counter
Стрічка новин
Вибрати все
19 Травня
18 Травня
17 Травня
Всі новини...

Талісмани та обереги, які не дадуть людям вас обдурити


Переглядів: 11


Талісмани та обереги, які не дадуть людям вас обдурити

У сучасному світі обман і хитрість часом сприймаються як норма. Нечесність є як у фінансових, так і в любовних питаннях. Спеціальні талісмани допоможуть вам навчитися відрізняти брехню від правди.

Навіть якщо ви користуватиметеся найсильнішими талісманними та оберегами, описаними далі, все одно ви можете зустріти на своєму шляху токсичну людину. Саме тому важливо навчитися правильно відповідати на брехню та хамство, щоб не руйнувати власне біополе.

Смарагд

Почнемо з каменів-талісманів. Цей оберіг дуже корисний усім, хто часто має справу з незнайомими людьми і потребує захисту від обману. Смарагд робить людей проникливішими. Він перебудовує енергетику та біополе таким чином, що ошуканці припускаються помилок і видають себе в ході спілкування частіше.

Синя або фіолетова яшма

Ці мінерали дуже підвищують інтуїцію та емпатію людей. З даними талісманами ви набагато краще відчуватимете співрозмовника. Ваш внутрішній голос буде кориснішим. Коли хтось захоче обвести вас довкола пальця, шосте почуття дасть сигнал про те, що потрібно бути обережнішим. Цей камінь відмінно поєднується із смарагдом. Їх можна носити разом.

Срібло, кераміка та платина

Срібні прикраси не тільки ставлять на людину захист від пристріту, але ще й допомагають відчувати обман. Такі обереги здатні допомогти у веденні бізнесу, любові. Навіть якщо вам комусь вдасться обдурити, наслідки будуть не такими жалюгідними, якими могли б бути.

Керамічні та платинові прикраси відмінно поєднуються з синьою або фіолетовою яшмою, тому що теж посилюють інтуїцію, завдяки якій обман можна розпізнати практично миттєво.

Рослини-обереги від обману

Кактус. Кактуси допомагають зробити так, щоб у рідних стінах людини не змогли обдурити недоброзичливців. Ця рослина — найсильніший оберіг від будь-якого негативу, тому обман не пройде.

Фіалка. За наявності фіалки в офісі або вдома люди стають мудрішими та проникливішими, уважнішими та чутливішими до брехні. Це ідеальна рослина для всіх, хто хоче оточувати себе лише правильними людьми.

Руна Перун

Це слов'янська руна захисту. Вона пробуджує в людині внутрішній потенціал, забезпечує його потужною енергією природи і виконує обережні властивості — захищає від обману, злих людей, неправильних кроків, помилок, конфліктів. Таку руну можна намалювати на аркуші паперу, скласти його і зв'язати вовняною червоною ниткою. Вийде потужний оберіг. Навіть зображення цієї руни, встановлене як заставка на телефон, буде дуже корисним, хоч і не таким корисним, як талісман, зроблений своїми руками. Ось як виглядає ця руна:

Чорний колір

Експерти в галузі фен-шуй зазначають, що якщо вам необхідно підвищити свою проникливість у спілкуванні з людьми, потрібно одягати на побачення чи ділові зустрічі чорний одяг. Цей колір допомагає виводити брехунів на чисту воду. Дивлячись на цей відтінок, людям не хочеться брехати.

Хотей

Ще одна порада від експертів фен-шуй. Багато хто помилково вважає, що Хотей — талісман багатства, але це не так. Це бог спілкування у східній міфології. Фігурка Хотея, яка стоїть на робочому столі в офісі або вдома, допоможе стати більш успішними у веденні переговорів, у тому числі через інтернет: у соціальних мережах, месенджерах.

Булавка

Це старий народний слов'янський оберіг, перевірений часом. Він убереже вас від злих людей, у тому числі тих, хто може спробувати вас обдурити. Шпильку варто приколювати на непомітне місце. Завдяки їй лицемірна чи нечесна людина може навіть не розпочати з вами діалогу. Перед використанням оберега варто вимовити: Сила волі, сила думки. На моєму боці правда. Вона допоможе мені все осмислити.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овни можуть відчувати внутрішню невпевненість та сумніви Намагайтес....
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 19 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо пристрасними та енергійними у стосу....
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл зазначила, що 18 травня 2024 року буде досить продуктивним днем Цього дня можливе досягнення перши....
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Субота, 18 травня 2024 року, згідно з гороскопом від Павла Глоби, обіцяє стати непростим днем ​​для всіх знакі....
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
У гороскопі на 18 травня 2024 року Тамара Глоба віщує день, який, хоч і легкий, але водночас вельми небезпечни....
більше матеріалів
/-0,30124402046204-/ /-pc-/
Top