counter
Стрічка новин
Вибрати все
7 Травня
6 Травня
Всі новини...

Медитація для зняття стресу, тривоги та втоми


Переглядів: 27


Медитація для зняття стресу, тривоги та втоми

Іноді стрес і втома приходять дуже швидко і непомітно. У таких випадках допомога має приходити так само стрімко. Найкращий спосіб розслабитися — медитація.

Багато людей задають питання про те, як позбутися тривоги, втоми та емоційних проблем. Головне — це почати діяти негайно. Не слід думати, що проблема зникне сама.

Звідки з'являються стрес, тривога та втома

Ці три проблеми пов'язані з біополем. Кожна людина крім фізичного здоров'я повинна мати ще й здоров'я енергетичне. Якщо не підтримувати силу своєї аури, то незабаром ви отримаєте величезну гору проблем та негараздів.

Стрес, тривога та втома приходять тоді, коли ваша свідомість перестає боротися з проблемами у житті. Вам потрібно зрозуміти, що будь-яка проблема має рішення, але якщо рішення немає, ви отримаєте щось унікальне — особливий життєвий досвід, який дасть вам мудрість та знання.

Позбутися страху, тривоги та нав'язливих негативних думок вам допоможуть поради екстрасенсів. Це корисні поради на довгу перспективу. Якщо ж ви хочете, щоб стрес і тривога пішли якнайшвидше, скористайтесь допомогою спеціальної медитації «Крижана печера».

Медитація «Крижана печера»

Користуватися такою медитацією необхідно в повній тиші та самоті. Можна спробувати створити такі умови на роботі, вдома, де завгодно. Якщо навколо вас є сторонні шуми, заглушити їх можна легкою музикою. Виберіть щось на зразок звуків природи. Підійде вітер, шум листя чи води.

Коли ви налаштувалися, трохи заспокоїлися та відчули себе комфортно, починайте медитацію. Уявіть, що ви абсолютно одні, ви йдете безмежною засніженою пустелею. Попереду на сотні кілометрів ні душі. Вдалині лише видніється невелика гора з входом. Ви прямуєте туди. Ви не просто йдете, а ніби пливете чистим і білим снігом. Щодо морозу, то ви його майже не відчуваєте. Навпаки, вас обдуває приємний вітер, а Сонце світить настільки яскраво, що навіть не можете дивитися на сніг. Ви йдете повільно, спокійно, розмірено. Ви дихаєте дуже глибоко, і свіже арктичне повітря розноситься вашим тілом до найвіддаленіших куточків.

Ваша душа спокійна, тому що ви тепер самі і вам нічого не страшно. Гора стає дедалі ближче. Ви розрізняєте її деталі. Ви наближаєтесь до входу. Ви входите в печеру, де чути лише звук вітру, але ви відчуваєте його не повністю — тільки так, щоб вам було зручно. Ви дихайте і бачите, як утворюється пара. У цій печері дуже світло, довкола блакитний лід. Там дуже затишно, бо немає нікого, окрім вас. Усі ваші проблеми дуже далекі. Ви дивитеся довкола і розумієте, що це найтихіше й утихомирююче місце на Землі. Ви торкаєтеся льоду, який не обпалює вас, а дарує приємну прохолоду.

Ви відновлюєте свої сили, а ваші тривоги йдуть геть, тому що в цій крижаній печері немає жодних нагадувань про те, що вам не подобається. Стрес теж відступає, тому що ви дихаєте легко та дуже глибоко. Зробіть від 5 до 10 глибоких вдихів, які б допомогли вам відчути холод і спокій крижаної печери. Після цього випийте холодної води або вмийтеся. Медитацію закінчено.

Користуйтеся цією медитацією у будь-який вільний час — вона допоможе вам перемогти втому та очистити свідомість. Найпотужніший ефект буде для тих, хто займається монотонною інтелектуальною працею. Медитація також хороша для школярів та студентів.

Дуже часто виходить так, що ми перетягуємо на себе чужі проблеми через розвинену емпатію. Постарайтеся більше думати про себе, але не перетворюватися на егоїста. Допомога оточуючим людям — це дуже важливий пункт у повсякденних справах для кожного з нас. Творчий початок у людині має бути завжди на поверхні.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Емоційна «детоксикація»: шлях до внутрішньої гармонії за 5 простих кроків
Емоційна «детоксикація»: шлях до внутрішньої гармонії за 5 простих кроків
Через час кожній людині потрібно звільнення від негативних емоцій, які, на жаль, накопичуються в нашій свідомо....
Мотивуючі цитати для Стрільців
Мотивуючі цитати для Стрільців
Стрільці — одні з найуспішніших людей Це стосується як амурної сфери, так і роботи, бізнесу, захоплень
Просіть поради тільки у них: Наймудріші Знаки Зодіаку
Просіть поради тільки у них: Наймудріші Знаки Зодіаку
Люди, народжені під цими Знаками Зодіаку, наділені природною мудрістю і глибоким розумінням законів життя Пред....
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 6 по 12 травня 2024 року
Гороскоп Павла Глоби на тиждень з 6 по 12 травня 2024 року
Павло Глоба — один із найкращих астрологів сучасності Його особливість — величезний досвід та багатосторонній ....
Гороскоп неординарных личностей, рожденных на стыке Знаков Зодиака
Гороскоп неординарных личностей, рожденных на стыке Знаков Зодиака
Напевно, ви помічали, що люди, які народилися на стику перебування Сонця в двох різних знаках Зодіаку, дуже не....
більше матеріалів
/-0,36656904220581-/ /-pc-/
Top