counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Квітня
18 Квітня
Всі новини...

Як змінити життя та долю у день народження


Переглядів: 159


Як змінити життя та долю у день народження

Найкращим часом для того, щоб змінити свою долю, є перші дванадцять діб після вашого дня народження. Використовуйте цей час, щоб почати шлях до успіху та щастя.

За тиждень до урочистостей вам необхідно вгамувати нервозність і дотримуватися простого плану: пробачити всіх своїх кривдників і поставити їм свічки за здоров'я. Роздайте борги як грошові, так і духовні. Використовуйте вечір напередодні дня народження для складання плану на рік і проаналізуйте свою діяльність за минулий.

У день народження для початку змін на краще виключіть конфлікти та сварки, не беріть у борг ні грошових коштів, ні речей, виключіть плітки та обговорення людини, яка при цьому не присутня. У жодному разі не засмучуйтеся і не плачте.

Змінюємо життя та долю в день народження та після нього

1 день після народження стане запорукою вашого продуктивного майбутнього. Цей час потрібно провести максимально комфортно. Почніть щось нове: змініть імідж, колір волосся, зачіску, приступіть до тренувань. Це дозволить вам зробити перший крок до успіху.

2 день необхідний для того, щоб почати реалізовувати програму забезпечення себе фінансовим достатком. Для цього час необхідно присвятити справам, що приведуть вас до прибутку: складати плани, перерахувати власні накопичення, використати перевірені ритуали. У другий день народження необхідно пожертвувати частину грошей на благодійність, а також почати правильно харчуватися - від вашого емоційного і фізичного здоров'я залежить ваша грошова енергетика.

3-й день важливий для вибудовування нової лінії поведінки. У цей час вам потрібно змінити свою тактику в спілкуванні. Якщо ви звикли багато говорити, сьогодні зупиніться і займіть позицію слухача, а якщо вам чуже багатослівність, переборіть себе і почніть налагоджувати контакти з людьми. Третя доба сприятлива для ділового співробітництва, тому не втрачайте можливості організувати важливі зустрічі або написати листи потенційним інвесторам чи партнерам.

4 день призначений для пошуку допомоги та підтримки. В цей час варто відправитися в гості до близьких людей, яким ви довіряєте, запросити в гості найнадійніших друзів, написати повідомлення з вдячністю тим, хто далеко від вас. Для покращення власної енергетики наведіть порядок у власному житлі, щоб потоки позитивної енергетики вільно циркулювали у просторі.

5-й день важливо провести за творчими заняттями. Розкриття власного потенціалу і креативності дозволить вам набагато швидше досягти успіху в житті. Вибирайте ті заняття, які вам до душі: малюйте, пишіть вірші, спілкуйтеся з дітьми, просто «подуріть» у компанії близьких вам за духом людей.

6 день важливий для початку оздоровчих заходів. Цей час присвятіть переходу на здоровіший раціон харчування, виведіть шлаки з організму. Також сьогодні вам важливо розпочати будь-які вправи для підтримки організму в тонусі: піші прогулянки, пробіжки. Будь-яка фізична активність сприятливо позначиться на вашому біополі.

7 день проведіть у родинному колі. Почніть будувати плани на майбутнє, обговоріть можливий ремонт, переїзд, подорож, перестановку меблів. Парам можна організувати романтичну вечерю, самотнім людям - не засиджуватися в чотирьох стінах і вирушити на пошуки кохання.

8 день призначений для занурення у власний світ та визначення життєвих пріоритетів. Це час самоаналізу та усамітнення. Намагайтеся виключити контакти з людьми. Використовуйте медитації, щоб врівноважити власні емоції, домогтися умиротворення та комфорту.

9-й день використовуйте для повноцінного відпочинку. Бажано провести час на природі, заряджаючи силою стихій. Присвятіть час здобуттю нових знань та навичок, відвідайте художні виставки чи галереї. Цей день призначений для отримання та розповсюдження позитивних емоцій, тому постарайтеся надати допомогу нужденним.

10 день проведіть за складанням планів та проектів власних звершень. Ставте собі цілі, яких ви будете прагнути зміни долі на краще. Будь-які дії, спрямовані на розвиток, сьогодні отримують додаткове енергетичне підживлення, тому не відмовляйте у допомозі колегам та підлеглим, приділіть час рідним та близьким людям.

11 день проведіть з найближчими та надійними друзями. Сьогодні у вас є можливість переглянути коло свого спілкування та перервати стосунки з тими, хто чинить вам перешкоди. Це можуть бути заздрісники та недоброзичливці, а також ті, хто звик керувати вами для власного благополуччя.

12 день важливий для духовного зростання. Цей час важливо провести за молитвами та покаянням. Покайтеся у своїх непристойних вчинках, помоліться Вищим Силам за здоров'я ваших близьких, по можливості відвідайте церкву чи храм. Не відмовляйте у допомозі та використовуйте цей час для розміщення пріоритетів у власному житті.

Кожне з цих правил відчутно змінюватиме вашу долю, і до кінця дванадцятого дня ви обов'язково відчуєте, що ваше життя заграло новими фарбами. Пам'ятайте, що примхлива Фортуна благоволить сильним та впевненим у собі людям.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 20 квітня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
20 квітня 2024 року є слушним моментом для встановлення порядку як на роботі, так і в особистому житті Цей пер....
Обряд на швидкі гроші
Обряд на швидкі гроші
Гроші потрібні всім і завжди, але якщо хочеться отримати їх швидко, ознайомтеся із простим обрядом на швидкі г....
Эффективные шепотки на любовь
Эффективные шепотки на любовь
Пошепки — це прості та швидкі змови, але при цьому дуже дієві, якщо скористатися ними правильно Дізнайтеся най....
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Як покращити своє фінансове становище: 7 корисних правил на кожен день
Щоб досягти фінансового благополуччя, простої роботи та економії недостатньо — необхідно добре постаратися та ....
Приметы про постельное белье
Приметы про постельное белье
Ми проводимо в ліжку значну частину свого життя, тому існує так багато прикмет про постільну білизну Про те, щ....
більше матеріалів
/-0,46685695648193-/ /-pc-/
Top