counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Травня
18 Травня
17 Травня
Всі новини...

Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 6 по 12 травня 2024 року


Переглядів: 23


Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 6 по 12 травня 2024 року

Павло Глоба — один із найкращих астрологів сучасності. Його особливість — величезний досвід та багатосторонній підхід, тому прогнози та гороскопи він завжди робить максимально універсальними.

Цей тиждень дуже незвичайний. Можливо, це буде дуже продуктивний і позитивний час для багатьох із нас, тому що планети зараз стабільні та загалом займають досить непогане становище. Деякі Знаки чекає емоційний бум. Зоряна енергетика і сила планет дуже важливі, хоч трохи тьмяніють на тлі остаточного розквіту природи. У багатьох з нас з'явиться потяг до прекрасного і зросте життєва енергія через сильну Венеру та Меркурію.

Овен

Овни повинні будуть допомагати всім, хто їх про це проситиме, але в рамках дозволеного зрозуміло. Ставати альтруїстами не обов'язково, проте чомусь саме в Овнах багато людей намагатимуться шукати підтримки. З 6 по 12 травня доведеться виконувати дані раніше обіцянки. Ще астрологи радять дякувати всім, хто підтримував Овнов колись або підтримує просто зараз.

Телець

Не виключено, що життєві принципи Тельців зараз можуть кардинально змінитись. Завдання цього тижня — прийняття себе. У цьому допоможе Венера, яка вкрай сильна та творча. Навколишні люди зможуть зробити життя Тельців яскравішими своїми діями. Життєві перевороти можуть статися відразу. Хороше може стати поганим, а погане добрим. Це стосується не лише речей, а й людей, подій.

Близнюки

Інтуїція допоможе Близнюкам заощадити багато часу на прийняття рішень, розпізнати брехню, перемогти стереотипне мислення та вплинути на думку більшості. У представників цього Знака буде чудовий шанс закріпитися у ролі лідера у будь-якому колективі. Комунікативні можливості посиляться, і навіть зникне все, що дає їм розкривати свій потенціал. Відчути свободу та щастя дозволить лише доброта та цілеспрямованість.

Рак

Практично все, що планували Раки, можливо буде здійснити в ці сім днів. Прийде навчитися правильно розподіляти свій час. Також не варто забувати про своїх близьких, друзів, другу половинку. Самотність з 6 по 12 число — не найкращий спосіб відпочинку. Планети вимагатимуть від Раків розвитку особистості, підвищення навичок, набуття знань. Вплив випадковостей буде досить слабким.

Лев

Левам з 6 по 12 травня посміхнеться успіх. Астрологи та Експерти радять Левам зберігати почуття гумору та позитивний настрій, щоб вирватися з лап повсякденності. Вони вдасться зробити перший крок у важливих починаннях. Не варто покладатися на випадковий успіх. Важливо покладатися лише на силу духу та досвіду. Можливо, Левам допоможуть оточуючі люди. Важливо їм віддячити, навіть якщо допомога виявиться не особливо корисною.

Діва

У любовній сфері у Дів розпочнеться період невеликих проблем. Завдання буде просте — сховатися від негараздів з допомогою спільного усамітнення, чи, навпаки, зміни обстановки. Можна спробувати щось нове. Усім, хто поки що самотній, впоратися з думками про самотність допоможе лише робота та захоплення. Проте, якщо Діви раптом вирішать кинути сили на пошуки другої половинки, це може дати результат.

Терези

<В>Вагам у майбутній період доведеться побачити самих себе збоку. Це означає, що тиждень ідеально підходить для самоаналізу. Біополь Терезів посилиться багаторазово, особливо якщо вони позбудуться сумнівів, що породжуються чужою думкою. Якщо Терези стануть самодостатніми, то до них потягнуться гроші, любов, удача, повага. Із ворогами можна спробувати сісти за стіл переговорів. Чесність із ними найважливіша зараз.

Скорпіон

Якщо Скорпіони хочуть перемогти самих себе і виправити минуле, майбутнє і сьогодення, доведеться позбутися сумнівів і упередженого ставлення до самих себе. Закон тяжіння думок свідчить, що думки матеріалізуються. Відбувається це поступово, східчасто. З 6 по 12 травня Скорпіони це відчують як ніколи. Важливо вже з понеділка думати про свій любовний тріумф чи успіх у справах.

Стрілець

Все навколо Стрільців зміниться і зміниться на краще. Венера сильна, так само як і Меркурій, а це означає, що настає переломний момент. Настав час розширювати обрії, боротися зі страхами. Сильно ризикувати не потрібно. За дотримання заходів обережності успіх нікуди не подінеться. Є ймовірність того, що в одну мить все перевернеться з ніг на голову, тому необхідно приготуватися до цього заздалегідь.

Козеріг

Завбачливі Козерога можуть сміливо діяти на натхнення. У такому разі плани будуть здійснюватися набагато швидше, ніж звичайно. Вільний час можна сміливо проводити із сім'єю, з друзями. Потрібно любити життя таким, яким воно є, не лаючи при цьому долю. Позитивний настрій допоможе вирішити усі проблеми. Ще важливо навчитися довіряти шостому почуттю.

Водолій

Джерелом енергії та життєвих сил для Водоліїв стануть їхні амбіції. Неправильно розставлені пріоритети занапастить впевненість у собі. Венера сильна, тому підвищиться ймовірність того, що Водолії отримають багато енергії та зможуть подолати депресію, нудьгу. Нині цим людям рекомендується зберігати спокій та не виносити свої проблеми на суд громадськості.

Риби

Рибам не варто просити ні в кого допомоги, особливо якщо вони можуть справитися з негараздами самі. Можливі перепади настрою, підвищення вразливості, погіршення пам'яті. Це означає, що на роботі та в бізнесі доведеться дивитися в обидва. Життєві сили закінчуватимуться повільно, а поповнюватимуться швидко. Саме тому слід думати частіше про те, на що спрямувати цей нескінченний потік енергії та натхнення.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овни можуть відчувати внутрішню невпевненість та сумніви Намагайтес....
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо пристрасними та енергійними у стосу....
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл зазначила, що 18 травня 2024 року буде досить продуктивним днем Цього дня можливе досягнення перши....
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Субота, 18 травня 2024 року, згідно з гороскопом від Павла Глоби, обіцяє стати непростим днем ​​для всіх знакі....
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
У гороскопі на 18 травня 2024 року Тамара Глоба віщує день, який, хоч і легкий, але водночас вельми небезпечни....
більше матеріалів
/-0,37771701812744-/ /-pc-/
Top