counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Травня
18 Травня
17 Травня
Всі новини...

Сучасні ворожіння: способи дізнатися про майбутнє в 21 столітті


Переглядів: 8


Сучасні ворожіння: способи дізнатися про майбутнє в 21 столітті

Якщо ви коли-небудь ворожили, то, напевно, були впевнені, що той спосіб ворожіння, який ви обрали, має багатовікову історію, і ще наші далекі предки використали його для отримання інформації про майбутнє. Існує стереотип, що чим давніше ворожіння, тим воно правдивіше і точніше. Однак у наш час існує безліч цікавих ворожінь, які засновані на сучасних спостереженнях і з використанням таких сучасних предметів, як комп'ютер, автомобіль, мікрохвильова піч та інше. Багато людей впевнені, що такі способи гадання – лише гра, жарт, не більше. Але по суті вони нічим не відрізняються від стародавніх ворожінь, хіба що магічний інвентар змінився, та можливості збільшилися. Якщо ви готові ворожити на комп'ютерній миші чи номерах машин? Тоді вперед!

Ворожіння по книзі всім відомо: задаєте питання, загадуєте в умі сторінку і число рядка і зачитуєте фразу, що випала, тобто відповідь на своє запитання. Перша ворожіння трохи схожа на цей спосіб. Тільки гадати ми будемо на телевізорі. Для цього сядьте зручніше перед вимкненим телевізором, візьміть в руки пульт, закрийте очі і чітко задайте питання, що вас цікавить. Після цього швидко увімкніть телевізор на будь-якому каналі та уважно вслухайтеся у першу вимовлену фразу чи слово. Це і буде відповіддю на ваше запитання. Ворожити на телевізорі можна не лише за фразами, а й за зображенням. Це робиться аналогічним чином.

Ворожіння на телефоні – ще один сучасний спосіб дізнатися про долю. Його краще використовувати в моменти, коли важко ухвалити рішення або зробити вибір. Зосередьтеся на своїй думці, візьміть телефон, відкрийте в ньому список ваших контактів, закрийте очі і навмання відкрийте перший номер телефону. Запишіть його на папері, потім складіть усі цифри, з яких він складається. Наприклад, номер 900 123-12-43=9+0+0+1+2+3+1+2+4+3=25=2+5=7. Цифра 7 і буде шифром, що веде до розгадки вашого питання.

Тлумачення ворожіння базується на нумерології: 1 – удача у починаннях, нічого не бійтеся, дійте рішуче; 2 – намагайтеся знайти компроміс у цій ситуації; 3 – подивіться ситуації з кількох сторін, не бійтеся брати він багато, ви впораєтеся; 4 – станете жертвою обставин, довіряйте лише собі; 5 – не варто сумувати, якщо щось йде не так, ви справлятиметеся самостійно, потім заручитеся підтримкою нових знайомих; 6 – намагайтеся не думати про погане, частіше шукайте позитивні емоції та даруйте їх оточуючим, займіться духовною стороною свого життя; 7 – прислухайтеся до своєї інтуїції, вона підведе; 8 – будьте вкрай обережні та передбачливі у своїх вчинках; 9 – ви досягнете успіху, якщо виявите всі свої бійцівські якості.

Ворожіння на вулиці. Дорогою додому, до магазину, до школи або на роботу зверніть подумайте про те, що вас найбільше хвилює. Потім зверніть увагу на першу машину, що трапилася, а точніше на її номерні знаки. Будьте обережнішими, коли розглядатимете номери чужої машини: її господар може вирішити, що ви шахрай, який відкручує номери, а потім вимагає гроші з автолюбителів. Запам'ятали номер – відійшли вбік. Далі звіряємось з інтерпретацією. Якщо всі три цифри однакові, то на вас чекає несподіваний успіх у всіх починаннях. Якщо перші дві цифри однакові, на вас чекає фінансова вигода. Якщо дві останні цифри однакові – це грошова втрата. Якщо перша та остання цифри однакові – це успіх у коханні. Якщо всі цифри різні – то у вашому житті залишиться все без змін.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овни можуть відчувати внутрішню невпевненість та сумніви Намагайтес....
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо пристрасними та енергійними у стосу....
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл зазначила, що 18 травня 2024 року буде досить продуктивним днем Цього дня можливе досягнення перши....
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Субота, 18 травня 2024 року, згідно з гороскопом від Павла Глоби, обіцяє стати непростим днем ​​для всіх знакі....
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
У гороскопі на 18 травня 2024 року Тамара Глоба віщує день, який, хоч і легкий, але водночас вельми небезпечни....
більше матеріалів
/-0,35412907600403-/ /-pc-/
Top