counter
Стрічка новин
Вибрати все
27 Квітня
26 Квітня
25 Квітня
Всі новини...

Підзбирайте сили для випробувань: гороскоп на тиждень з 4 по 10 лютого 2019 року


Переглядів: 311


Підзбирайте сили для випробувань: гороскоп на тиждень з 4 по 10 лютого 2019 року

Поради астрологів на цей тиждень підкажуть, яку стратегію обрати на початку лютого. Щоб якомога менше залежати від настрою планет і зірок, вам буде потрібно підвищувати свою енергетику і життєвий тонус. Так ви зможете підсилити свою ауру і біополе, захистивши їх від негативних енергетичних сплесків космічних об'єктів. Іншими словами, ви станете більш незалежними і зможете легше долати виклики цього тижня.

Овен
Страхи і комплекси можуть мучити Овнів весь тиждень. Справитися з ними допоможе спілкування з близькими людьми і їх підтримка. Поодинці боротися проти внутрішніх демонів буде дуже непросто, тому не потрібно замикатися в собі. У понеділок очікується дуже позитивний день, який відзначиться важливими змінами на енергетичному рівні. У перший день тижня може статися щось дуже приємне.

Для представників цього Знака дана тиждень буде чимось на зразок поїздки на американських гірках - настрій може стрибати то вгору, то вниз. Шукати причини в собі не варто, тому що це буде відбуватися мимоволі. Всесвіт постарається внести свої корективи в життя людей даного Знака, але немає ніяких гарантій, що вони будуть строго позитивними або негативними.

Телець
Тельцям не можна сидіти склавши руки. У лютому може розпочатися період енергетичного спаду, який не дозволить їм перейти на більш високий рівень у відносинах, в роботі і в бізнесі. Потрібно більше часу присвячувати обережності, розрахунками, планування. У разі проблем варто боротися з лінню і апатією, але не перевтомлюватися і не перевантажувати організм роботою або переживаннями.

Астрологи рекомендують представникам цього Знака Зодіаку вибиратися частіше з дому, оскільки тривалі прогулянки сприятливо вплинуть на настрій і удачу. Корисний активний відпочинок, а також зустрічі зі старими друзями, помірні покупки. На роботі краще присвятити себе невідкладних справах і обов'язків. Конфліктних людей бажано обходити стороною.

Близнюки
Близнюкам варто відстоювати свою точку зору максимально жорстко, так як, можливо, хтось спробує маніпулювати ними, тиснути на совість або на жалість. Додадуть масла в вогонь негативні установки, які будуть заважати домагатися бажаного. Потрібно частіше спілкуватися з мотивуючими людьми, а також з тими, хто ні в чому нікого не дорікає. Позитивні особистості допоможуть налаштуватися на потрібний лад.

Близнюкам належить розбір власних помилок минулого. Потрібно відвести більше часу на самоаналіз. Це стосується не тільки справ і роботи, а й любові. Настає час, коли треба буде бути щирими з собою. У період з 4 по 10 лютого немає місця жалю до себе і страхам, потрібно йти вперед - нехай повільно, але рухатися до заповітної мети крізь терни.

Рак
Ракам варто уникати заздрості, злості і образ, особливо на адресу близьких людей. Бажано не бути злопам'ятними і обмежити спілкування з мстивими Знаками Зодіаку, які можуть заразити негативом. Краще сфокусувати свою увагу на позитиві, на домашніх справах, на самоті і особисті проблеми. На роботі перевтома Ракам не загрожує, але при бажанні їм буде досить просто вирішити основні завдання з 6 по 8 число, поки планети будуть максимально активними.

Це спокійний тиждень, але астрологи і фахівці сайту dailyhoro.ru вважають, що в свідомості Раков можуть проявитися деякі прогалини. Це буде виражатися в сумнівах і невпевненості. Варто пам'ятати, що причиною тому зовнішній негатив - потрібно лише продовжувати вірити в себе, і тоді все вийде.

Лев
Левам удачу подарує любов і доброта. Енергетика планет може змусити Львів відчувати образу і негатив по відношенню до близьких і колег, проте в понеділок все буде направлено Левам в підтримку. Це означає, що в перший день тижня потрібно постаратися вирішити всі основні проблеми вдома і на роботі. У любові теж вийде досягти успіху, якщо навчитися щедрості і бути поступливішим.

Для зняття стресу і тривоги Левам можна скористатися спеціальною медитацією. Ще краще буде, якщо постаратися просто уникати людей і справ, які дратують. Можна побути наодинці з собою, спробувати зайнятися домашніми справами, відпочити від суєти або, навпаки, змінити обстановку. Астрологи зазначають, що корисними будуть покупки, зміна іміджу, оновлення гардеробу, нетривалі поїздки. 

Діва
Ймовірно, Дівам доведеться зустрітися з різними завданнями, і це закономірно призведе їх до втоми. Справитися з цим допоможе ефективна медитація і правильна реакція на дратівливі чинники. З неприємними людьми бажано не перетинатися і не сперечатися з ними, не намагатися гнути свою лінію. Складні справи, які не зазначені терміновістю, краще відкласти. Починати щось нове і амбітне теж поки не потрібно.

Доброю ідеєю буде сфокусуватися на обов'язках і звичних справах. У важких ситуаціях вирішити всі проблеми допоможе шосте чуття. Інтуїцію відкидати в такий непростий період не можна: вона може врятувати Дев від фіаско в любові і на роботі. На цьому тижні краще не давати нікому порожніх обіцянок. Ліками від бід буде чітке планування з оглядкою на власні інтереси.

Терези
Терезам доведеться зіткнутися з дилемами і плутаниною в любові. У роботі і бізнесі, навпаки, буде повний порядок і спокій. Головне - тримати амбіції при собі. Перед важливими справами краще користуватися поголоски на удачу, тому що Всесвіт не надасть Терезам належної уваги Фортуни.

