counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Квітня
18 Квітня
Всі новини...

Духовні закони успіху: 7 постулатів щасливого життя


Переглядів: 36


Духовні закони успіху: 7 постулатів щасливого життя

Щасливе життя можливе лише у разі виконання 7 основних правил. Комусь вони не потрібні, тому що з дитинства закладені в них батьками чи Всесвітом, але в більшості випадків щось для себе почерпнути просто необхідно.

Усього є 7 основних постулатів, які можуть привести вас до правильного розуміння цього світу і зробити ваш шлях на щастя менш вибоїстим і важким. Закони Всесвіту працюють для всіх людей без винятку. Уникнути цього не можна, можна лише підкоритися.

Духовні закони успіху

Закон перший: те, чого ви чекаєте, приходить до вас насамперед. Абсолютно завжди, чого б ви не чекали, воно відбудеться швидше, ніж якби ви просто сподівалися. Надії не варті нічого — вони роблять нас сліпими та слабкими. Насправді сильними нас роблять знання. Коли ви знаєте, що успіх у вас у кишені, він дійсно стає ближчим до вас.

Закон другий: тільки у вас є контроль над життям. Ви самі дозволяєте негативу або позитиву входити та виходити з вашого життя. Зовнішні чинники завжди є і будуть, але кінцеве рішення за вами. Якщо ви абстрагуєтеся від негативу, то ваше життя стане набагато яскравішим, а енергетика підвищиться.

Закон третій: все, що відбувається всередині вас, відбувається навколо вас. Іншими словами, ваші думки визначають оточення. Думки матеріальні  — тільки вони є будівельним матеріалом для вашого щастя.

Закон четвертий: у здоровому тілі — здоровий дух. Харчуйте правильно. Це не дорого і навіть дешевше, ніж звичайне харчування, солодощі, жири, фаст-фуд і таке інше. Кидайте курити та зловживати алкоголем. Ходіть на пробіжки, плавайте у басейні, гуляйте. Але пам'ятайте, що фізичні навантаження хороші лише тоді, коли вони помірні.

Закон п'ятий: все, що відбувається має свою причину. Нічого не буває просто так. Якщо вам посміхнувся успіх, значить, ви це заслужили. Якщо немає — шукайте проблему в собі і лише в собі.

Закон шостий: відмовтеся від розчарувань. У житті кожного бувають розставання, звільнення, хвороби, чорні смуги. Сприймайте їх як урок життя. Труднощі роблять вас сильнішими, мудрішими.

Закон сьомий: будьте чесними. Це останній закон успіху, який можна розглядати не лише з погляду біоенергетики, а й з погляду моралі, моральності. Якщо хочете, щоб вас поважали, якнайчастіше кажете правду.

Виконання цих законів допомагає уникати появи негативних програм або лікувати їх, не залишаючи від них і сліду. Вони очищають, зміцнюють ваше біополе і дарують вам удачу щодня. Дотримуйтесь їх, щоб бути ще щасливішими.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
20 квітня 2024 року є слушним моментом для встановлення порядку як на роботі, так і в особистому житті Цей пер....
Обряд на швидкі гроші
Обряд на швидкі гроші
Гроші потрібні всім і завжди, але якщо хочеться отримати їх швидко, ознайомтеся із простим обрядом на швидкі г....
Эффективные шепотки на любовь
Эффективные шепотки на любовь
Пошепки — це прості та швидкі змови, але при цьому дуже дієві, якщо скористатися ними правильно Дізнайтеся най....
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Щоб досягти фінансового благополуччя, простої роботи та економії недостатньо — необхідно добре постаратися та ....
Приметы про постельное белье
Приметы про постельное белье
Ми проводимо в ліжку значну частину свого життя, тому існує так багато прикмет про постільну білизну Про те, щ....
більше матеріалів
/-0,35724687576294-/ /-pc-/
Top