіді. Щоб було простіше перебудуватися на позитивний лад і почати мислити по-новому, психологи пропонують вправу. Проте задля досягнення позитивної динаміки його потрібно робити щодня. Виберіть собі зручний час, який ви можете присвятити тільки собі, і вас ніхто не відверне. Навіть якщо це буде десять хвилин на день, цього цілком достатньо, щоб почати змінюватись вже сьогодні.

Вправа на тяжіння удачі
Ця вправа полягає у висловленні вдячності собі та світу. Багато хто знає про це і іноді подумки формулює пару подяк. Але ефекту від такого слабкого душевного пориву буде мало. Щоб отримати зримі позитивні зміни, потрібно щовечора записувати подяки на папері. Це не тільки затримається у вас у пам'яті, але й призведе до усвідомлення деяких речей та нових відкриттів.

До речі, наш пензель під час того, як ми пишемо, приймає становище мудрої, яка виконує функцію зв'язку з Всесвітом та доставляє наші бажання за призначенням. Саме тому багато хто рекомендує записувати все на папір.

Навчившись контролювати свої думки, ви зможете спрямовувати енергію лише на свої бажання і тоді життя почне змінюватися саме собою. Також можна скористатися вправою 21 дня, яка здатна багато змінити у вашій свідомості, а значить, і у вашому житті. Рухайтесь уперед, постійно розвивайтеся


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як залучити удачу та гроші: народні прикмети
Як залучити удачу та гроші: народні прикмети
За допомогою перевірених грошових прикмет кожна людина зможе залучити в своє життя удачу та грошовий достаток,....
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли вам варто виявити більше терпіння та витримки ....
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша пристрасть та енергія будуть на високому рівні, що зробить вас....
Сон у ніч з 24 на 25 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 24 на 25 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
25 квітня о 22:19 розпочнеться 18-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Гороскоп від Павла Глоби на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 25 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба 25 квітня 2024 року радить виявляти обережність, контролювати свої емоції та дії, оскільки необдум....
більше матеріалів
/-0,45951199531555-/ /-pc-/
Top