counter
Архів Повернутись назад 22 Березня 2024
22 Березня
Гороскоп Гороскоп на 22 березня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків зодіаку Тамара Глоба у своєму прогнозі на 22 березня 2024 року рекомендує всім знакам зодіаку зосередитись на роботі. Багато хто може досягти успіху, якщо зосередиться на своїх обов'язках і буде позитивно налаштований. Гороскоп на 22 березня для Овнів, Тельців та Близнюків Овни можуть зіткнутися з ризиком зробити помилки на роботі, що може вплинути на їхній авторитет та фінанси. Вони повинні бути обережні та уникати підписання важливих документів. Краще зайнятися простими справами і не засмучуватися, оскільки негативні тенденції скоро закінчаться. Переговори краще планувати на першу половину дня і не поспішати з прийняттям рішень. Важливо зберігати позитивні емоції та прислухатися до цінних порад. Гороскоп на 22 березня для Раків, Львів та Дів Раки можуть відчувати не найкращий настрій із самого ранку, але їм важливо не піддаватися йому. Важливо пам'ятати, що думки мають матеріальне значення, тому їх можна направити на зміну долі. Важливо не упускати жодної можливості для реалізації своїх ідей у професійній сфері. Леви працюватимуть цього дня, але увагу їм слід акцентувати на побутових справах, таких як прибирання чи ремонт. В особистому житті можуть виникнути труднощі, але важливо пам'ятати, що все налагодиться з часом. . Їхня інтуїція посилиться, що допоможе приймати рішення без зайвих ризиків, а також стежити за своїм раціоном. Гороскоп на 22 березня для Терезів, Скорпіонів та Стрільців Вагам доведеться відчути себе незамінними на роботі, де їх звертатимуться за допомогою, що призведе до підвищення авторитету та самооцінки. Фінансові надходження піднімуть настрій та будуть мотивацією для подальших успіхів. Скорпіони, згідно з гороскопом, отримають винагороду за свої добрі вчинки, за умови, що вони щирі та походять від серця. Робота може принести пропозицію, на яку вони давно сподівалися, але їм слід бути впевненими у своїх силах. Увечері рекомендується провести час із сім'єю. Стрільцям важливо приділити час упорядкуванню справ, утриматися від початку нових завдань та залишити простір для можливої допомоги з боку колег. Романтична вечеря стане чудовим завершенням дня. Гороскоп на 22 березня для Козерогів, Водоліїв та Риб Козерогам варто зрозуміти, що гроші не завжди вирішують усі проблеми, і іноді важливіше виявити турботу та теплоту до інших. Слід також звернути увагу на здоров'я, приділити увагу харчуванню та пройти загальний огляд у лікаря. Вони також повинні приділити увагу своєму здоров'ю, відпочиваючи, висипаючись і вживаючи заходів щодо захисту від інфекцій. Важливо приймати виклики та можливості, які принесе 22 березня, та використовувати їх у своїх інтересах.
