counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Квітня
18 Квітня
Всі новини...

7 почуттів та емоцій, які руйнують здоров'я та удачу


Переглядів: 57


7 почуттів та емоцій, які руйнують здоров'я та удачу

Будь-які емоції людини впливають на її внутрішній стан та енергетику. Потрібно уникати тих почуттів, які здатні не тільки зіпсувати вам настрій, але й погіршити ваше здоров'я та відібрати удачу.

Здоров'я та удача – необхідні елементи людського життя, які становлять основу щастя. Будь-які події, що відбуваються, здатні викликати в нас певні почуття та емоції. Деякі з них можуть позитивно впливати на наш внутрішній стан та енергетичне тло. Проте негативні враження, із якими кожному доводиться зіштовхуватися протягом життя, здатні впливати як на настрій людини, а й у його здоров'я, і ​​навіть на щастя і успіх. Уникаючи негативних емоцій, ви зможете забезпечити гармонію свого організму, а успіх, безсумнівно, повернеться до вас обличчям. Ось список найнебезпечніших почуттів та емоцій, які здатні зруйнувати ваше здоров'я та стати серйозною перешкодою на шляху до мети.

Руйнівні почуття та емоції, яких слід побоюватися
Гнів. Ні для кого не секрет, що агресія є одним із найнегативніших почуттів, здатних вплинути на наше здоров'я. Адже при стані гніву у людини звужуються кровоносні судини, що призводить до підвищення тиску. Особливо це стосується людей із серцево-судинними захворюваннями. Крім того, агресія здатна перешкодити успіху в наших справах, оскільки, перебуваючи в гнівному стані, людині важко адекватно оцінювати те, що відбувається навколо, і дуже часто це стає причиною необдуманих дій та рішень. Уникаючи стану злоби, ви зможете забезпечити внутрішню гармонію, і тоді ваш організм буде більш захищений від захворювань, а успіх ніколи не відвернеться від вас.

Сум. Щодня ми стикаємося з ситуаціями, які можуть змусити нас переживати, і, звичайно ж, через це ми можемо поринути у стан меланхолії. Однак слід уникати стану смутку і дивитися на життя і те, що відбувається в ньому більш позитивно, тому що в іншому випадку ми можемо нашкодити своєму здоров'ю, а удача остаточно відвернеться від нас. Будучи пригніченим, людина насамперед шкодить своїм бронхам: під час смутку повітря важко попадати у легені. Перебуваючи в такому стані, ми можемо розвинути безліч бронхіальних ускладнень. У багатьох людей у ​​стані пригніченості здатні розвинутись шкідливі звички, які також вплинуть на організм і позначаться на здатності здійснювати щоденні та необхідні справи.

Заздрість. Уникайте цього почуття, навіть якщо у когось у житті виходить щось краще, ніж у вас. Заздрість забирає багато енергії, через неї зовсім не залишається сил на те, щоб робити свої справи. В результаті досягти бажаного просто неможливо. Через виснаження енергетичного фону ви отримаєте безліч проблем зі здоров'ям, особливо пов'язаних із застудними захворюваннями, тому що в результаті сильної заздрості в першу чергу страждає імунна система.

Образа. Багато неправильно сказаних слів або дій, вчинених по відношенню до вас, здатні викликати у вас почуття образи. Але мало хто знає, наскільки згубно воно впливає на здоров'я та енергетику людини. Під час образи у нас виникають негативні думки, які у великій кількості можуть спричинити таке серйозне психологічне захворювання, як депресія. Під час такого стану люди не здатні правильно виконувати свою роботу та повсякденні справи, внаслідок чого удача просто вислизає з рук. Намагайтеся не сприймати всерйоз слова кривдників, щоб уникнути цього негативного почуття.

Стрес. Проблеми в житті та на роботі, сильна перенапруга – все це здатне викликати стрес. У цьому стані ми самі у себе провокуємо як фізичні, так і душевні захворювання, і в першу чергу страждає на серце. Під час стресу у будь-якої людини починає підвищуватися рівень кров'яного тиску, відповідно збільшується ризик отримання інфаркту.

Страх. Багато людей бояться зізнатися у своїх страхах, проте ця емоція радше є небезпечною, ніж ганебною. Такий стан здатний підірвати ваш дух, а це призведе до невпевненості у собі та у своїх діях. Наслідком стануть проблеми як у житті, так і на роботі. Через це почуття сповільнюється та область мозку, яка відповідає за нирки, відповідно, люди, які щодня стикаються віч-на-віч зі своїми страхами, здатні отримати серйозні захворювання. Насамперед це може бути ниркова недостатність.

Самотність. Напевно, ніхто не здогадується про те, скільки в нашому світі людей, які страждають на почуття самотності. Деколи навіть перебуваючи в галасливій компанії друзів, можна почуватися відчуженим. Такий стан порушує внутрішню гармонію, а також здатний запровадити людину в стані депресії. Щоб уникнути цього почуття, постарайтеся набагато більше спілкуватися з рідними та друзями, щодня приділяйте увагу своїм близьким, і тоді у вас настане розуміння того, що ви не самотні.

Шок. У житті кожної людини трапляються ситуації, які здатні не тільки вразити,


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Візерунки на одязі: від чого захищає клітина і як горошок притягує гроші
Візерунки на одязі: від чого захищає клітина і як горошок притягує гроші
Візерунки на нашому одязі можуть виступати в ролі магніту для успіху в різних сферах життя Експерти розповіли ....
Гороскоп на тиждень з 22 по 28 квітня 2024 року
Гороскоп на тиждень з 22 по 28 квітня 2024 року
Так уже вийшло, що квітень виявився складним з астрологічної точки зору Настав час дізнатися, яким буде його о....
Техніки, які позбавлять вас негативних думок
Техніки, які позбавлять вас негативних думок
Негативне мислення здатне зіпсувати будь-яке спілкування та якісно отруїти життя Порятунок від нього - найважл....
Гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні вам слід проявити помірність у своїх діях та рішеннях Намагайтеся н....
Любовний гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія та пристрасть будуть на найвищому рівні, що зробить ва....
більше матеріалів
/-0,39234495162964-/ /-pc-/
Top