counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Травня
18 Травня
17 Травня
Всі новини...

10 слів, які приваблять щастя


Переглядів: 21


10 слів, які приваблять щастя

Щоб досягти щастя в житті, зовсім не обов'язково докладати титанічних зусиль. Головне — це налаштування. Колекція позитивних слів і настанов притягне до вас довгоочікуване щастя і навіть більше.

Про силу слова складають легенди, зародження яких губиться у темряві століть. Ще в давнину люди зрозуміли, що слова, неодноразово вимовлені з упевненістю в голосі, надають незабутній вплив на долю людини. Звичайно, спочатку було відмічено, що саме негативні установки з поганим значенням призводять до цілком реальних неприємностей у житті. Згодом люди навчилися використовувати позитивні слова з користю собі. Вони посилюють як енергетику людини, але здатні раз і назавжди змінити світ навколо. Мудрість наших предків використовувалася у змовах, ритуалах, обрядах та навіть молитвах. І світ змінився, а разом зі світом змінилися і ми. Люди впритул підійшли до сакральних знань, залишилося зробити лише один впевнений крок. Ось список слів, які залучать щастя шляхом підміни негативного мислення на позитивне.

1. Доля

Правильно розпочати саме з цього слова, яке найсильніше впливає на буття та світовідчуття людини. Як би це парадоксально це не звучало, але за допомогою цього слова ви можете змінити свою долю. Головне — вимовляти його чітко, вірячи в те, що це ви господар життя і ви керуєте долею, а не навпаки.

2. Щастя

Щастя — це те, чого ви прагнете, тому не забувайте собі про це частіше нагадувати. Ваша основна мета у житті — стати щасливими, то концентруйтеся на ній щодня. Промовляти його потрібно впевнено та чітко: «Я гідний(а) щастя». Незрозуміло, як саме, але це працює — з кожним сказаним словом «щастя» ви наближаєтеся до своєї мрії. До того ж самонавіювання — Дуже корисна річ. Через деякий час у вашому серці насправді оселиться щастя. Ви зможете назвати себе щасливою людиною, а потім так само легко стати нею.

3. Пристрасть

Пристрасть — сильне почуття, що збивають з ніг. Але, як відомо, пристрасть може бути не лише до людини, а до роботи, захоплень, життя в цілому. Це слово символізує захопленість процесом, якийсь імпульс, захоплення, щастя. Це сильне кохання з переважанням чуттєвого потягу. Воно допоможе вам впоратися зі стереотипним мисленням та відкрити для себе світ із нового боку. Вимовляйте його в періоди сумнівів, і Всесвіт розвіє їх.

4. Кохання

Любов до світу — ключ до успіху. Щастя любить тих, хто відкритий душею, хто випромінює енергію кохання. Не бійтеся зізнаватися у своїй любові до життя, людей, Бога, Всесвіту, світу. Промовляйте це слово якнайчастіше, і тоді щастя обов'язково знайде до вас дорогу.

5. Процвітання

У прямому розумінні це слово означає «процвітати». Вимовляйте його якнайчастіше, особливо якщо ви бажаєте досягти успіху в житті не тільки матеріально, а й духовно. Бажайте процвітання собі, іншим людям і всьому світу загалом. Розгорніть до себе удачу, а разом із нею щастя та благополуччя.

6. Дякую

Слово «спасибі» висловлює подяку світу. Інакше кажучи, ви даруєте благо, демонструючи світові, що вмієте не лише отримувати, а й віддавати щось натомість. Зовсім не важливо, за що ви дякуємо: за допомогу близьких, за добрі слова на вашу адресу, за надані життям можливості, важливий сам факт того, що ви висловлюєте подяку. У цьому випадку щастя завжди слідуватиме за вами, підкидаючи вам ще більше можливостей, зустрівшись з якими ви не зможете втриматися і не сказати слово подяки.

7. Перемога

Щоб залишатися переможцем у будь-якій ситуації, важливо вірити не лише у свій майбутній успіх, а й через це слово. Сказавши собі: «Сьогодні я переможу», — ви запрограмуйте себе на успіх і обов'язково досягнете бажаного. До того ж, переможець — це людина, яка щаслива на автоматі, без стопорів і гальм.

8. Впевненість

Щастя любить сміливих. Не можна боротися за місце під сонцем, якщо ви сумніваєтеся в собі. Поки у вашому житті є страх програти, у вас не так багато шансів стати щасливою людиною. Успішна людина випромінює впевненість усіма фібрами душі, вона вірить у себе. А повірити в себе дуже просто: просто частіше нагадуйте собі, що ви здатні на все. Навіть якщо це не так, незабаром все зміниться.

9. Довіра

Щоб бути щасливим, треба вірити, що це можливо. Важливо довіряти собі та життю. Без довіри шлях нагору, до самої вершини успіху, здається розхитаною драбиною. Перед кожною важливою справою не забудьте собі нагадати, що ви вірите в силу Всесвіту: Я вірю в життя. Я вірю в себе. Я впевнений(а), що все складеться так, як я цього хочу.

10. Надія

Для багатьох людей надія — єдиний мотиватор у житті. Чарівне відчуття надії вселяє впевненість у здійсненні чогось значущого, сприятливого та радісного. Чудеса трапляються щодня, головне — не випускати надію з рук.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овни можуть відчувати внутрішню невпевненість та сумніви Намагайтес....
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо пристрасними та енергійними у стосу....
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл зазначила, що 18 травня 2024 року буде досить продуктивним днем Цього дня можливе досягнення перши....
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Субота, 18 травня 2024 року, згідно з гороскопом від Павла Глоби, обіцяє стати непростим днем ​​для всіх знакі....
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
У гороскопі на 18 травня 2024 року Тамара Глоба віщує день, який, хоч і легкий, але водночас вельми небезпечни....
більше матеріалів
/-0,36756205558777-/ /-pc-/
Top