Гороскоп Гороскоп від Павла Глоби на 22 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку 22 марта 2024 года некоторых знаков зодиака ожидают приятные сюрпризы. По данным астрологического прогноза Павла Глобы этот день обещает множество радостных моментов и интересных встреч. Гороскоп на 22 марта для знаков стихии Огня Овнам открывается шанс посетить увлекательные мероприятия, получить неожиданную информацию и успешно решить важные задачи, при этом наслаждаясь приятным общением с близкими. Львам советуется проявить инициативу на работе, что может привести к материальным поступлениям, а вечером порадовать приятными сюрпризами. Стрельцам стоит быть бдительными, чтобы избежать конфликтов на работе, но вечером их ждут романтические свидания и искренние признания. Гороскоп на 22 марта для знаков стихии Земли Тельцам предстоит заботиться о доме и семье, делая акцент на правильности и своевременности выполнения задач, а также ожидая приятных сюрпризов в пути. Для Девы этот день обещает успех в деловых переговорах, возможные финансовые поступления и приятное времяпрепровождение вечером. А вот Козерогам сегодня может потребоваться серьезное решение в первой половине дня, но затем на помощь придут близкие, а вечер проведется в атмосфере романтики и приятного общения. Гороскоп на 22 марта для знаков стихии Воздуха Близнецы могут ожидать благоприятное время для различных начинаний, сопровождаемое успехом во всех предпринимаемых действиях. Семейные вопросы требуют внимания, и забота о родных становится важным аспектом. Приобретение полезных вещей для дома, таких как техника или мебель, может оказаться удачным. Весы могут рассчитывать на благоприятный день в сфере семейных дел. Интуиция поможет им принимать правильные решения, а в работе следует быть осторожными, чтобы избежать ненужных конфликтов. Вечер обещает приятные любовные встречи и оригинальные сюрпризы. Водолеи должны быть осторожны при покупках, так как возможны непредвиденные трудности или обман. Вторая половина дня может принести бытовые проблемы, однако романтические истории и приятные сюрпризы помогут поднять настроение и сделают вечер незабываемым. Гороскоп на 22 марта для знаков стихии Воды Ракам следует настроиться на продуктивную волну, решать множество вопросов с близкими и гармонично развивать отношения. Романтические свидания могут привести к серьезным последствиям, важно действовать настойчиво и правильно. Скорпионам предстоит решать домашние вопросы и контролировать обстоятельства в семье. Профилактические мероприятия для здоровья станут полезными, а вечер обещает необыкновенные сюрпризы и романтические встречи. Рыбы могут рассчитывать на получение интересной информации и возможность справиться с проблемами при сохранении спокойствия и позитивного настроя. Важно держать эмоции под контролем и восстановить порядок в любовных отношениях для успешного развития будущих событий.
Суспільство Головне до цієї години. Починається 758-й день війни Росія після більш ніж місячної перерви завдала масованого ракетного удару по Україні 21 березня, що призвело до великих руйнувань у Києві. Тут відомо про 13 поранених, серед яких дитина. Ще четверо поранено в області. Майже всі ракети, якими Росія вдарила по Києву вранці, були націлені на об'єкти Головного управління розвідки Міноборони України, пише «Українська правда», посилаючись на своє джерело в ГУРі. У ніч проти 21 березня російські війська атакували Київ двома балістичними ракетами «Іскандер-М»/«Кинжал» та 29 крилатими ракетами.У ніч з 21 на 22 березня було здійснено повторну масовану ракетну атаку фашистською росією по мирних містах та цивільних об'єктах України. Наразі атака триває. Протягом доби на фронті сталося 67 бойових зіткнень. Загалом армія РФ завдала 36 ракетних і 50 авіаційних ударів, здійснила 96 обстрілів з реактивних систем залпового вогню за позиціями ЗСУ та населеними пунктами, повідомляє Генштаб. 21 березня світ відзначає Міжнародний день людини із синдромом Дауна. За словами організаторів, цього року тема називається "покінчимо зі стереотипами". BBC з'ясувала, які упередження переслідують людей із ЦД в Україні. Президент України зустрівся із головою військового комітету НАТО Робом Бауером. Протиповітряна оборона для України стала однією із тем обговорень, повідомляє ВП. Лідери ЄС на саміті у Брюсселі домовилися «продовжити роботу» над планом використання прибутку від заморожених у Євросоюзі російських активів для допомоги Україні, проте жодних конкретних рішень за підсумками першого дня роботи дводенного саміту не було прийнято. Президент Європейської комісії Урсула фон дер Ляйєн оголосила про пропозицію збільшити мита на імпорт російського зерна в ЄС, щоб «покласти край доходам, які отримують Росія від цієї продукції». Ця тема щільно обговорюватиметься лідерами країн Євросоюзу у п'ятницю під час другого дня саміту. США запропонували випустити державні облігації на $50 млрд за допомогою доходів від заморожених активів Росії для допомоги Україні, повідомляє агентство Bloomberg. Президент Володимир Зеленський звернувся до лідерів ЄС із закликом надати Києву більше допомоги з протиповітряною обороною та боєприпасами, а також сприяти прогресу на шляху України до європейської інтеграції. У четвер вдень російські війська обстріляли два населені пункти в Херсонській та Донецькій областях, внаслідок чого загинули троє людей, ще двоє отримали поранення.
