counter
Стрічка новин
Вибрати все
29 Березня
28 Березня
Всі новини...

Медитация «Лабиринт» — для всех, кто ищет решение или попал в тупик


Переглядів: 81


Медитация «Лабиринт» — для всех, кто ищет решение или попал в тупик

Не завжди у нашому житті все відбувається гладко та за розкладом. Найчастіше, щоб знайти рішення, необхідно подолати багато перешкод. Якщо ви зайшли в глухий кут, то продовжити шлях допоможуть медитації.

Велику популярність у людей останнім часом набули аудіомедитації, які використовують енергію музики для пошуку гармонії. Цей невидимий енергетичний світ дуже різноманітний, тому ми розповідаємо вам, як спрямовувати свою енергетику в потрібне русло.

Підготовка до медитацій
Медитація – це не просто розслаблення. Це своєрідне очищення та перетворення, яке проводиться завдяки одним лише думкам. Відомо, що всі наші думки стають реальністю, якщо в момент їх відвідування ви були максимально сконцентровані на якійсь проблемі.

Вам не потрібно чіпати павука насправді, щоб позбутися фобії. Достатньо лише уявити це собі. Тут багато спільного із гіпнозом. Медитація є своєрідним самогіпнозом, самонавіюванням. Ви силою думки змушуєте себе долати проблеми реального життя.

Спочатку сформуйте проблему, опрацювавши її деталі. Припустимо, ви потрапили в капкан любовного трикутника і не знаєте, як вам бути, продовжувати боротися або відпустити ситуацію. Навчіться запитувати себе: «Що я хочу?». Поставте мету, а потім подумайте про те, що потрібно зробити для свого визволення. Пам'ятайте, що рішення є завжди, а неправильного шляху не існує. Доля — це справа випадку, а результат вибору. Зараз найголовніше визначитися з тим, який вибір буде вам найбільш підходящим.

Імовірна ще проблема такого характеру, коли вам потрібно знайти рішення, але не знаєте, з чого почати. Наприклад, вам потрібна нова робота, а почати пошуки нема звідки. Помедитувавши, ви можете отримати не ціле рішення, а зрозуміти, яким має бути перший крок.

Медитація "Лабіринт"
Прийміть положення напівлежачи або лежачи. Вам має бути максимально зручно. Світло в кімнату надходити не повинно. Те саме стосується і звуків. Заплющте очі і уявіть собі, що ви самотні на цьому світі. Нема нікого і нічого. Ви відчуваєте тепло та затишок. Перед вами двері у темній кімнаті. Ви повинні знати, що ці двері призведуть вас до успіху у вирішенні якоїсь конкретної проблеми, про яку ви не можете перестати думати. Ваша проблема – це ніщо. Важливо лише те, як ви до неї належите. Це єдине, що має значення зараз.

Ви торкаєтеся ручки і повертаєте її за годинниковою стрілкою, штовхаєте двері вперед і вона тихо, без скрипу, відкривається перед вами. Ви бачите перед собою величезну кімнату, схожу на темні покої в піраміді - на стінах скрізь вогні, які тьмяно висвітлюють величезний простір з невисокою стелею. Перед вами великий лабіринт. Це зрозуміло з енергетики приміщення. Ви стоїте та бачите три входи в лабіринт. Перший - це пасивний вхід, увійшовши в який ви зможете плисти протягом часу, спостерігаючи за тим, як річка виносить вас на інший бік лабіринту. Другий вхід – це вхід труднощів. Увійшовши в нього, вам потрібно буде довго йти, вибираючи дорогу і намагаючись самостійно знайти шлях до світла та щастя з цієї порожнечі. Нагородою за цей вибір буде не легкість проходження, а необхідний результат. Вхід номер три – це вхід мудрості. Увійшовши туди, ви відчуєте приплив радості і побачите світло, але не те, що очікували. Це світло щастя, яке належить іншому результату. Цей шлях навчить вас миритися зі складнощами та звільняти свій розум від них.

Вибирайте двері – простий шлях, але без результату; складний, але дієвий чи шлях мудрості. Будь-який вибір буде простим. Не думайте довго, бо зараз вам потрібно відчувати голос свого серця.

Якщо ви вибрали шлях простий, то ви попливете річкою крізь темні кімнати лабіринту, повертаючи туди, куди понесе вас течія. Вода тепла, ви поринає в неї і просто розслабляєтеся. Запам'ятайте це почуття безтурботності та безтурботності, яке знадобиться вам у житті. Ви пливете дуже довго, поки не починаєте прискорюватися і бачити в далині тоненький промінець світла - це вихід з лабіринту. Це ваше життя. Коли ви наблизитесь до виходу, відкрийте очі і насолодитеся своїм життям, забувши про горе, печалі та проблеми.
Другий шлях - це шлях, засіяний труднощами. Ви будете йти довго, блукаючи темними коридорами вашої свідомості. Ви маєте щось знайти. Це ключ. Великий важкий ключ, який лежить десь в одній із кімнат лабіринту. Ідіть до тих пір, поки ви не зрозумієте, що ваші сили закінчуються. За останнім поворотом стоятиме стіл, а на столі скриня. Відкрийте скриню, щоб побачити ключ, що світиться. Візьміть його. Він ваш. Тепер ви на правильному шляху у вирішенні проблеми, що хвилює вас.
Третій шлях. Мудрість - це щось незрозуміле і невловиме. Ви вибираєте праву, третю дорогу. Зайшовши до лабіринту, ви розумієте, що він не має відгалужень. Це прості повороти. Пару хвилин ви йдете, слідуючи долі, а потім бачите вихід. Ви потрапляєте в ту саму кімнату, звідки розпочали свій шлях. Ви бачите ті самі двері, через які входили. Поверніть ручку проти годинникової стрілки та потягніть двері на себе. Відкривши її, ви побачите порожнечу. Це те, що було за вами. Це ваше минуле. Тут немає жодних проблем. Згадайте, що вам дарувало ваше життя раніше. Які б проблеми перед вами не стояли, вони вже в минулому. Майбутні труднощі та проблеми теж вирішаться, тому немає сенсу переживати про це. Ви стоїте, дивлячись у порожнечу пару хвилин, а потім повертаєтеся та розплющує очі. Ваше минуле позаду — попереду лише незвідані простори. Все, що ви вибираєте, є позитивним.
Для покращення ефекту можна використовувати ароматичні палички. Вони допоможуть вам сильніше впасти у стан медитації. Вправа «Лабіринт» — це один із найкращих способів перемогти невпевненість у своєму наступному кроці та зрозуміти сутність буття. Це філософська медитація для тих, хто хоче пізнати себе.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Камені-талісмани для залучення грошей та удачі
Камені-талісмани для залучення грошей та удачі
Поліпшити свій добробут і стати щасливою людиною можна за допомогою каменів-талісманів Давно доведено, що енер....
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
У сучасне століття підвищених енерговитрат відновлювати енергетичний баланс важливо кожній людині Нескладний к....
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може виникнути почуття втоми чи розчарування через несподіван....
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) На сьогоднішній день ваші пристрасність та романтичні настрої будуть на піку....
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 29 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Таролог Анжела Перл підготувала гороскоп на 29 березня 2024 року, закликаючи деяких представників знаків зодіа....
більше матеріалів
/-0,19754314422607-/ /-pc-/
Top