counter
Стрічка новин
Вибрати все
8 Травня
7 Травня
Всі новини...

12 законів Всесвіту, які не дозволять людям керувати вами


Переглядів: 152


12 законів Всесвіту, які не дозволять людям керувати вами

У нашому житті часто трапляються випадки, коли нас буквально змушують робити те, що ми не хочемо. Позбутися маніпуляторів не так просто, але існують правила поведінки, які зведуть до мінімуму звернення до вас людей з корисливою метою.

Важливе правило у житті кожної людини у тому, щоб зрозуміти дії оточуючих людей. Для того, щоб не залишитися обдуреним і не робити всю роботу за нечесну людину, необхідно аналізувати слова та вчинки того, хто звернувся до вас з проханням, намагатися визначити його цілі та мотиви. Не всі люди з нашого оточення чесні. Не залишитися у заручниках власної дурості та довірливості допоможуть закони Всесвіту. Вони убезпечать вас від спраглих наживи.

1. Не роби того, що тебе змушують
"Треба" - улюблене слово маніпуляторів. Часто за ним ховається заклик до дії, не вигідної для вас, але значущої для того, хто просить. Поставте собі питання, а чи потрібно це вам? І що буде, якщо ви виконаєте потрібне? Якщо ваші інтереси не збігаються з тим, що вам намагаються нав'язати, то й робити цього не варто.

2. Виконуй дані обіцянки у строк або не обіцяй того, чого зробити не зможеш
Почуття провини має кожна людина, і цим дуже люблять користуватися маніпулятори. Вони свідомо підводитимуть вас до того, щоб ви дали обіцянку. Часто за цією необдуманою дією ховається кабала, яка не відпустить вас, поки ви будете з почуття провини та обов'язку виконувати те, що від вас вимагається. Перш ніж щось пообіцяти, зважте всі плюси та мінуси.

3. Не втручайся
Добрі наміри часто хороші за допомогою близьких людей, яких необхідно виручити із скрутної ситуації. Однак буває і так, що ми втручаємося в чуже життя та плани, порушуючи перебіг подій. І замість похвали в таких випадках найчастіше чуємо негативні відгуки та коментарі. Висновок один: питайте, чи потребує допомоги той, кому ви зібралися її надати. Якщо ні, це не ваша турбота.

4. Не відмовляй у ввічливих проханнях
Пам'ятайте, що будь-яке звернення за допомогою в чомусь передбачає подяку у відповідь. Однак маніпулятори дуже люблять під приводом взаємодопомоги нескінченно просити вас виконати безліч дій і під будь-якими приводами відмовлятися від допомоги вам. Не соромтеся запитувати, що буде за вашу допомогу. І краще за все обговорювати це заздалегідь, щоб не виникало непорозумінь.

5. Живи зараз і не намагайся бути тим, ким не є зараз
Часто ми чуємо слова, які пробуджують у нас двоякі почуття, наприклад: Ти раніше не був таким. Цим люблять користуватися ті, кому потрібна вигода. Зруйнувати такий вплив можна словами у відповідь: «Раніше багато було інакше», «Зараз все не так». Вам можуть обіцяти золоті гори за виконання якогось завдання, але перед тим, як кидатися виконувати прохання, дізнайтеся, що вам можуть запропонувати не колись потім, а саме зараз.

6. Не прив'язуйся і не створюй сильних емоційних зв'язків
Часто ми буквально прикипаємо душею до людини, тварини, предмета, але чи так це добре? Емоції та любов — це, безумовно, прекрасні почуття, проте певний здоровий егоїзм має бути присутнім у будь-яких стосунках. Пам'ятайте, що через сильну прив'язку до будь-кого або чогось ми стаємо вразливими для шантажу. Цим часто користуються маніпулятори. Не втягуйте себе в таку залежність, щоб потім не страждати від негативних почуттів. Прикладом служить фраза: «Ну ти любиш свого собаку, тому ти повинен змайструвати мені такий же нашийник, адже в мене теж є собака». Це явна гра на ваших почуттях із корисливими цілями. Зважте своє рішення, і вам не доведеться потім страждати.

