counter
Стрічка новин
Вибрати все
23 Квітня
22 Квітня
Всі новини...

Матеріалізація думок: три техніки, які допоможуть досягти бажаного


Переглядів: 263


Матеріалізація думок: три техніки, які допоможуть досягти бажаного

Кожен хоче бути гарним, багатим, успішним, коханим. Усі бажають матеріальних та духовних благ, проте не всі знають, що для цього потрібно. Найважливішу роль відіграють ваші думки.

Думки матеріалізуються, причому незалежно від того, хороші вони чи ні. Життя, яке ви хочете для себе створити - це і є те, що ви заслуговуєте, тому відкидайте будь-який негатив. Існує безліч історій про те, що люди, які в певний момент часу думали про щось погане, отримували це. Це може бути аварія, пожежа, невдачі тощо.

Чому важливо уникати негативу
Техніки матеріалізації працюють як для позитиву, а й у негативних думок. Ми всі люди, тому ніхто з нас не може повністю абстрагуватися від думок про поразки та невдачі. Однак не можна дозволяти їм ставати настановами, в'їдатися вам у голову.

Недостатньо просто хотіти чогось досягти, потрібно вкладатися в це повністю. У плані невдач не потрібно особливо намагатися, тому що негативна енергія сильніша, ніж позитивна. Вигнати погані думки з голови буває дуже важко, тому завжди звертайте увагу на те, про що ви думаєте. Не бажайте зла іншим людям - це теж може сильно нашкодити.

Техніки матеріалізації думок
Існує три основні способи зробити так, щоб позитивні думки матеріалізувалися. Щоб позитивне мислення прийняло особливу вагу, потрібно навчитися однієї з технік і слідувати їй.

Перша техніка: афірмації. Афірмація – це слово чи фраза, яку ви постійно собі повторюєте. Як ми вже говорили, впровадження позитивних думок — це дуже важкий процес, який займає багато часу і потребує безлічі сил. Підкріпіть це вірою в себе, щоб заощадити час. Якщо вам не вдається повірити в те, що ви можете змінити свої думки, то процес створення позитивних програм і установок стане дуже довгим. Звільніть себе, очистіть, станьте білим листом.

Афірмації на кожен день це вірний помічник універсального типу. Фрази типу «я щаслива людина», «удача завжди зі мною», «я досягну своїх цілей» змінять ваше світосприйняття на краще. Це хороший вибір для тих, хто постійно має проблеми з настроєм.

Є афірмації на кохання, на успіх. Це окремий випадок, який вимагає вже підготовленого та твердого ґрунту під ногами. Коли ви відчули, що стали щасливішими і світлішими, переходьте на цей рівень. Починайте говорити собі, що ви знайдете своє кохання, створите сім'ю, відкриєте бізнес, заробите багато грошей і так далі.

Коли ви щось повторюєте щодня якнайчастіше, ви ніби вбиваєте цвях у дерево. Для цього буде потрібно багато часу, але воно того коштуватиме. Повторюйте собі позитивні фрази, щоб бути якомога ближче до щастя. Це підвищить вашу енергетику, удачу, а також матеріалізує те, що ви мрієте. Це створить певні образи у вас у голові.

Друга техніка: медитація. Медитація - це занурення у свідомість. Спочатку ви розслабляєтеся, потім налаштовуєте власну енергетику так, як вам потрібно. Цей метод допоможе досягти бажаного, але знадобиться деякий час, щоб навчитися правильно медитувати. Будь-який метод дуже затратний у плані часу, у медитації можуть серйозно допомогти вам заощадити час, якщо ви вмієте швидко занурюватися у свідомість. Так чи інакше, але ви зможете навчитися цьому, якщо дійсно хочете змінити своє життя.

Є медитація на кохання, на залучення удачі, на залучення багатства. Їх існує безліч, тому ви завжди зможете знайти щось корисне для себе. Медитація «Лабіринт», наприклад, допоможе вам вирішити якусь важливу проблему та визначитись із вибором. Невеликий мінус, якщо його можна назвати, це необхідність у постійних медитаціях. Один раз вам нічого не дасть. Спочатку доведеться попрацювати, щоби навчитися медитувати. Потім уже все піде, як по маслу.

Третя техніка: візуалізація та позитивне мислення. Візуалізація є чимось подібним до збірного методу. Вам потрібно напружити свою свідомість, щоб уявити кінцевий результат вашої діяльності. Живіть із цією картиною. Якщо ви хочете отримати підвищення на роботі, то уявляйте, як до вас підходить начальник та каже, що вас підвищили. Продумуйте кожну деталь. Підкріплюйте свої думки позитивом, а також знайте, що все буде так, як ви хочете.

Багато відомих спортсменів і бізнесменів кажуть, що їхній успіх народився в них у голові, тому що вони бачили своє майбутнє. Вони просто знали, що все прийде, тому що вони цього хочуть. Крім цього, не забувайте про спокій. Добро і умиротворення – це найкращі друзі візуалізації.

Користуйтесь усіма трьома методиками покращення свого життя. Матеріалізація думок – це важкий процес, який ніколи не вдасться здійснити, якщо у вас є сумніви. Не дозволяйте їм прориватися на поверхню — нехай вони сидітимуть десь усередині вас, не заважаючи створювати навколо себе новий Всесвіт. Через деякий час ви побачите, що кожен день починається добре, а настрій завжди на висоті. Це буде першим свідченням того, що ви на правильному шляху.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Повня: народні прикмети, обряди та ритуали
Ніч повного місяця вважається найзагадковішою У цей час Сонце, Земля і Місяць знаходяться практично на одній п....
Як відкрити грошовий канал
Як відкрити грошовий канал
Часто в житті трапляється так, що людина, незважаючи на прикладені зусилля і працю, не може не те щоб розбагат....
Змови на кохання на Місяць, що росте
Змови на кохання на Місяць, що росте
Змови під час зростання Місяця допомагають залучити бажане, у тому числі щире кохання Щоб особисте щастя вже н....
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Формула успіху: як цифри допомагають стати багатшими
Магія чисел дозволяє людям ставати багатшими Головне — правильно її використати
Як перемогти страх: корисні поради, обряди та практики
Як перемогти страх: корисні поради, обряди та практики
Страхи, комплекси та фобії переслідують багатьох із нас, але вам абсолютно нема чого жити з цим Експерти в гал....
більше матеріалів
/-0,38545298576355-/ /-pc-/
Top