counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Травня
18 Травня
17 Травня
Всі новини...

Аметист: властивості каменю та кому він підходить за Знаком Зодіаку


Переглядів: 13


Аметист: властивості каменю та кому він підходить за Знаком Зодіаку

Кожен камінь-талісман має певний набір властивостей, які для одних людей можуть бути корисними, а для інших немає. Дізнайтеся, які особливості аметиста, щоб зрозуміти, чи підходить він вам.

Аметист добре поєднується практично з усіма каменями. Він не має таких властивостей, які б нейтралізували властивості інших каменів. З прикрасами із металів він теж поєднується добре, але тільки не із золотом. Проблем це не викличе, але енергетика золота переб'є властивості аметиста.

Енергетичні властивості аметиста

Це мінерал рожевого або фіолетового відтінку. Згодом темні аметисти втрачають свій колір. Хімічно аметист відповідає формулі кварц, тому має характерний блиск. Камінь має творчу енергетику, діє вкрай м'яко і стабільно, не «розгойдуючи» загальний стан людини. Він непомітний для людини, що носить його. Щоб камінь служив якнайдовше, необхідно тримати його подалі від сонячного світла.

Конфліктів біля каменю з іншими природними талісманами не з'являється, але деякі мінерали типу рубіну або гранату можуть повністю зводити нанівець роботу аметиста. Це з тим, що аметист заспокоює людини і стабілізує його психіку. Гранат та рубін, а також каміння подібного типу, навпаки, «розганяють» людини емоційно, роблячи його сміливішим, динамічнішим і навіть необачним. З цієї ж причини аметист не варто носити разом із золотом, яке підвищує харизму та творчу енергію, провокуючи людину на активні дії.

Аметист — це мінерал, який знімає нервову напругу, заспокоює, налаштовує на гармонійний лад. Це чудовий оберіг. Вважається, що він зміцнює імунітет і приваблює успіх.

Деякі експерти стверджують, що камінь можна класти чистою водою на ніч, а вранці випивати її. Це допоможе здобути віру в себе та зміцнити нерви на весь день. Через те, що аметист призводить до енергетичної рівноваги, його можна не знімати навіть уночі. Так ви покращите свій сон. Якщо його носитимуть друзі чи закохані, їх зв'язок зміцнюватиметься. Така властивість аметиста не перебивається нічим — він ніби слідує вашим бажанням і почуттям.

Якщо цей камінь стане вашим талісманом, до вас тягнуться лише добрі люди. Камінь допомагає генерувати різні ідеї та дає сили, які ви можете спрямовувати так, як вам завгодно: у ділову, фінансову чи любовну сферу. З цим каменем вам буде легше йти по життю, тому що збільшиться ефективність відпочинку та зменшиться безглузда витрата енергії на сварки та конфлікти, негаразди та внутрішні переживання. У поєднанні з дихальними техніками аметист буде ще кориснішими ліками від поганого настрою.

Яким Знакам Зодіаку підійде аметист

Він підійде всім, але є деякі Знаки, яким він надасть найкращу підтримку. Аметист стане прекрасним талісманом для Діви. Представники цього Знаку часто переживають через дрібниці, ними нерідко керують негативні думки, сумніви та комплекси. Аметист виправляє це зсередини, не змінюючи самого світогляду Дів, а лише спрямовуючи їх на правильний шлях.

Левам камінь-талісман допоможе успішно вибудувати дружні, ділові, любовні стосунки. Аналогічна ситуація у Водоліїв: камінь допоможе їм знайти однодумців, хороших друзів.

Аметист корисний для Риб, , які часто переживають, навіть якщо в житті все йде гладко, а також люблять відкладати важливі справи на потім. Аметист допомагає стабілізувати емоції, правильно розподіляти час, підвищує впевненість у собі.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овни можуть відчувати внутрішню невпевненість та сумніви Намагайтес....
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо пристрасними та енергійними у стосу....
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл зазначила, що 18 травня 2024 року буде досить продуктивним днем Цього дня можливе досягнення перши....
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Субота, 18 травня 2024 року, згідно з гороскопом від Павла Глоби, обіцяє стати непростим днем ​​для всіх знакі....
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
У гороскопі на 18 травня 2024 року Тамара Глоба віщує день, який, хоч і легкий, але водночас вельми небезпечни....
більше матеріалів
/-0,34625005722046-/ /-pc-/
Top