В Україні другу ніч поспіль оголошують повітряну тривогу на всій території країни (оновлюється) Повітряні сили ЗСУ повідомили, що російські війська запустили у бік України крилаті ракети. «Зафіксовано пуски крилатих ракет із літаків Ту-95МС. Пуски крилатих ракет зафіксовано із району Каспійського моря. Розрахунковий час входження до повітряного простору України — близько 05:00», — йдеться у повідомленні. Станом на пів на шосту ранку відомо про пуски ракет з 13 Ту-95мс. Близько п'ятої ранку, коли ракети з Каспію долетіли до України, повідомили про злет ще п'яти бортів Ту-22М3 і МіГ-31К з "Кинжалами". Також повідомляється про пуски ракет Х-22 з Ростовської області. МиГи всі відстрілялися на початку шостої ранку. Повідомляється, що "Кинджали" пішли на місто Дніпро. У 05-45 зафіксовано зліт ще двох МіГ-31К з аеродрому Саваслейка Нижегородської області. Попередні МіГ-31К здійснили посадку. Так само вночі ворог запустив понад 40 шахедів. Сили ППО ліквідували більшу частину з них, але поки що не всі. Деякі з них досі перебувають у повітряному просторі Хмельницької та Вінницької областей. У Харкові щонайменше 15 вибухів, у місті проблеми з електрикою. Через знеструмлення насосних підстанцій у місті вже спостерігаються проблеми з водопостачанням. Також вранці на маршрути не вийде електротранспорт – перевезення здійснюватимуть автобуси за схемою блекауту. Про вибухи повідомляють із Дніпра, Запоріжжя 05-58 балістика з Криму на Запоріжжі/Дніпра. Основна маса раніше випущених ракет йде на південь від Хмельницького західним курсом. 06-01 Аеробалістичні ракети Х-47М2 "Кинджал" на Дніпро 06-08 Зафіксовано зліт ще трьох МіГ-31К з аеродрому Саваслейка Нижньогородської області.
Гороскоп Гороскоп від Анжели Перл на 22 березня 2024 року для всіх знаків зодіаку. У п'ятницю, 22 березня 2024 року, важливо контролювати свої емоції, оскільки настрій може змінюватись миттєво. Емоційні реакції можуть стати джерелом конфліктів, помилок та поспішних рішень. Про це попереджає визнаний астролог Анжела Перл. Знаки стихії Вогню Овен (21 березня — 19 квітня) Для успішного та продуктивного дня важливо не наполягати на своїй правоті там, де це недоречно. Деяким Овнам може знадобитися змінити свої плани, але у певних випадках це буде потрібно. Будьте пильні та уникайте конфліктів, оскільки сьогодні вони можуть призвести до несподіваних напружених стосунків навіть із тими, кого ви вважали близькими. Лев (23 липня — 22 серпня) Для Львова важливо уникати конфліктів, оскільки сьогодні можуть виникнути розбіжності, нервові зриви та гострі протиріччя з оточуючими. Краще зосередитися на роботі та постаратися швидко виконати заплановане, оскільки зірки обіцяють успіх та приємні враження. У деяких ситуаціях може знадобитися проявити лідерські якості, тому намагайтеся уникати конфліктів і сконцентруватися на роботі. Стрілець (22 листопада — 21 грудня) Для Стрільців це не найкращий день для прийняття рішень, оскільки ви будете схильні до надмірної підозрілості та розважливості. Уникайте втручання в чужі справи і не піддавайтеся ревнощів, оскільки це лише посилить ваше ставлення до оточуючих. Зірки рекомендують вам ретельно продумати свої плани на майбутнє та не поспішати з подіями, особливо у першій половині дня. Знаки стихії Землі Телець (20 квітня — 21 травня) Не слід прискорювати перебіг подій та втручатися