counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Травня
18 Травня
17 Травня
Всі новини...

Золото: енергетика найкрасивішого металу


Переглядів: 22


Золото: енергетика найкрасивішого металу

Споконвіку золото вважалося металом богів, королів, багатих людей. Золото досі цінується в усьому світі та є твердою валютою в економіці. Ще воно має корисні біоенергетичні властивості.

Золото впливає на характер людини, посилюючи або пригнічуючи певні його риси. Воно може як допомагати, так і заважати у повсякденному житті, тому носити його краще в певних ситуаціях.

Основні властивості золота

Золото — каталізатор емоцій. Коли ви одягаєте золоті прикраси, то стаєте емоційнішими. Золото активізує нервову систему, тому носити його краще впевненим у собі та гранично спокійним людям. Якщо ви імпульсивні, то золото посилить ситуацію. У вас буде набагато більше проблем через нервову напругу.

Золото — Метал творчості. Воно підвищує енергетику людини, спрямовуючи її в творче русло. Якщо ваша робота передбачає креативний підхід до справи, то золото допоможе вам навчитися вирішувати проблеми та завдання так, як вимагають конкретні умови. Проте з цим теж не можна переборщувати, тому що іноді мозку потрібен не творчий підхід, а логіка, яку певною мірою метал блокує.

Біоенергетичні властивості:

  • золото може показувати наявність пристріту або прокляття, привороту і так далі. Найкраще це робить кільце. Якщо у вас залишається темний слід від кільця, то, швидше за все, хтось дуже бажає вам зла;
  • деякою мірою цей метал допомагає прогнозувати майбутнє. Його дія активізує шосте почуття, тому стає простіше приймати правильні рішення.

Як, кому і коли використовувати золото

Золото не слід використовувати людям нервовим, неврівноваженим. Допускається носіння кільця, але не більше. Золото просто затьмарює розум, якщо носити його часто і у великій кількості.

Це метал любові, оскільки любов безпосередньо пов'язана з емоціями. І тут можна робити виняток. Якщо ви йдете на хвилююче перше побачення з людиною, від якої ви без розуму, то надягайте більше золота. Багато хто думає, що це метал чисто жіночий. Це так, адже за своєю енергетикою він більше підходить дамам. Від природи жінки більш врівноважені, ніж чоловіки. Саме тому представницям прекрасної статі можна частіше носити золото.

Якщо ви працюєте у сфері мистецтва, то енергія золотих прикрас допомагатиме вам висловлювати свої думки та емоції у піснях, оповіданнях, віршах, малюнках. Золото дарує натхнення та сприяє реалізації творчого потенціалу.

Якщо ви працюєте з людьми, цифрами та точними даними, цей метал може стати для вас тягарем. У навчанні золото теж не допомагає, а скоріше заважає. Пам'ять трохи погіршується, а посидючість страждає.

За красою золота ховається безліч недоліків. Щоб мінімізувати негативний вплив золота, можна носити його у вигляді каблучок, тонких ювелірних виробів. Якщо із золота зроблено якусь прикрасу, наприклад, кулон, то краще, щоб він був максимально строгою формою — круглий чи симетричний. Так енергія металу поширюватиметься більш рівномірно.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овни можуть відчувати внутрішню невпевненість та сумніви Намагайтес....
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо пристрасними та енергійними у стосу....
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл зазначила, що 18 травня 2024 року буде досить продуктивним днем Цього дня можливе досягнення перши....
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Субота, 18 травня 2024 року, згідно з гороскопом від Павла Глоби, обіцяє стати непростим днем ​​для всіх знакі....
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
У гороскопі на 18 травня 2024 року Тамара Глоба віщує день, який, хоч і легкий, але водночас вельми небезпечни....
більше матеріалів
/-1,182177066803-/ /-pc-/
Top