counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Травня
18 Травня
17 Травня
Всі новини...

Емоційна «детоксикація»: шлях до внутрішньої гармонії за 5 простих кроків


Переглядів: 11


Емоційна «детоксикація»: шлях до внутрішньої гармонії за 5 простих кроків

Через час кожній людині потрібно звільнення від негативних емоцій, які, на жаль, накопичуються в нашій свідомості, нікуди не йдучи. Щоб вони залишили вас, потрібно пройти шлях очищення, який складається з кількох кроків.

У житті кожної людини є безліч почуттів та емоцій, які руйнують здоров'я та удачу. Проблема не в їх наявності, а в тому, що вони перебувають з багатьма людьми постійно, безперервно. Саме від них потрібно очищатися. На жаль, процес не швидкий, але в цій статті ви дізнаєтесь, як це зробити.

Перший крок: закриття проблем з минулого

Проаналізуйте своє життя та ставлення до того, що було в минулому. Можливо, ви маєте якісь незавершені розмови, справи, образи. Можливо, що ви так і не освідчилися комусь у коханні, або не вибачилися, не повернули борг. Все це потрібно вирішити якнайшвидше. Якщо виправити щось неможливо, наприклад, через те, що людини поряд з вами вже немає з якоїсь причини, спробуйте звернутися до Всесвіту.

Визнайте свої помилки та вибачте чужі. Це перший крок, без якого подальше очищення буде просто неможливим. Закрийте всі проблеми, які у вас є. Зробіть усе можливе. Щоб ніякі якорі, думки та емоції не пов'язували вас більше з минулим. Це дуже важливо. Тільки після цього переходьте на наступний етап.

Другий крок: відкрийте собі

Відкрийте ті почуття, які ви давно приховували від себе. Це може бути як щось негативне (роздратування, смуток), так і щось дуже гарне (любов, радість, сміх). Для цього вам потрібно завести щоденник і записувати туди все, що ви відчуваєте зараз. Наприклад, вас розриває від ревнощів. Запишіть усе, що відчуваєте, описавши це у найдрібніших подробицях. Це дуже добре впливає на нашу підсвідомість. У багатьох випадках це корисніше за відвідування психолога або розмови з другом, оскільки навіть другові ми часом не може викласти всіх карт.

Це допоможе вам замінити деструктивні установки позитивними, позбутися страхів та проблем. Також це допоможе вам краще усвідомлювати себе, свою душу, цілі, мотиви. Це найважливіший крок енергетичної та емоційної «детоксикації».

Третій крок: зменште вплив інформаційного шуму

Припиніть слухати чужу думку про те, що вам потрібно робити, а що ні. Інформаційний шум у суспільстві вийшов зовсім новий рівень завдяки соціальним мережам. Там стільки непотрібної та навіть небезпечної для нас інформації, що це забиває наші думки та не дає сфокусуватися на чомусь дуже важливому.

Наприклад, бачимо не реальних людей, а просто бездушні обкладинки. Мало хто веде свої соціальні мережі відкрито та щиро. Усім хочеться пустити пилюку в очі, виділитися, тому фотографії та відео не відображають справжнього життя людини. Намагайтеся або повністю, або хоча б частково відмовитися від соціальних мереж. Використовуйте їх для спілкування, а не для збирання «лайків» та захоплених коментарів.

Четвертий крок: візуалізуйте щастя

Коли ви перестанете підживлювати негативні почуття та позбудетеся інформаційного шуму, а також зрозумієте краще свої емоції, вам доведеться почати візуалізувати щастя. Мрійте, а також уявляйте собі частіше, як ви знаходитесь в якомусь хорошому місці, поруч із потрібними вам людьми. Уявляйте собі процес того, як ви займаєтесь якоюсь гарною і приємною для вас справою.

Також у цьому плані корисними стануть медитації, афірмації. Говоріть собі частіше правильні слова типу «я щаслива», «я отримую задоволення від життя», «я люблю», «мені добре» і так далі.

П'ятий крок: дійте

Коли «детоксикація» завершено, а ви самі мотивовані. Настає час йти до мрій, оскільки саме собою щастя не прийде. Потрібно рухатися в тому напрямі, який ви вважаєте найважливішим та правильним. Бездіяльність — це марна трата часу. Надія лише на успіх — це прояв інфантильності та незрілості. Вірте в себе, і тоді у вас все точно вийде.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овни можуть відчувати внутрішню невпевненість та сумніви Намагайтес....
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо пристрасними та енергійними у стосу....
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл зазначила, що 18 травня 2024 року буде досить продуктивним днем Цього дня можливе досягнення перши....
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Субота, 18 травня 2024 року, згідно з гороскопом від Павла Глоби, обіцяє стати непростим днем ​​для всіх знакі....
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
У гороскопі на 18 травня 2024 року Тамара Глоба віщує день, який, хоч і легкий, але водночас вельми небезпечни....
більше матеріалів
/-0,33149099349976-/ /-pc-/
Top