у чужі справи — це може дати негативні наслідки. Для Тельців сьогодні обіцяє бути вдалим, якщо вони виявлять наполегливість і зможуть досягти поставленої мети. Важливо не змінювати плани на майбутнє, оскільки це може принести користь і допомогти швидше досягти успіху, особливо якщо все було ретельно продумано заздалегідь. Діва (23 серпня — 22 вересня) Для Діви цей день обіцяє бути вдалим та приємним у всіх відношеннях. Особливо у першій половині дня багато речей будуть легкими. Зосередьтеся на рутинній роботі та доведіть розпочату справу до кінця — у другій половині дня на вас може чекати цікава пропозиція. Не бійтеся спробувати щось нове та цікаве — результат вас порадує. Козеріг (22 грудня — 19 січня) Козерогам не варто розраховувати на зовнішню допомогу чи швидке подолання перешкод — краще відкласти складні завдання на інший день і зайнятися більш простими справами. Не поспішайте — у цей день багато що може змінитися, якщо ви подивіться на звичні речі під іншим кутом. Намагайтеся не поспішати і зайнятися рутинною роботою або завершити незавершені справи. Знаки стихії Повітря Близнюки (22 травня — 21 червня) Уникайте конфліктів — сьогодні ймовірно посилення напруженості у відносинах із противниками, особливо у першій половині дня. Приділіть більше уваги своєї діяльності та роботі — саме вони можуть принести безліч несподіваних та приємних новин. День ідеально підходить для праці та активної діяльності, якою б вона не була. Терези (23 вересня — 22 жовтня) Для Терезів сприятливий день для поїздок та зустрічей. Сьогодні багато речей можуть йти легко, але не раніше обіду — у цей час можливі конфлікти та сварки. Дозвольте собі мріяти, але зберігайте свої секрети від оточуючих, інакше ризикуєте втратити багато в першій половині дня. У другій половині дня можуть знову з'явитися ті, на кого ви не очікували побачити. Водолій (20 січня — 18 лютого) Водоліям слід проявити активність, але не варто перегинати палицю — сьогодні є ризик втратити контроль над емоціями та виявити зайву дратівливість. Дійте швидко, але не забувайте думати — це допоможе уникнути помилок та необдуманих вчинків. Якщо ви все робите правильно, чекайте несподіваного успіху або зустрічі з людиною, яка схвалить ваші плани та починання. Знаки стихії Води Рак (22 червня — 22 липня) Спокійний та приємний день пропонує вирішити будь-які проблеми та складності. Якщо ви об'єктивно оцінюєте свої можливості, зірки обіцяють виконання бажань та удачу. Приділіть більше уваги близьким людям — вони оцінять вашу доброзичливість і допоможуть вам впоратися з будь-якими труднощами та конфліктами, за умови, що ви будете вести себе делікатно та шанобливо. Скорпіон (23 жовтня — 21 листопада) Для Скорпіона сьогодні можливі зриви планів, особливо у першій половині дня. Однак, якщо ви проявите характер і не поспішатимете, день принесе нові емоції та перспективи. Щоб почуватися комфортно, намагайтеся не втручатися в чужі справи. краще триматися подалі від тих, хто викликає негативні емоції. Риби (19 лютого — 20 березня) Для Риб це не найкращий день для подорожей, оскільки можуть виникнути несподівані перешкоди та проблеми. Зірки радять не поспішати з реалізацією планів — можливі перешкоди та перешкоди, проте не варто відкладати задумане. Прислухайтеся до своєї інтуїції та виявіть розсудливість, особливо у першій половині дня.
