counter
Стрічка новин
Вибрати все
23 Квітня
22 Квітня
Всі новини...

Медитация для привлечения любви


Переглядів: 42


Медитация для привлечения любви

Медитація любові покликана залучити до життя вашу другу половинку та відкрити серце для чистого та щирого почуття. Це дієвий спосіб знайти особисте щастя.

Практики медитації відомі з давніх часів. Одні використовують їх для того, щоб розслабитись, інші намагаються таким чином налаштуватися на позитив і залучити в життя бажане. Для того, щоб любовна медитація виявилася дієвою, варто пам'ятати, що щирість та позитивний настрій збільшують ваші шанси. Егоїстичні спонукання і наміри досягти мети будь-якими шляхами шкідливі і часто призводять до плачевних результатів.

Медитація кохання
Завдяки цій техніці ви зможете повністю відкритися та дозволити потокам любовної енергії Всесвіту вільно циркулювати у вашому біополі.

Залиштеся на самоті, розслабтеся та займіть зручну позу. Для більшого занурення використовуйте тиху розслаблюючу музику, свічки, ароматичні та ефірні олії. Уявіть, що ви знаходитесь там, де найбільше щасливі. Це може бути весняний луг з першими квітами або ж теплий літній вечір, а може, це оточення близьких людей, які вас люблять. Уявіть, як вас огортає позитивна енергія, забираючи з собою негативні почуття та спогади. Вимовте своє бажання вголос або подумки, починаючи з формулювання: «З вдячністю приймаю цей дар згори і хочу попросити (бажання) для загального блага і переслідуючи безкорисливі цілі».

Зосередьтеся на образі людини, яка у майбутньому стане вашою другою половинкою. Закличте його за допомогою внутрішнього душевного пориву. Відчуйте, як ви, мов бутон троянди, розпускаєтесь йому назустріч. Уявіть його у вигляді згустку теплої та яскравої енергії, пропустіть її через своє серце. Ваше тіло наповнюється щастям, що іскриться, і першими відлуннями любові, що наближається. Розчиніться у цьому почутті.

Відкрити у собі додаткові джерела енергії також підвладне вашому розуму. Для цього необхідно уявити собі, що ви стоїте перед зачиненими дверима. Ці двері символізують ваше серце. Повірте в себе та відкрийте ці двері. За нею ви побачите чисту енергію, що переливається, подібно до діаманта. Відчуйте цю чудову мить об'єднання ваших почуттів та бажань. Впустіть це світло в себе і насолодитеся теплом і комфортом від емоцій, що переповнюють.

Кілька разів повільно вдихніть та видихніть, виходячи зі стану трансу. Використовуйте цю практику не менше двох разів на тиждень, і ви відчуєте, як ваша душа розправляє крила та прямує вгору. Почуття безмежного щастя і позитиву залишається надовго з вами і відкриває всі дороги для досягнення бажаного.

Залучити кохання можна багатьма методами. Одним із найдієвіших способів є створення та розфарбовування любовної мандали. Вона сприяє зміцненню вже існуючих відносин. Бажаємо вам взаємного та чистого кохання.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як перемогти страх: корисні поради, обряди та практики
Як перемогти страх: корисні поради, обряди та практики
Страхи, комплекси та фобії переслідують багатьох із нас, але вам абсолютно нема чого жити з цим Експерти в гал....
Як дізнатися своє призначення: поради та практики для розкриття внутрішнього потенціалу
Як дізнатися своє призначення: поради та практики для розкриття внутрішнього потенціалу
Всі ми приходимо в цей світ з певними цілями та завданнями У зв'язку з цим у кожної людини є певний внутрішній....
Як правильно давати гроші у борг, щоб вони завжди поверталися
Як правильно давати гроші у борг, щоб вони завжди поверталися
Енергетика грошей — штука дуже тонка, для керування якої потрібно розуміння її механізму та дії З точки зору е....
10 слів, які притягують успіх
10 слів, які притягують успіх
Для того, щоб отримати радість життя, позбутися проблем і досягти успіху, не потрібно прикладати титанічних зу....
Як зрозуміти, що ваше життя скоро зміниться: 5 ознак
Як зрозуміти, що ваше життя скоро зміниться: 5 ознак
Час не стоїть на місці, як і наше життя Зміни неминучі, деякі з них здатні вказати початку нового етапу
більше матеріалів
/-0,38876485824585-/ /-pc-/
Top