counter
Стрічка новин
Вибрати все
27 Квітня
26 Квітня
25 Квітня
Всі новини...

Захист від маніпулятора: як зміцнити свою енергетику


Переглядів: 46


Захист від маніпулятора: як зміцнити свою енергетику

Мета маніпулятора — повністю підпорядкувати людину своїй волі, і тим самим позбавити її самостійності та можливостей самореалізації. Люди зі слабким енергетичним полем найбільш схильні до такого впливу. Щоб захиститися від маніпуляцій і почати жити, керуючись власними інтересами, необхідно зміцнювати свою енергетику.

Кожна людина хоч раз у житті стикалася з маніпулятором. Підсумком такої зустрічі стає те, що ми здійснюємо якісь вчинки, що йдуть урозріз із нашими принципами, бажаннями та цілями. Причому це стосується як несуттєвих дрібниць, як проведення дозвілля, так і серйозних питань: вибору професії, місця роботи, супутника життя. Маніпулятор грає на наших слабкостях, страхах, перевагах і вміло підводить до такого рішення, яке вигідно тільки йому. Підкоряючись впливу, людина перекреслює свої шанси успіху: відтепер його доля у чужих руках. Найстрашніше, що маніпулятори часто ховаються під маскою друга, а свою маніпуляцію видають за дружню пораду та допомогу, змушуючи повірити в те, що вони керуються лише добрими спонуканнями.

Як дізнатися маніпулятора

Як правило, маніпулятори харизматичні та привабливі. Вони схильні до себе вже в момент знайомства, а іноді приємно дивують або навіть шокують тим, що можуть назвати ваші сильні сторони, рід занять, цілі в житті, а то й зовсім вгадати деякі події вашого минулого. У цій можливості відразу завоювати прихильність довірливої людини і полягає сила маніпулятора. Зрозуміло, далеко не всі люди, які мають перераховані вище якості, збираються вами маніпулювати. Імовірність того, що ви зустріли маніпулятора, підвищується, якщо ці ознаки супроводжують такі:

  • Бажання «залізти в душу» і дізнатися у вас ті факти вашого життя, про які ви не розповідали навіть близьким друзям;
  • Ненав'язливі, але часті питання про вашу родину, матеріальний добробут, становище на роботі;
  • Перебільшена похвала вашим особистим якостям та заслугам;
  • Постійні спроби «зробити добро», надати вам послугу, якої ви не потребуєте, або нав'язати вам свою пораду;
  • Уникнення відповідей на ваші запитання та швидка зміна теми;
  • Намагання заронити у вас сумнів у вашій правоті, у правильності прийнятої вами точки зору;
  • Маніпулятор не залишає вам часу на обмірковування ситуації, поспішає з прийняттям рішення;
  • При спілкуванні з цією людиною ви постійно відчуваєте внутрішній дискомфорт і суперечливі емоції: з одного боку, ви відчуваєте бажання довіритися, з іншого — відчуваєте, що втрачаєте контроль над ситуацією і чините не так, як вам хотілося б.

Як зміцнити свою енергетику

Людям із сильною енергетикою маніпуляції не страшні: їхнє біополе відштовхує всі спроби впливу ззовні. Їх неможливо підпорядкувати чужій волі і використовувати в особистих інтересах, тому такі люди набагато частіше досягають успіхів у житті. На щастя, є кілька способів зміцнити своє енергетичне поле та легко протистояти людям, які мають намір використовувати вас у своїх цілях.

Подумки створіть навколо себе захисний купол: постарайтеся уявити скляну стіну між вами та співрозмовником, який намагається маніпулювати. Ви бачите маніпулятора і чуєте його слова, але вони не мають над вами ніякої влади: ваше біополе захищене стіною, і енергетична дія відштовхується від неї, не завдаючи вам шкоди. Представляйте цю картину щоразу, коли відчуєте, що вам намагаються нав'язати щось проти вашого бажання.

Підвищіть співрозмовника в прямому розумінні цього слова. Уявіть, що ваше зростання значно вище за зростання маніпулятора, і ви дивитеся на нього зверху вниз. Усвідомте, що ви маєте на це право: життєвий досвід підносить вас, дозволяє вам самостійно розпоряджатися своєю долею і робити вибір. Думка сторонньої людини не відіграє жодної ролі. Думковий «погляд зверху» змусить вас відчути свою силу і набута впевненість зміцнить ваше енергетичне поле.

Будьте доброзичливими та концентруйтеся на позитивних думках. Той, хто постійно думає про негативний результат справ і прокручує в голові проблеми — найлегший видобуток для маніпулятора, тому що енергетика таких людей дуже слабка. Будь-яку вашу негативну емоцію або проблему маніпулятор буде використовувати для власної вигоди, у той час як ваш позитивний настрій не залишить йому жодної лазівки. Тому якщо ви маєте зустріч з людиною, яка надає енергетичний вплив, заздалегідь підготуйтеся морально: подумайте про те, скільки можливостей відкриває перед вами життя, і у ваших силах скористатися ними і досягти успіху. Такі думки покращать ваш енергетичний потенціал.

Вірте у свої сили, і маніпулятори не зможуть завдати вам шкоди. Ваше щастя — у ваших руках.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Кішки - фамільяри 21 століття: як домашні улюбленці рятують нас від бід
Кішки - фамільяри 21 століття: як домашні улюбленці рятують нас від бід
Кішки — магічні істоти, які рятують своїх господарів від пожеж, передбачають хвороби та катаклізми, забирають ....
Позитивні установки на кожен день: залучаємо щастя та успіх
Позитивні установки на кожен день: залучаємо щастя та успіх
Позитивні установки здатні творити справжні чудеса Цей простий спосіб створити гарний настрій і залучити в сво....
Афірмації на кожен день: на успіх, гроші та кохання
Афірмації на кожен день: на успіх, гроші та кохання
Афірмації – це позитивні установки, які допомагають змінити звичний перебіг думок та створити бажане майбутнє ....
Гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої особисті стосунки та комунікацію з бли....
Любовний гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія та пристрасть будуть на піку, що зробить вас особливо ....
більше матеріалів
/-0,29134202003479-/ /-pc-/
Top