counter
Стрічка новин
Вибрати все
26 Квітня
25 Квітня
Всі новини...

Фен-шуй: як безлад у будинку впливає на наше життя


Переглядів: 61


Фен-шуй: як безлад у будинку впливає на наше життя

Безлад може бути в кожному будинку. Для когось це явище лише тимчасове, а хтось живе у повному хаосі все життя. Фахівці в області фен-шуй стверджують, що бардак у будинку має сильний негативний вплив на життя людини, зокрема, на його здоров'я, фінансове благополуччя та стосунки з людьми. Отже, як саме бардак у будинку може заважати вашому щастю?

Перше, на що необхідно звернути увагу, це передпокій. Це місце, згідно з фен-шуй, основний шлях до будинку, яким йде енергія ззовні. Отже всі «затори» на цьому шляху не принесуть нічого доброго. Хлам у передпокої притягує невдачі, заважає притоку грошей у будинок та створює конфліктну атмосферу в будинку. Розберіться у вашому передпокої. Заберіть одяг, сезон якого вже давно пройшов, і позбавтеся непотрібних дрібниць та зламаних речей. Намагайтеся завжди підтримувати чистоту в цьому місці, тоді позитивна енергія не зустріне перешкоди на своєму шляху і вільно увійде до вашого будинку.

Безлад у ванній вказує на внутрішній стан господині будинку. Якщо ванна кімната чиста, жінка задоволена своїм життям, вона самодостатня і цінує себе. Якщо все навпаки, то варто задуматися про те, що жіноче щастя не може прийти, коли сама жінка не бажає цього. Заберіться у ванній, розкладіть все на свої місця. Чистота у ванній кімнаті притягує кохання та робить жінку більш привабливою та впевненою в собі.

Не забудьте про туалет! Фахівці в області фен-шуй стверджують, що в туалеті накопичуються всі образи, стрес та тривоги. Саме в цьому місці людина розлучається з негативом та поганим настроєм. Тож не варто довго накопичувати погану енергетику. Забирайтеся в туалеті якнайчастіше, тоді ви зможете навчитися швидко забувати погане і простіше сприймати все, що відбувається навколо.

Кухня вважається у фен-шуй серцем будинку. Крім того, кухня - це джерело достатку та грошової енергії. Якщо в цій кімнаті завжди порядок, то у сім'ї ніколи не буде фінансової кризи. Від чистоти кухні також може залежати здоров'я. Якщо ви довгий час не можете скинути зайву вагу, то може варто спробувати розібратися в кухонних шафах і очистити кухню від зайвого мотлоху?

Безлад у вітальні негативно відбивається на взаєминах з домочадцями та людьми, які приходять у ваш будинок. Ця кімната не повинна бути сильно захаращена меблями, так вам буде легше знаходити спільну мову з людьми та спілкуватися. У вітальні обов'язково має бути яскраве світло, це приверне до вас добрих та чуйних людей.

Спальня, згідно з фен-шуй, є майстернею вашого особистого щастя. Хороша атмосфера у цій кімнаті сприяє зміцненню сімейних стосунків, залученню кохання, гарному сну. Як правило, у спальні людина проводить більшу частину свого часу. Головна функція цієї кімнати – це повноцінний відпочинок та сон. Позбавтеся всього, що не заважає вам нормально розслабитися. По-перше приберіть усі речі та предмети, якими дано не користуйтесь (це стосується і одягу), звільніть полиці від зайвих дрібниць. Нехай кожна річ, яка знаходиться в спальні, буде корисною. Безлад у спальні не тільки шкодитиме вашому сну, але й зможе стати причиною ваших невдач на любовному фронті.

Чистота – запорука здоров'я, і ​​не лише фізичного, а й душевного. Позбавтеся від непотребу у своєму домі, і ви відчуєте, як очистився ваш дім і ваш духовний світ.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Камені-талісмани для залучення кохання
Камені-талісмани для залучення кохання
Знайти свою другу половинку, створити міцну сім'ю та надовго зберегти свіжість стосунків із коханою людиною — ....
Грошова магія: п'ять способів стати багатшими
Грошова магія: п'ять способів стати багатшими
Існує безліч ритуалів для залучення грошей, які використовувалися ще в давнину Багато людей стверджують, що г....
Як позбавитися проблем і досягти благополуччя за допомогою слів-паролів
Як позбавитися проблем і досягти благополуччя за допомогою слів-паролів
Кожне сказане слово — це прямий сигнал мозку для початку дії Енергетичні прив'язки слів діють на біополі людин....
Як зберегти життєву енергію та сили
Як зберегти життєву енергію та сили
Апатія, депресія та роздратування — все це є першою ознакою витоку життєвої сили Захистити себе від цього, а т....
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
4 прикмети щасливого дня: як зробити щоранку добрим
Прикмети допомагають нам робити наше життя кращим і яскравішим Найважливіше у кожному новому дні — його почато....
більше матеріалів
/-0,30171704292297-/ /-pc-/
Top