counter
Стрічка новин
Вибрати все
25 Квітня
24 Квітня
Всі новини...

Як блокувати негатив людей, які вас не люблять


Переглядів: 25


Як блокувати негатив людей, які вас не люблять

Подобатися всім неможливо. Щоб не втрачати удачу та життєву легкість, важливо вміти блокувати негатив, що виходить від оточуючих. Експерти розкажуть про кілька корисних способів.

У більшості випадків своїми негативними вчинками та словами люди намагаються впливати на наші рішення та контролювати нас. Крім наведених нижче порад, дотримуйтесь дванадцяти законів Всесвіту, які не дозволять токсичним людям користуватися вами.

Негативні емоції — це нормально

Якщо заблокувати негативну енергію не виходить, важливо пам'ятати, що це також частина життя. Негативний досвід потрібний усім і кожному, якщо він правильно дозується. Грубо кажучи, для того, щоб людина відчувала себе живою і пізнавала чудові моменти радості, вона повинна мати в пам'яті щось погане, щоб їй було з чим порівнювати.

Якщо уявити собі людину, яку вирощували тільки в радості, то вона не простягла б у нашому світі й хвилини. Труднощі та негативна енергія оточуючих людей загартовують наше власне біополе і роблять його міцнішим із часом.

Вчіться на помилки

Якщо хтось негативний по відношенню до людини, причиною цього можуть бути його неправильні дії у минулому. Коли знайома чи незнайома людина виявляє злість чи агресію, важливо насамперед запитати себе: «Що я міг зробити не так?».

Звичайно, щодня виникають ситуації, в яких чиясь агресія справді спонтанна. Є важливий урок, який варто вивчити тим, хто відповідає таким людям такою самою монетою. Він полягає лише у трьох словах — «це не допомагає».

Є люди, які нас не люблять просто так. На них не варто зважати. Але якщо хтось недолюблює нас через щось конкретне, варто проаналізувати свої дії і зрозуміти, чи правильно ми вчинили. Якщо вади немає, отже, від агресора варто триматися подалі. Якщо ж припустилися помилки, можна спробувати її виправити.

Проводьте більше часу з приємними людьми

Навіть якщо хтось нас засмутив, образив або постійно виявляє до нас агресію на роботі, в інституті чи в іншому місці, важливо пам'ятати, що добрих людей набагато більше.

Саме з такими добрими людьми і потрібно проводити більше часу. Експерти зазначають, що якщо наприкінці та на початку дня хоча б 10-15 хвилин спілкуватися з тим, хто вас поважає, любить та цінує, можна нейтралізувати все те погане, що наговорили та зробили вам ваші недоброзичливці протягом дня. Це справді допомагає блокувати негатив.

Намагайтеся зав'язувати нову дружбу, спілкуватися з людьми і постійно знаходитись у пошуку тих, хто у скрутну хвилину скаже добре слово і нічого не попросить натомість. Визначити темні та світлі сторони характеру можна, знаючи лише дату народження людини.

Пам'ятайте, що неможливо подобатися всім

Само собою це знання не вилікує вас від отриманого негативу з боку іншої людини, але, принаймні, допоможе менше думати про це. Кожна людина повинна пам'ятати про те, що будь-якої миті її може хтось образити, і це не буде кінцем світу.

Що дійсно допоможе зцілюватися і струшувати з себе чужий негатив, так це вміння швидко перебудовуватись. Якщо хтось незнайомий накричав в автобусі або нахамив у черзі в магазині, немає приводу засмучуватися, адже ця людина може ніколи більше не з'явитися в нашому житті. Психологи та експерти в галузі біоенергетики радять не накручувати себе, а, як мантру, повторювати: «Нічого поганого не трапилося», адже так і є.

У очищенні від будь-якого життєвого негативу чудово допомагають п'ять спеціальних вправ. Пам'ятайте, що тільки ви вирішуєте, наскільки сильно на вас можна вплинути. Не давайте можливості ворогам та недоброзичливцям проникати у свій розум.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Робоче місце з фен-шуй: створюємо свій успіх
Робоче місце з фен-шуй: створюємо свій успіх
На роботі людина проводить майже 30 відсотків усього життя Щоб забезпечити себе удачею, необхідно правильно на....
Змова на гроші та удачу
Змова на гроші та удачу
Змови на залучення грошей та удачі читаються у тому випадку, коли людина зазнає матеріальних труднощів і хоче ....
Місячний день сьогодні 25 квітня 2024 року
Місячний день сьогодні 25 квітня 2024 року
Вплив Місяця можна і потрібно використовувати собі на благо Залучити удачу цього дня допоможуть точні рекоменд....
Як залучити удачу та гроші: народні прикмети
Як залучити удачу та гроші: народні прикмети
За допомогою перевірених грошових прикмет кожна людина зможе залучити в своє життя удачу та грошовий достаток,....
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 25 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути днем, коли вам варто виявити більше терпіння та витримки ....
більше матеріалів
/-0,41451215744019-/ /-pc-/
Top