counter
Стрічка новин
Вибрати все
23 Квітня
22 Квітня
Всі новини...

10 законів світобудови, за якими працює Всесвіт


Переглядів: 1701


10 законів світобудови, за якими працює Всесвіт

Всесвіт — це мертвий космос. Це живий і самостійний організм, якась подоба особистості, яка диктує нам свої умови та правила, в біоенергетиці, які називаються законами світобудови.

Всі закони Всесвіту вкрай прості і нехитрі. Космос не будує нам лабіринти, а намагається вивести нас із них. Проблеми створюють люди самі собі без будь-якої допомоги ззовні. Коли ви живете за законами всесвіту, ви завжди налаштовані на правильну хвилю. Життя просте і зрозуміле, але лише для тих, хто хоче його зрозуміти.

Чому потрібно жити за законами Всесвіту

Закони Всесвіту не змусять вас зректися релігії і всього, у що ви вірите. Вони просто надішлють вас по потрібному руслу, показавши світло істини. Нічого не зміниться в буквальному значенні — зміниться лише ваш погляд світ. Все, чого ви прагнули з юних років, стане більш зрозумілим та очевидним.

Ми діти Всесвіту. Ми складаємося з зоряного пилу, який утворився кілька мільярдів років тому. У біоенергетиці є таке поняття, як центр достатку, який дарує нам успіх у всіх сферах життя. Підтримуючи зв'язок із цим центром, ви забезпечуєте себе фортуною. Налагодити та посилити цей зв'язок допоможе віра в закони Всесвіту. Прийміть ці прості істини, щоб зрозуміти, як все влаштовано в цьому світі.

10 законів світобудови

Закон перший: думка матеріальна. Багато хто з вас напевно бачив голлівудські фільми, де герої можуть створювати навколо себе реальність лише уявивши щось у своїй голові. Звичайно, з такою швидкістю вам не вдасться створити своє щастя, але це дійсно працює. Щоб знайти хобі, роботу своєї мрії, любов та успіх, треба все це уявити. Запам'ятайте, що ви скульптор, художник, який малює фарбами своїх думок на полотні життя. Доля і карма є, але вони не такі сильні, як сильна ваша власна віра в себе та свої дії. Життя є не вже написаною книгою, а стосом порожніх листів, які ви можете викинути, порвати, дозволити заповнити комусь іншому або ж змусити себе сісти і написати все самим.

Закон другий: все добре починається з добра в душі. Ваше внутрішнє добро народжує світло навколо вас. Злі люди постійно натикаються на грубість, похмурі – на дощ у ясний день, радісні – на радість та позитив. Якщо ви хочете добра, то не варто бути злими, скупими, заздрісними. Недарма люди ще з давніх-давен кажуть, що якщо ти хочеш, щоб до тебе ставилися добре, то роби це сам. У Всесвіті все послідовно, все логічно і необоротно. Пам'ятайте про це.

Закон третій: найбільші зміни в житті відбуваються в тих сферах, яким ми найбільше приділяємо свою увагу. Більшості з нас відомо, що під лежачий камінь вода ніколи не потече. Якщо ви лежатимете на дивані, дивлячись у стелю, то у ваше життя не прийдуть гроші. Якщо ви не будете шукати кохання, то не знайдете її у 99 відсотках випадків. Щоб зрушити ситуацію з мертвої точки, необхідно зробити хоч щось. Не залишайте без нагляду жодного куточка своєї душі, свого життя. Так вам буде цікавіше, легше і просто краще.

Закон четвертий: яке ваше оточення, такі й ви самі. Цей закон Всесвіту також можна продублювати приказкою — з ким поведешся, від того й наберешся. Ваше найближче оточення в особі другої половинки та найкращих друзів — це ваше відображення. Якщо вас не влаштовує хтось, це свідчить про гостру необхідність змін. Найчастіше це говорить про те, що ви змінилися. Багато хто помилково вважає, що ми не вибираємо друзів і кохання, але це не так. Більше того, ви можете змінювати своє життя, шукаючи потрібних людей. Якщо хочете знайти успіх у фінансовій сфері, то більше спілкуйтеся з успішними особами. Стати добрішими допоможуть люди світлі. Закохатися взаємно вдасться лише у випадку, якщо ви не замкнені, хоча навіть закриті люди можуть знайти свою другу половинку — просто потрібно бути трішки уважніше.