Гороскоп Любовний гороскоп на 22 березня 2024 року: що обіцяють астрологи ♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія буде магнетичною, що приверне увагу вашого партнера чи того, кого ви цікавите. Ви випромінюватимете впевненість і пристрасть, що допоможе зміцнити ваші стосунки. Не бійтеся виявляти свої почуття відкрито. ♉️ Телець (20 квітня - 20 травня) Сьогодні ви можете виявити, що ваше партнерство стає більш гармонійним. Будьте готові до приємних сюрпризів від вашого партнера чи можливого партнера. Покажіть свою подяку та оцініть їхні зусилля. ♊️ Близнюки (21 травня - 20 червня) Сьогодні ваше спілкування з партнером буде ключовим для зміцнення ваших стосунків. Ви виявлятимете нові аспекти їхньої особистості, що призведе до глибокого розуміння. Не соромтеся ділитися своїми думками та почуттями. ♋️ Рак (21 червня - 22 липня) Сьогодні ви можете відчувати велику емоційну близькість з вашим партнером. Спільні заняття або час, проведений удвох, допоможе зміцнити ваші зв'язки. Висловлюйте свою ніжність та турботу словами та діями. ♌️ Лев (23 липня - 22 серпня) Сьогодні ваше партнерство буде наповнене пристрастю та романтикою. Можливо, ви знайдете нові способи вираження своїх почуттів один до одного. Дозвольте собі зануритися в цей момент повністю та насолоджуватися ним. ♍️ Діва (23 серпня - 22 вересня) Сьогодні ваша здатність бути дбайливим і уважним буде дуже оцінена вашим партнером. Знайдіть способи виявити свою турботу та підтримку, щоб зміцнити ваш зв'язок. Постарайтеся бути терплячим і розуміючим. ♎️ Терези (23 вересня - 22 жовтня) Сьогодні ваше партнерство буде пронизане гармонією та балансом. Зверніть увагу на потреби вашого партнера та намагайтеся знайти компроміси у вирішенні питань. Разом ви зможете долати будь-які перешкоди. ♏️ Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада) Сьогодні ви можете відчути сильне емоційне тяжіння до вашого партнера. Будьте відкритими та чесними у своїх почуттях, щоб зміцнити ваш зв'язок. Проведіть час удвох, щоб насолодитися порозумінням. ♐️ Стрілець (22 листопада - 21 грудня) Сьогодні ваше партнерство буде наповнене веселістю та оптимізмом. Знайдіть способи провести час весело та захоплююче разом. Спілкування та сміх допоможуть зміцнити ваші стосунки. ♑️ Козеріг (22 грудня - 19 січня) Сьогодні ваше партнерство буде засноване на взаємній повазі та довірі. Будьте чесними та відкритими один з одним, щоб зміцнити ваш зв'язок. Знайдіть способи виявити свою відданість та турботу. ♒️ Водолій (20 січня - 18 лютого) Сьогодні ваше партнерство буде наповнене новими ідеями та натхненням. Спільне дослідження чогось нового допоможе зміцнити ваші стосунки. Підтримуйте один одного у ваших прагненнях та захопленнях. ♓️ Риби (19 лютого - 20 березня) Сьогодні ви можете відчути глибокий емоційний зв'язок із вашим партнером. Проведіть час у спілкуванні та близькості, щоб зміцнити ваш зв'язок. Висловлюйте свою ніжність та прихильність словами та діями.
Гороскоп Гороскоп на 22 березня 2024 року: що обіцяють астрологи ♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні важливо зберегти баланс між роботою та відпочинком. Постарайтеся не перевантажуватися справами та знайдіть час для відпочинку та відновлення сил. Будьте готові до несподіваних поворотів подій, але не втрачайте оптимізму. ♉️ Телець (20 квітня - 20 травня) Сьогодні приділіть увагу своїм фінансовим справам. Проведіть аналіз свого бюджету та обміркуйте можливі інвестиції. Будьте уважні до деталей та уникайте ризикованих фінансових операцій. ♊️ Близнюки (21 травня - 20 червня) Сьогодні ваша комунікативна здатність буде вашою головною перевагою. Ваші переконливі навички допоможуть вам досягти успіху в переговорах або вирішити конфлікти. Будьте відкриті до нових ідей та думок інших. ♋️ Рак (21 червня - 22 липня) Сьогодні присвятіть час зміцненню своїх стосунків із близькими людьми. Будьте уважні до їхніх потреб та почуттів, проявляйте турботу та підтримку. Емоційна підтримка буде особливо важливою сьогодні. ♌️ Лев (23 липня - 22 серпня) Сьогодні ви можете відчути внутрішній занепокоєння чи невдоволення. Постарайтеся