counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

Що робити, щоб день починався добре


Переглядів: 17


Що робити, щоб день починався добре

Правильне ранок — запорука успішної кар'єри та оптимістичного ставлення до життя. Дізнайтеся, як швидко зарядитися силами та енергією для досягнення поставленої мети. Прості методики щодня.

Екстрасенс Наталія Правдіна радить не забувати головне правило - як ви почнете ранок, так і проведете день надалі. Є дієві рекомендації для покращення самопочуття та настрою у перші півгодини після пробудження.

Чому залежить добрий початок дня
Більшість людей прокидаються із поганим настроєм. Лікарі пояснюють це гормональним збоєм під час сну, коли внутрішні системи організму перебудовуються на відпочинок. Привести тіло до тями допоможуть прості, але ефективні прийоми.

Стрибок адреналіну допоможуть викликати яскраві кольори, якщо одразу подивитися на них після сну. Підійде картина на стіні, виконана в оранжево-червоних тонах або яскрава подушка. Вставши з ліжка, одягніть домашній одяг у насиченій колірній гамі. Пройдіть на кухню та випийте півсклянки гранатового соку. Так «включатимуться» ділянки мозку, які відповідають за активність.

Щоб день починався добре, одразу нормалізуйте баланс рідини в організмі. Випийте 250 мл води. Пам'ятайте, що нестача рідини викликає емоційний та фізичний спад.

Виберіть час для короткої ранкової зарядки. Це дозволить позбутися негативу, що скупчився за ніч, особливо якщо наснилися кошмари. Посилення кровотоку спровокує викид ендорфінів - гормонів задоволення, і ви одразу відчуєте себе краще.

Що потрібно пам'ятати починаючи новий день
Одна з найпоширеніших проблем, яка може зіпсувати настрій, — будильник. Почувши дзвінок, багато людей намагаються перенести час, щоб викроїти собі 10-15 хвилин додаткового сну. Це не правильно. Виспатися все одно вже не вийде, тому що ви вже налаштувалися повторний сигнал будильника. Краще постаратися не засипати знову, а візуалізувати будь-які, навіть найменші приємні події, які можуть очікувати протягом дня. Так буде набагато легше перебороти лінощі.

Розсуньте штори і, якщо на вулиці сонячно, подивіться у вікно кілька хвилин. Сонячне світло перешкоджає генерації меланіну – цей гормон занурював вас із сон, та активізує серотонін – він відповідає за позитивний настрій. Коли ви прокидаєтеся темно, в негоду або в зимовий час, відразу вмикайте світло.

Наталія Правдіна надає першій годині дня величезного значення. Це час, коли людина підсвідомо зустрічається зі своїм внутрішнім Я, щоб розставити пріоритети. Намагайтеся уникати непотрібної інформації — не включайте телевізор або комп'ютер, щоб не засмутитися або не роздратуватися через новини. Потрібно зосередитись на власних відчуттях особливо в момент сніданку. Відчуйте приємний смак того, що ви їсте, та аромат напою, який ви п'єте за сніданком.

Перед тим як вийти на вулицю, промовте афірмації. Так називаються позитивні слогани, які задають загальний настрій на день. Наталя Правдіна радить, наприклад, таке: «Моє життя — низка щасливих та цікавих подій. Я – унікальна людина!»

Гарний настрій зранку забезпечить вам фізичну та творчу активність протягом дня. Набагато легше вирішувати складні завдання, коли ви спокійні та впевнені у своїх силах. Будьте здорові, щасливі


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
7 причин запалювати в будинку свічки щодня
7 причин запалювати в будинку свічки щодня
Свічки створюють енергетику гармонії та затишку, і їх правильне використання здатне змінити життя на краще Фах....
Як за допомогою перестановки меблів покращити взаємини у сім'ї
Як за допомогою перестановки меблів покращити взаємини у сім'ї
Правильна енергетична обстановка в будинку понад усе Якщо ви відчуваєте, що у вас починалися якісь проблеми з ....
Створювальне мислення: як притягувати бажане силою думки
Створювальне мислення: як притягувати бажане силою думки
Наші думки та психологічні настанови впливають на події, які відбуваються в нашому житті Викорінити негатив і ....
Як залучити гроші: три ефективні способи
Як залучити гроші: три ефективні способи
Якщо ви хочете вирішити всі свої фінансові труднощі та залучити гроші в будинок, то рекомендуємо вам три надій....
Робоче місце з фен-шуй: створюємо свій успіх
Робоче місце з фен-шуй: створюємо свій успіх
На роботі людина проводить майже 30 відсотків усього життя Щоб забезпечити себе удачею, необхідно правильно на....
більше матеріалів
/-1,1631948947906-/ /-pc-/
Top