7. Не став мети, а зроби їх маяками
Щоб ціль не була кінцевим результатом діяльності, ставте собі маяки. Вони будуть вести вас до досягнення бажаного, а потім змінюватися на нові. Таке мислення дозволить запросто позбавлятися недоречного почуття «я все зробив» і допоможе досягти великих результатів. Для того, щоб успішно йти по життю, не зупиняючись на досягнутому, запитуйте себе: «А що буде далі?».

8. Не заважай
Це словосполучення не раз врятує вас і дозволить уникнути дратівливості та конфліктів. Фраза, вимовлена ​​вчасно собі самому або навколишнім людям, допоможе не потрапити в неприємну ситуацію.

9. Використовуй всі можливості
"У природи немає поганої погоди" - поширена і часто чутна фраза. Так і в житті немає глобальних поразок. Є помилки, які дають можливість навчитися, стати сильнішими та витривалішими. Маніпулятори легко користуються пригніченим станом та використовують ваші промахи собі на користь. Не давайте їм такої можливості, щоб не бути залежним від власного настрою.

10. Залиш критику та засудження
Пам'ятайте, що ваша думка важлива лише тоді, коли її запитують. У будь-яких інших ситуаціях краще тримати свої думки при собі. Не реагуйте на критику так, як хотілося б маніпуляторам. Не дозволяйте вивести себе з рівноваги і не проявляйте агресії у відповідь. Людина, яка знає собі ціну, ніколи не піде на поводу у емоцій і наговорів.

11. Уточнюй інформацію перед тим, як передавати її далі
Нікому не хочеться уславитися пліткарем і брехуном, тому завжди перевіряйте все, що вам скажуть. Якщо вам не доведеться передавати чутки і плітки, ви будете мати точну та перевірену інформацію, маніпуляторам вкрай складно буде застати вас зненацька. Завжди просіть підтвердження у тих, хто повідомляє вам будь-які подробиці.

12. Нічого не роби і не бери без попиту
Цей закон в галузі етикету дозволяє виключити будь-які маніпуляції. Якщо ви навчитеся завжди питати дозвіл на використання чиєїсь речі, вам буде простіше припинити можливі маніпуляції. Ваше чисте совість та щире бажання платити добром за добро стануть запорукою щасливого життя.

У житті часто трапляються непередбачені ситуації, коли ми стаємо заручниками емоцій чи своїх неправильних дій. Щоб поряд з вами не було місця маніпуляторам, використовуйте ці прості поради.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
4 базові техніки управління своєю енергією: беремо життя під контроль
4 базові техніки управління своєю енергією: беремо життя під контроль
Рівень енергетики людини визначає його успіх у всіх сферах життя Той, хто вміє усвідомлено керувати своєю енер....
4 енергетичні практики, які допоможуть вам зарядитися силою та енергією
4 енергетичні практики, які допоможуть вам зарядитися силою та енергією
Біополь людини не є ізольованою частиною світу Всі ми пов'язані з світобудовою та Всесвітом, з її енергетичним....
Як зберегти та накопичити енергію: 8 надійних способів
Як зберегти та накопичити енергію: 8 надійних способів
Сила нашого тіла та сила духу дуже тісно пов'язані Щоб залишатися продуктивними та активними, експерти радять ....
Місячний день сьогодні 8 травня 2024 року
Місячний день сьогодні 8 травня 2024 року
Не завжди Місяць несе позитивну енергетику Бувають дні, коли нам самим потрібно робити кроки для залучення щас....
Гороскоп на 8 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 8 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні для вас буде особливо важливо проявити свою енергію та рішучість у ....
більше матеріалів
/-0,38410902023315-/ /-pc-/
Top