Закон п'ятий: все те, що ми віддаємо навколишньому світу, повертається до нас подвійно. Якщо ви кричатимете в обличчя людству, що ви його ненавидите, то ненависть заповнить ваше життя. Реакція у відповідь людей буде аналогічною, а іноді і набагато сильнішою. Це стосується не лише слів і дій. Навіть настрій передається у просторі чудово. Хтось це відчуває, а хтось ні, але сам факт незаперечний — добрі вчинки зроблять вас щасливішими, а погані нещаснішими.

Закон шостий: сумніви — корінь всіх проблем. Якщо ви задумали щось зробити всерйоз, то позбавтеся сумнівів і невпевненості в собі. Коли люди створювали предмети мистецтва, шедеври техніки та геніальні винаходи, вони не давали сумніву захопити владу над їхнім розумом. Ось і ви не давайте їм змусити себе вірити в те, що кохання немає, грошей заробити не можна, а здоров'я не повернути.

Закон сьомий: усі ми рівні. Немає людей, які краще, ніж хтось, або вище за рангом. Всесвіт не має градації в цьому плані. Потрібно жити та отримувати задоволення від кожної миті, не зациклюючись на чомусь. У Всесвіту немає улюбленців, яким вона дарує все, а в інших все забирає. Ми усі рівні. Без винятків.

Закон восьмий: на реалізацію кожної думки потрібен певний час. Іноді часу потрібно більше, іноді менше, проте миттєво не відбувається. Це дає шанс визначити, що добре, а що погано, щоб встигнути вчасно заблокувати негативні думки.

Закон дев'ятий: долаючи труднощі, ми стаємо сильнішими. Будь-які проблеми в кожній із сфер життя дарують нам воістину безцінний досвід. Якщо ви хочете стати успішними, доведеться вчитися на помилках. Ще нікому ніколи не вдавалося здійснити мрію з першого разу і без невдач. Тільки по вибоїстій і розбитій дорозі можна доїхати до рівної та приємної.

Закон десятий: все, що ми бачимо — постійно. Світ живе динамікою. Всесвіт прагне хаосу, вимагаючи від нас зворотного. Потрібно зрозуміти те, чого хочемо. Потрібно усвідомити свою місію у цьому світі. Це мета кожної людини.

Живіть кожну мить і не дозволяйте сумнівам, негативу та обставинам примушувати вас розвертатися і рухатися назад.  Підвищуйте свою енергетику, щоб зв'язок з центром достатку Всесвіту тільки посилювалася. Цей світ може дати вам стільки, що ви й уявити не можете.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як перемогти страх: корисні поради, обряди та практики
Як перемогти страх: корисні поради, обряди та практики
Страхи, комплекси та фобії переслідують багатьох із нас, але вам абсолютно нема чого жити з цим Експерти в гал....
Як дізнатися своє призначення: поради та практики для розкриття внутрішнього потенціалу
Як дізнатися своє призначення: поради та практики для розкриття внутрішнього потенціалу
Всі ми приходимо в цей світ з певними цілями та завданнями У зв'язку з цим у кожної людини є певний внутрішній....
Як правильно давати гроші у борг, щоб вони завжди поверталися
Як правильно давати гроші у борг, щоб вони завжди поверталися
Енергетика грошей — штука дуже тонка, для керування якої потрібно розуміння її механізму та дії З точки зору е....
10 слів, які притягують успіх
10 слів, які притягують успіх
Для того, щоб отримати радість життя, позбутися проблем і досягти успіху, не потрібно прикладати титанічних зу....
Як зрозуміти, що ваше життя скоро зміниться: 5 ознак
Як зрозуміти, що ваше життя скоро зміниться: 5 ознак
Час не стоїть на місці, як і наше життя Зміни неминучі, деякі з них здатні вказати початку нового етапу
більше матеріалів
/-0,42549180984497-/ /-pc-/
Top