Тиждень буде відповідальною і важливою, тому знадобиться правильна розстановка пріоритетів. Не варто перекладати відповідальність на чужі плечі. Навіть якщо навколишні люди будуть говорити, що їм хочеться допомогти, краще покладатися в усьому лише на себе, при цьому не втрачаючи деталей, звертаючи увагу на дрібниці. Завзятість і холоднокровність - два головні елементи успіху для представників цього Повітряного Знака Зодіаку.

Скорпіон
Очікуються непередбачені труднощі, які завадять найшвидшому досягненню благополуччя. Це буде непростий тиждень, яка багато чому навчить представників даного Знака Зодіаку. Для підвищення ефективності в роботі і справах слід уникати спілкування з негативними людьми. Якщо не вийде захистити себе від них, варто скористатися трьома надійними способами захисту від негативу.

Крім зовнішніх чинників, будуть також і внутрішні - особисті переживання і невпевненість Скорпіонів. З ними впоратися можна тільки даючи собі позитивні установки. Потрібно думати про мрію, про те, скільки було пройдено і подолано відстаней для досягнення того, що вже є. Не потрібно боятися рухатися вперед, тому що зараз це єдиний спосіб не дати сумнівам взяти над собою верх.

Стрілець
Сильні змови на удачу допоможуть Стрільцям зануритися з головою в справи і забути про проблеми. Можна присвятити тиждень любовних пригод. Корисними виявляться швидкоплинні романи, флірт, нові знайомства. Головне - не сумніватися в своїй привабливості, тому що Всесвіт істотно підвищить харизму представників цього Знака.

Робочі неполадки можливі в перші дні цього тижня. До них варто ставитися простіше, тому що вони не стануть фатальними. Все в руках Стрільців - Всесвіт дасть можливість приймати рішення тільки їм самим. Люди цього Знака можуть зустрітися зі складним вибором в особистому житті і справах, тому варто приготуватися до цього заздалегідь. У незрозумілих ситуаціях можна слухати інтуїцію.

Козеріг
Негативні вірусні програми загрожують перепинити шлях до успіху, і Козерогам доведеться змінити своє ставлення до багатьох речей, людей і подій, щоб побороти невпевненість і позбутися від сумнівів. Заважати їм будуть постійні перепади настрою, а також калейдоскоп поганих думок. Панацеєю від такого стану стане проходження своїм власним життєвим принципам. Не потрібно слухати оточуючих людей у ​​всьому підряд, варто більше аналізувати їх слова і судження.

Тиждень відзначиться серйозним енергетичним сплеском, який зажадає від Козерогів повної залученості в усі найважливіші справи, пов'язані безпосередньо з їх життям. У деяких ситуаціях представникам цього Знака знадобиться рішучість і амбітність, а в інших - гранична скромність. Інтуїція допоможе зрозуміти, якої тактики дотримуватися.

Водолій
Стати краще Водоліям допоможуть корисні поради по роботі над собою. Астрологи зазначають, що зросла позитивна енергія зірок і планет допоможе людям цього Знака зробити щось важливе. Деякі проблеми вирішаться самі собою, без допомоги Водоліїв. Всесвіт на їхньому боці, тому удача буде поряд всі сім днів. Планети захочуть бачити скромність, чуйність і вміння ділитися своїми благами.

Щедрість - головне достоїнство будь-якої людини в першій половині лютого. Чим частіше Водолії зможуть допомагати колегам, друзям і родичам, тим більшої поваги вони доб'ються. Не варто ігнорувати прохання про допомогу, які виходять від тих, хто зневірився і потребує підтримки.

Риби
У понеділок і вівторок, а також у вихідні планети можуть посприяти активізації негативних рис характеру Риб. Вплив космосу на свідомість цих людей вивільнить їх гірші страхи, причому абсолютно безпідставні. Щоб впоратися з ними, потрібно пам'ятати про те, що позитивні і творчі вчинки стануть джерелом удачі на цьому тижні. 6, 7 і 8 лютого потрібно робити добро для близьких і для всіх, хто не може самостійно впоратися з проблемами. Може з'явитися відчуття того, що проживаємо нині події вже колись відбувалися раніше. Це інтуїція буде грати з Рибами, змушуючи їх задуматися про правильність своїх вчинків. Зіткнувшись з таким дежа-вю, потрібно слухати частіше шосте відчуття, а також вибирати не найлегший шлях, а найвірніший. Ризики і авантюри до добра не доведуть.


Читайте АСН в Google News






Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації

Ще цікаве
Гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої особисті стосунки та комунікацію з бли....
Любовний гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія та пристрасть будуть на піку, що зробить вас особливо ....
Сон у ніч з 26 на 27 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 26 на 27 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
27 квітня продовжиться 19-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Для того, щоб передбачити долю по лініях руки не обов'язково досконально вивчати хіромантію Досить просто погл....
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Багато хто мріє про успішну кар'єру і хорошу заробітну плату Щоб ваші мрії стали реальністю, використовуйте пе....
більше матеріалів
Гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої особисті стосунки та комунікацію з бли....
Любовний гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія та пристрасть будуть на піку, що зробить вас особливо ....
Сон у ніч з 26 на 27 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 26 на 27 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
27 квітня продовжиться 19-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Для того, щоб передбачити долю по лініях руки не обов'язково досконально вивчати хіромантію Досить просто погл....
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Змови на робоче місце: на прибуток, успіх та везіння
Багато хто мріє про успішну кар'єру і хорошу заробітну плату Щоб ваші мрії стали реальністю, використовуйте пе....
більше матеріалів
/-1,2125289440155-/ /-pc-/
Top