counter
Стрічка новин
Вибрати все
2 Травня
1 Травня
30 Квітня
Всі новини...

Негативні вірусні програми, які стоять на шляху вашого успіху


Переглядів: 21


Негативні вірусні програми, які стоять на шляху вашого успіху

Добитися успіху в коханні, фінансовій сфері і просто бути щасливою людиною нерідко заважають неправильні думки та невірний настрій. Згодом це перетворюється на вірусні програми, від яких дуже важко відмовитися.

Важко — не означає неможливо. Для цього вам знадобиться велике бажання, а також вірні поради, які допоможуть вам швидше позбутися негативу. У більшості випадків допомагають змови на удачу, але проблема може сидіти набагато глибше. Негативні вірусні програми прописуються в головах людей, змушуючи їх притягувати негатив, невдачі, а також заважають настроїти себе вірним чином для досягнення успіху.

Як негатив блокує енергетику

Аура людини — це щось тендітне та чутливе. Це енергетичне поле, що оточує кожного з нас. У когось воно сильніше, у когось слабше, але воно є у всіх, тому є можливість його покращити. Або, навпаки, перекрити собі канали зв'язку із Всесвітом.

Коли людина народжується, вона чиста, і аура її чиста, але згодом на неї діє безліч зовнішніх факторів. Сюди можна віднести будинок, батьків, оточення, колег тощо. Стаючи дорослішим, людина не тільки сама формує свою енергетику, а й отримує те, що дали їй близькі. Маленькими кроками ми вивчаємо світ і пристосовуємося до нього. До справи вступає також і виховання. Батьки можуть дати дитині як позитив, так і негатив.

Коли людина виростає з позитивними думками про себе, про мир і людей, його енергетика позитивна і приваблює успіх. Але якщо батьки вселяли синові чи доньці, що світ — це чорна діра, що він котиться у прірву, що вірити нікому не можна, що кохання не потрібне, а ненависть — це нормально, то у голові дитини гуляють лише негативні думки. Згодом вони формують програми. Це так звані установки, постійні думки, які ніколи не відпускають людину. Програми є істиною для нас 24 години на добу та 7 днів на тиждень.

У цьому випадку порушується канал зв'язку з центром достатку Всесвіту. Всесвіт може подарувати нам будь-що, якщо в це вірити, але негатив погіршує ауру, роблячи її темнішою. Це, у свою чергу, унеможливлює притягнення позитиву, з якого і формується успіх. Саме тому люди, які живуть лише сумнівами, не досягають успіху в коханні, грошах та інших сферах життя.

Найпоширеніші негативні вірусні програми

Позбутися негативних думок можна, але необхідно спочатку прийняти їх, визнавши, що у вас є подібні проблеми. Ось найпоширеніші думки, що призводять людину до невдач і депресій:

  • «У мене нічого не виходить». Типовий приклад негативної програми, яка робить з людини, яка програла. Найчастіше кажіть собі: «У мене все вийде».
  • «Я невдаха». Звичайно, невдаха, адже такими словами удачу не притягнеш. Чим частіше ви собі кажете такі жахливі слова, тим менша ймовірність того, що у важких ситуаціях вам пощастить чи пощастить там, де багато що вирішує випадковість. Позитивна афірмація в цьому випадку звучить так: «Я притягую удачу».
  • «Я самотній». Шукайте причину, чому ви самотні. Може, ви ліниві? А може, боїтеся знайомитися з особами протилежної статі? Страхи вбиваються шляхом спроб і помилок. Скажіть собі, що «не спробувавши, не дізнаєшся смак перемоги». Це ваше життя, тому ви можете робити з ним все, що захочете.
  • «Раніше таке зі мною вже траплялося, трапиться і знову». Що траплялося? Невдачі? Вони можуть бути у всіх. Ну і що, що ви мали негативний досвід? Будь-який життєвий досвід важливий. Поразки — це частина життя. Будь-який спортсмен, будь-який бізнесмен скаже вам, що поразки вчать нас головним речам у цьому житті, тому без них нікуди. Єдиний випадок, коли життя позбавлене помилок та поразок — це життя в коконі, без розвитку та руху. Говоріть собі: «Я вмію жити з проблемами, тому що вони мене вчать. Я не дозволю їм себе зламати.

Дуже часто носієм негативної програми можуть бути не конкретні люди, а цілі сім'ї. Родові програми та прокляття у таких випадках знімаються екстрасенсами. Але далеко не завжди справа в проклятті чи пристріті. Якщо проблема лежить в образі думки, краще взяти за неї якнайшвидше.

Іноді аура інших людей змушує страждати. Якщо ви працюєте, живете або обертаєтеся серед тих, хто вважає себе невдахами, то розраховувати на власний зліт стає проблематично. Вся справа у взаємодії аур. Але це ваше життя. Так, вплив може бути, але ви самі будуєте свою долю.

Будьте щасливі. Вірте в себе та читайте наші гороскопи, щоб знати, як небесні тіла впливають на наше життя. Це допоможе вам частіше зберігати удачу та уникати неприємних ситуацій.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Кішки в будинку: успіх чи прокляття
Кішки в будинку: успіх чи прокляття
До кішок у всі часи завжди ставилися по-різному Для когось вони були божеством, а хтось вважав їх помічниками ....
Тамара Глоба пообіцяла трьом знакам шалене везіння у травні
Тамара Глоба пообіцяла трьом знакам шалене везіння у травні
Гороскоп Тамари Глоби на травень обіцяє чимало можливостей для всіх без винятку знаків зодіаку Але є серед ни....
Гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваше прагнення до самовираження та дії буде ос....
Сон у ніч з 30 квітня на 1 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 30 квітня на 1 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
1 травня о 3:08 розпочнеться 23-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Любовний гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 1 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчувати особливу енергію у вашій романтиці Це чудовий ч....
більше матеріалів
/-0,40131497383118-/ /-pc-/
Top