counter
Стрічка новин
Вибрати все
18 Квітня
17 Квітня
Всі новини...

Ваше волосся: прикмети та способи залучити удачу


Переглядів: 69


Ваше волосся: прикмети та способи залучити удачу

Волосся на голові з давніх-давен вважалося провідником енергії з космосу в людський організм. Жінки, які мали довгу шевелюру, носили коси та ховали своє волосся під хустками та головними уборами, щоб зберегти свою енергію. Зараз багато забуто: жінки ходять з розпущеним волоссям, фарбують його, стрижуть, тим самим послаблюючи свій енергетичний потенціал. Давайте згадаємо всі мудрі поради минулих років і дізнаємося те, як волосся може впливати на наше життя.

Обрізати волосся – значить послабити свою енергетику, скоротити термін свого життя та змінити хід солей життя. Саме так вважали у давнину.

Перукар повинен бути обов'язково такої ж статі. Ця прикмета з'явилася порівняно недавно, але все-таки вражає своєю правдивістю. Люди вірили, що якщо жінку стриже чоловік, то у її особистому житті настане чорна смуга. Тому, вирушаючи в салон краси, переконайтеся, що записалися до перукаря жіночої статі.

Якщо ви довгий час не можете вирішити будь-яку проблему, то, збираючись постригти волосся, вибирайте перукаря, який старший за вас. Чим він старший, тим краще. Вийшовши з перукарні, ви відчуєте, що вирішення вашої проблеми лежало на поверхні і виявилося дуже простим.

Якщо ви захворіли або просто перебуваєте довгий час у поганому настрої, підстрижіть кінчики волосся. Разом з ними ви позбавитеся від негативу, що накопичився в них, вам стане значно легше.

При миття та розчісуванні волосся не варто думати про проблеми. Подумайте про щось приємне. Тоді ваше волосся з часом набуде здорового вигляду, якщо, звичайно, ви постійно заряджатимете його позитивною енергією.

У давнину багато жінок не боялися фарбувати своє волосся. Для багатьох народів це було неприйнятно, тому що вважалося, що фарба на волоссі не пропускатиме позитивну енергетику. Проте все ж таки багато жінок використовували фарбу, змінювали свій колір волосся, змінюючи при цьому характер і долю. Досі існує думка, що якщо змінити свій колір волосся, то зміниться і твоє життя. Якщо вам не вистачає будь-яких якостей у своєму характері, або ви хочете повністю змінити життя та відношення до вас людей, то чи не краще пофарбувати волосся у потрібний колір?

Чорний колір волосся говорить про сильний характер, рішучість і розважливість. Якщо вам не вистачає всіх цих якостей, спробуйте стати брюнеткою. Ваш характер зміниться, і ви самі відчуєте, що все почало змінюватися.

Темно-русяве волосся характерне для людей, що володіють дуже високим інтелектом і гнучким розумом. Вони практичні, організовані та амбітні.

Русе волосся видає людину доброю і м'якою. Це колір волосся надає жінці великодушності та щедрості.

Каштанове волосся характерне для творчих натур, що володіють до того ж лідерськими якостями та чарівністю.

Біле волосся - ознака того, що характер цієї жінки двоякий: вона випромінює доброту і скромність, а то гордість і нахабство.

Червоне волосся говорить про людину з гарячим темпераментом, готовим на все заради своєї мети. Це сильні та некеровані люди.

Руде волосся здавна вважалося ознакою чаклунства. Жінок із таки кольором волосся спалювали на вогнищі і зраджували вічним мукам. Рудим кольором волосся, як правило, мають нещирі та лицемірні люди.

Для того, щоб зробити своє життя більш гармонійним, знайти необхідні якості характеру, які б зробили вас щасливішими, варто просто приділяти особливу увагу своєму волоссю. Бажаєте змінитись? Змініть колір волосся. Якщо хочете позбавити себе негативної енергії, то м'якше і дбайливіше звертайтеся з вашим волоссям.

Не дарма кажуть, що про людину можна багато сказати по її волоссю: всі ваші хвороби, настрій і проблеми відразу відбиваються на вашій шевелюрі, а негативна інформація, яку волосся передає в космос, згодом може повернутися до вас у подвійному розмірі.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскопи на 19 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл.
Гороскопи на 19 квітня 2024 року від Павла та Тамари Глоби, а також прогноз від Анжели Перл.
19 квітня обіцяє бути днем, наповненим енергією та можливостями для всіх знаків зодіаку Можливо, ви відчуватим....
10 незвичайних фактів про Знак Зодіаку Риби
10 незвичайних фактів про Знак Зодіаку Риби
Риби самі по собі є вельми незвичайними людьми, тому з цим Знаком Зодіаку пов'язано безліч цікавих фактів, про....
Як швидко відкрити заблоковані чакри: вправи, практики, медитації
Як швидко відкрити заблоковані чакри: вправи, практики, медитації
Чакри регулюють все, що відбувається з нашою душею та тілом Щоб відкрити їх максимально швидким способом, важл....
Змови для затятих гравців, щоб угамувати азарт і не програвати гроші
Змови для затятих гравців, щоб угамувати азарт і не програвати гроші
Затяті ігромани здатні спустити цілий стан і в запалі азарту не зупинитися вчасно Уникнути недоречних витрат і....
5 типів відносин, які здатні зруйнувати ваше життя
5 типів відносин, які здатні зруйнувати ваше життя
Токсичні стосунки приносять більше проблем і розчарувань, ніж щастя та радості Найчастіше їх порівнюють зі сти....
більше матеріалів
/-0,29590106010437-/ /-pc-/
Top