counter
Стрічка новин
Вибрати все
7 Травня
6 Травня
Всі новини...

Як за допомогою нумерології обчислити грошові дні та залучити в життя багатство


Переглядів: 16


Як за допомогою нумерології обчислити грошові дні та залучити в життя багатство

Кожному нам хочеться, щоб робота приносила більше грошей. Нумерологи розповіли, як грошові дні кожного місяця та розповіли, як у ці дні треба діяти, щоб залучити удачу.

Фінансові потоки змінюються з кожним днем. Це означає, що у різні дні ми маємо різні шанси на успіх. Якщо знати заздалегідь про те, в який з днів вас переслідуватиме успіх, можна суттєво просунутися у досягненні успіху на цій ниві.

Нумерологічний розрахунок

Для того, щоб визначити найвдаліші фінансові дати кожного місяця, вам необхідно скласти разом першу літеру імені та цифри з дати народження. Щоб перевести літеру до числа, скористайтесь простою таблицею:

Для прикладів візьмемо букву «В» та дату народження 30.08.1992. Букві «В» відповідає число 3, тому одержуємо:

3+3+0+0+8+1+9+9+2=35. складайте доти, доки отримаєте число від 1 до 9. 3+5=8. виходить, що число фінансового успіху для нашого прикладу — 8. залишається лише розшифрувати його.

Розшифрування отриманого числа успіху

Одиниця. Якщо при розрахунках у вас вийшла одиниця, то найбільш щасливими для фінансової діяльності днями є 1, 10, 28 числа кожного місяця. Також фінансова удача чекає на вас по понеділках та суботах. У такі дні краще працювати у команді.

Двійка. Найкращий день тижня для роботи та фінансової активності — Вівторок. У розрізі цілого місяця варто виділити такі числа 2, 11, 20. Для досягнення успіху вам варто працювати поодинці і якнайчастіше займатися самоосвітою. Якраз у вівторок ефективність навчання буде максимальною.

Трійка. Фінансова удача безпосередньо залежить для вашого духовного розвитку та наявності правильно поставлених цілей та завдань. Найкращий день тижня для роботи — середовище. Якщо на середу випадає одна з дат 3, 12,21, 30, то цей день взагалі можна вважати днем сили.

Четвірка. Число Чотири вказує на те, що ваш найпродуктивніший день тижня — Четвер. З днів місяця варто виділити насамперед 4, 13, 22 та 31 число. У такі дні можна і потрібно займатися всім тим, до чого не доходили руки останнім часом. Ваша продуктивність у цей час на висоті.

П'ятірка. Число 5 означає, що найбільше фінансової удачі у вас буде в п'ятницю і кожне 5, 14 і 23 число місяця. У ці дні можна сміливо займатися торгівлею, покупками, обміном товарів та покупкою послуг будь-якого типу. ймовірність того, що вас обдурять, мінімальна.

Шістка. Число Шість означає, що найкращими днями тижня для роботи є субота та вівторок. Також важливо пам'ятати про найкращі дні місяця в особі 6, 15, 24 числа. У такі дні добре йде творча робота, легко ухвалюють креативні рішення.

Сімка. Якщо при розрахунках у вас вийшло число Сім, то найкращі дні тижня для роботи у вашому випадку — неділя та п'ятниця. З днів місяця варто виділити кожне 7, 16, 25 число. У такі дні ви сповнені успіхів і можете братися за найскладніші проекти.

Вісімка. Число 8 вказує на те, що найкращими днями для роботи у вашому випадку є вівторок та четвер. Найкращі числа місяця: 8, 17, 26. У такі дні можна робити дорогі покупки, а також займатися будь-якою роботою, пов'язаною з цифрами.

Дев'ятка. Число 9 вказує на те, що вашими днями фінансової сили є середа та четвер. Також варто пам'ятати про кожне 9, 18 та 27 число кожного місяця. У такі періоди ваша інтуїція є максимально сильною. Можна приймати важливі рішення будь-якого характеру.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Емоційна «детоксикація»: шлях до внутрішньої гармонії за 5 простих кроків
Емоційна «детоксикація»: шлях до внутрішньої гармонії за 5 простих кроків
Через час кожній людині потрібно звільнення від негативних емоцій, які, на жаль, накопичуються в нашій свідомо....
Мотивуючі цитати для Стрільців
Мотивуючі цитати для Стрільців
Стрільці — одні з найуспішніших людей Це стосується як амурної сфери, так і роботи, бізнесу, захоплень
Просіть поради тільки у них: Наймудріші Знаки Зодіаку
Просіть поради тільки у них: Наймудріші Знаки Зодіаку
Люди, народжені під цими Знаками Зодіаку, наділені природною мудрістю і глибоким розумінням законів життя Пред....
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 6 по 12 травня 2024 року
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 6 по 12 травня 2024 року
Павло Глоба — один із найкращих астрологів сучасності Його особливість — величезний досвід та багатосторонній ....
Гороскоп неординарных личностей, рожденных на стыке Знаков Зодиака
Гороскоп неординарных личностей, рожденных на стыке Знаков Зодиака
Напевно, ви помічали, що люди, які народилися на стику перебування Сонця в двох різних знаках Зодіаку, дуже не....
більше матеріалів
/-0,32604312896729-/ /-pc-/
Top