counter
Стрічка новин
Вибрати все
18 Травня
17 Травня
16 Травня
Всі новини...

Як правильно спілкуватися з енергетичними вампірами


Переглядів: 15


Як правильно спілкуватися з енергетичними вампірами

Проти енергетичного вампіризму існує багато способів захисту: це і амулети, і обереги, і візуалізації та змови. Але якщо ви хочете «перемогти» енергетичного вампіра раз і назавжди, і зробити так, щоб він більше не качав у вас енергію, вам необхідно навчитися правильно спілкуватися з ним.

Усього існує кілька типів енергетичних вампірів. Назвемо їх умовно так: вампір-безнадія, вампір-SOS, вампір-тихоня, вампір-негативник, вампір-дзига, вампір- посудина, вампір-благодійник. Ймовірно, у якомусь із цих типів ви дізнаєтесь про свого знайомого, друга чи родича.

Вампір-безнадія

Цей тип вампіра постійно чекає на вирішення проблем від інших людей. Він постійно сумнівається у всьому та шукає допомоги. Але які б поради йому не давали, він нічого не робить для вирішення своїх проблем. Такий вампір прагне ваших порад, цим він і харчується. Йому треба, щоб хтось увійшов у його становище і подумав за нього. Для того щоб вампір-безнадія більше не харчувався вашою енергією, не давайте йому порад, а просто ставте його перед вибором, коли він у чомусь сумнівається. Зробіть вирішення його проблеми очевидним, щоб у нього просто не залишилося шансу не вирішити її.

Вампір-SOS

Цей енергетичний вампір постійно просить допомоги. Сам він не в змозі вирішити свої проблеми, тому регулярно дзвонить усім знайомим по кожній дрібниці: зламався кран, пішов чоловік/дружина, звільнили з роботи та ін. З кожної проблеми він робить глобальну катастрофу, потім вривається у ваше життя і вселяє вам, що тільки ви, і ніхто інший, не здатний вирішити проблему. Для того, щоб захиститись від нападок цього енергетичного вампіра, просто переконайте його в тому, що ви йому не швидка допомога. Зламався кран? Нехай звернутися до сантехніки! Пішла дружина? Нехай звернутися до психолога!

Вампір-тихоня

Це витончений енергетичний вампір. Він любить насолоджуватися красномовством інших людей, чим харчується. Бесіди з цією людиною завжди односторонні. Він не може знайти тему для розмови, зробити розмову жвавішою. У розмові з ним завжди виникають незручні паузи, які знову ж таки підживлюють його енергією. Дайте зрозуміти вампіру-тихоні, що розмова — це як гра в пінг-понг — обидва мають виявляти ініціативу. Не порушуйте пауз у розмові, це його збентежить. І пам'ятайте, якщо ваш співрозмовник вам не відповідає, то це його проблема, а не ваша, і не ви повинні червоніти за незручні паузи.

Вампір-негативник

Цей тип вампірів здатний вже за хвилину висмоктати з вас велику кількість енергії. Деякі з них лише своїм виглядом вже позбавляють людину сил і гарного настрою. Вампір-негативник у всьому бачить погане. Він усьому дає негативну оцінку. Цей тип вампіра часто б'є по хворому і викликає негативні відчуття. Щоб захиститися від нього, почніть також жорстко проходити його переконання. Якщо він, наприклад, каже, що у світ несправедливий, то різко переривайте його промови, наголошуючи на тому, що це його особисте переконання, а ви думаєте інакше. Дайте вампіру-негативщику усвідомити, що ви не хочете заражатись його негативними емоціями та світоглядом, і що у вас зовсім інша точка зору.

Вампір-дзига

Ця людина зациклена тільки на собі, своїх проблемах та успіхах. У розмові з ним мимоволі відчуваєте, що ви — нікчемність, і все ваше життя нудне і одноманітне. Вампір-дзига — це нарцис. Він живиться увагою оточуючих людей. Про себе він може розповідати годинами, а потім недбало скинути фразу: Та що я все про себе, та про себе. Ти як?» У цей момент у вас, звичайно, зникає бажання взагалі з ним чимось ділитися. Для того, щоб показати цьому вампіру місце, в розмові з ним покажіть своїми рухами, мімікою та жестами, що вам не особливо цікаво те, про що він вам говорить. Можете також послатися на те, що ви не маєте часу слухати його, або різко скажіть, що вам нецікаво. Чи не чемно? Ну тоді живіть цього енергетичного вампіра далі!

Вампір-судина

Ця людина постійно чекає на позитивні емоції. Він вимагає доказу вашої любові, вірності, дружби, хорошого відношення. Це від нього ви можете регулярно чути такі фрази як: «Ти мене не любиш», «Ти мене не цінуєш», «Ти мене не поважаєш». Він чекає, що ви кинетесь переконувати його у зворотному, і ви це робите, але... втрачаєте дуже багато енергії. Як же захиститись від цього енергетичного вампіра? Дуже просто. Почніть вимагати від нього те, що він хоче отримати від вас.

Вампір-благодійник

Вампір-благодійник дуже любить робити добро. Не важливо, чи ви просили його про допомогу чи ні. Він може постукати до вас о третій годині ночі, сказавши, що йому наснився страшний сон, в якому вас поїдають сотні каракатиць, і ось він, такий сміливий прийшов перевірити, чи все з вами в порядку. Ще цей вампір завжди найкраще знає як вчинити. Він завжди має рацію, щоб йому не говорили. Він так уміло наполягає на своїй правоті, що після розмови з ним у вас іде лютий внутрішній діалог. Для того, щоб обеззброїти цього енергетичного вампіра, не в жодному разі не суперечте йому і не сперечайтеся. Підтримайте його висловлювання нейтральними фразами, на кшталт: «цікава думка» або «дуже цікаво». Дякуйте йому за всі поради, посміхайтеся йому. Те, що ви не будете з ним сперечатися, викличе в ньому зворотну реакцію, і він більше не качатиме з вас енергію.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл зазначила, що 18 травня 2024 року буде досить продуктивним днем Цього дня можливе досягнення перши....
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Субота, 18 травня 2024 року, згідно з гороскопом від Павла Глоби, обіцяє стати непростим днем ​​для всіх знакі....
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
У гороскопі на 18 травня 2024 року Тамара Глоба віщує день, який, хоч і легкий, але водночас вельми небезпечни....
Гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто бути обережними у прийнятті рішень Намагайтеся уважно з....
Любовний гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваші пристрасні ідеї та бажання можуть бути особливо привабливими д....
більше матеріалів
/-0,33271408081055-/ /-pc-/
Top