counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Квітня
19 Квітня
Всі новини...

Медитація для залучення удачі «Світло душі»


Переглядів: 24


Медитація для залучення удачі «Світло душі»

Якщо вам здається, що успіх відвернувся і життя котиться під укіс, особлива медитація допоможе вам повернути душевну рівновагу і повернути прихильну Фортуну.

Медитація - особливий стан душі та тіла людини. Вона допомагає зосередитися на важливих аспектах життя, відновлює енергію та душевну рівновагу. Навчитися медитувати може кожен. Заняття дозволять по-іншому усвідомлювати те, що відбувається з вами, допоможуть знайти шлях не тільки до душевної рівноваги, але і до правильної організації всього життя, набратися енергії і навіть вилікувати багато захворювань.

Вправа «Створення Світла»
Ця ментальна вправа допоможе вам підготуватися до основної медитації, відчути приплив сил та бажання боротися за свою долю для зміни її на краще.

Уявіть, що ви опинилися в темному приміщенні (це може бути підвал, печера, темна кімната). Дослухайтеся до своїх відчуттів. Ви втрачаєте здатність орієнтуватися у просторі та часі. Чого б вам хотілося найбільше? Напевно, відповідь буде така: «Включити світло». Бажання висвітлити приміщення навколо себе заповнює всю вашу істоту. Так і людина, яка перебуває в безодні своїх думок, намагається знайти вихід із ситуації. Сконцентрувавшись, ви почнете помічати, що морок навколо вас починає розсіюватися, впевненість у собі міцніє і вже немає страху та паніки. Це і є ваше внутрішнє світло, за допомогою якого ви зможете набути рівноваги та впевненості.

Відчуйте весь негатив, що обрушився на вас, що найбільше турбує: чому відвернувся успіх і як його повернути. Темрява, в якій ви опинилися - не привід опускати руки, а мотивація для ривка вперед і впевненості в собі.

Розвинувши здатність концентруватися на внутрішньому світлі, приступайте до самої медитації.

Медитація «Світло душі»
Займіть зручне положення та сконцентруйтеся. Подумки або вголос промовляйте проблеми, які не дають вам спокою, ставте питання, на які шукайте відповідь. Не стримуйте емоції, що рвуться через край. Дайте їм вихід, і вони підштовхнуть вас до головного - поняття та прийняття ситуації, вихід з якої ви прагнете знайти.

Зосередьтеся на тому, як ви виглядаєте: одяг, взуття, емоційний стан. Подивіться на себе збоку: що ви відчуваєте? Жалість до себе? Тривогу? Розпач? Подумки поверніться в темне приміщення і погляньте всередину себе.

Не впадайте у відчай, якщо у вас нічого не вийде з першого разу. Зробіть ще одне зусилля і вдивіться у темряву. Незабаром ви почнете бачити свою душу. Якщо вона нещасна, страждає та намагається знайти вихід. Допоможіть їй, адже ніхто не розірве ланцюги відчаю, якими вона скута, крім вас самих. Уявіть собі промінь світла, що увірвався до підземелля. Подумки розтягніть його, живіть позитивними емоціями і спрямуйте на кайдани своєї душі.

А тепер візуалізуйте ту низку невдач, які вас переслідують. Почніть розчиняти пута і невдачі потоком світла, випалюйте відчай, подивіться, як воно тане і ваша душа набуває свободи. Глибоко вдихніть і ви відчуєте, що за спиною виросли крила. Хвилі тепла огорнуть вас з ніг до голови, умиротворення проникає в кожну клітинку підсвідомості і пітьма відступає.

Тепер ви вільні. Негатив піде, невдачі розчиняться. Нехай світло вашої душі висвітлює ваш шлях і приваблює у ваше життя щастя, радість, любов удачу та процвітання.

Щоразу, коли ви відчуваєте негативні емоції і відчуваєте, що успіх знову відвертається від вас, вдайтеся до медитації «Світло душі».

Позитивне мислення - запорука душевної рівноваги та фізичного здоров'я. Техніки позбавлення негативних думок допоможуть вам змінити життя на краще. Щастя криється у кожному з нас.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Талісман фен-шуй для залучення грошей, кохання та удачі
Одним із найсильніших талісманів фен-шуй є дзвіночок Цей домашній оберіг не лише привабить успіх у справах, а ....
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли ви відчуєте себе особливо енергійно та активно....
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 19 на 20 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
20 квітня о 15:42 розпочнеться 13-й місячний день Фаза Місяця - зростаюча
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваше почуття авантюризму та прагнення нових вражень можуть призвест....
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Анжели Перл на 20 квітня 2024 року передбачає можливість вирішити безліч проблем і упорядкувати с....
більше матеріалів
/-0,95579409599304-/ /-pc-/
Top