виявити терпіння та стриманість, щоб уникнути конфліктів. Знайдіть способи розслабитися та відволіктися від проблем. ♍️ Діва (23 серпня - 22 вересня) Сьогодні ваша ефективність та організаційні навички будуть на високому рівні. Скористайтеся цим, щоб завершити незавершені справи та зробити прогрес у своїх проектах. Не забувайте робити перерви та відпочивати. ♎️ Терези (23 вересня - 22 жовтня) Сьогодні приділіть увагу своєму внутрішньому світу та емоційному благополуччю. Практикуйте медитацію або заняття йогою, щоб заспокоїти розум та зміцнити душевну рівновагу. Будьте відкриті до саморефлексії та інтроспекції. ♏️ Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада) Сьогодні можливі несподівані зміни у вашому порядку дня або планах. Будьте гнучкими та готовими до адаптації до нових обставин. Водночас не втрачайте концентрації та залишайтеся цілеспрямованими. ♐️ Стрілець (22 листопада - 21 грудня) Сьогодні ваша соціальна активність може бути на піку. Скористайтеся цим, щоб розширити коло спілкування та зміцнити зв'язки з друзями та колегами. Будьте уважні до потреб оточуючих. ♑️ Козеріг (22 грудня - 19 січня) Сьогодні приділіть увагу своїм кар'єрним амбіціям та професійним цілям. Працюйте на підвищення ефективності та результативності у своїй роботі. Будьте готові до труднощів, але не сумнівайтеся у своїх здібностях. ♒️ Водолій (20 січня - 18 лютого) Сьогодні ваша уява та креативність будуть на піку. Скористайтеся цим, щоб реалізувати свої творчі ідеї чи знайти нестандартні вирішення проблем. Будьте відкриті до нових вражень та досвіду. ♓️ Риби (19 лютого - 20 березня) Сьогодні ваша інтуїція буде вашим головним компасом. Довіртеся своїм внутрішнім відчуттям та інстинктам, коли приймаєте важливі рішення. Будьте уважні до знаків та сигналів, які вам посилає життя.
Харків – 15 вибухів. По Запоріжжю - вісім ракетних ударів Внаслідок російських обстрілів Харкова цієї ночі спостерігаються проблеми з електропостачанням, у місті чути вибухи, повідомив мер Ігор Терехов. «Зараз близько 15 вибухів у Харкові. У місті проблеми зі світлом – ворог цілиться за енергетичною інфраструктурою. Є пожежі на місцях деяких прильотів», – написав він у телеграмі. Терехов закликав мешканців міста бути обережними через небезпеку нових обстрілів. «Через знеструмлення насосних підстанцій у місті вже спостерігаються проблеми з водопостачанням. Також вранці на маршрути не вийде електротранспорт – перевезення здійснюватимуть автобуси за схемою блекауту», – додав мер.   Російські війська вночі завдали восьми ракетних ударів по Запоріжжю, повідомив голова обласної адміністрації Іван Федоров. «Вісім ракетних ударів ворог завдав Запоріжжя. Вражені об'єкти інфраструктури, постраждали цивільні будинки. Інформацію про постраждалих уточнюємо», - написав він у телеграмі. Як повідомляють Повітряні сили ЗСУ, удари цієї ночі завдаються балістичними ракетами Х-47М2 «Кинжал» та крилатими ракетами Х-22. Також повідомлялося про злет винищувачів МіГ-31К з Нижегородської області. Ракетна атака станом на половину сьомої ранку ще триває.
Суспільство ISW: Росія формує «стратегічні резерви» напередодні можливого настання Судячи з останніх даних американського Інституту вивчення війни (ISW), російське військове командування, мабуть, активно формує резерви, які можуть бути задіяні у наступальних операціях в Україні. Однак, на думку експертів, ці резерви цього року навряд чи зможуть оперувати як єдині сили. Костянтин Машовець, український військовий аналітик, зазначає, що російське командування має намір досягти бойової готовності основної частини своїх "стратегічних резервів" до передбачуваного початку наступальних операцій Росії у літній період 2024 року. Однак, ймовірно, ці сили не будуть повністю готові на цей час через дефіцит як матеріальних, так і людських ресурсів. Згідно з ISW, участь у наземних атаках з акцентом на піхоту, започаткованих російськими військами восени 2023 року, призвела до значних втрат серед особового складу, що, ймовірно, справило більший вплив на втрати живої сили, ніж втрати техніки на даному етапі війни. ISW також зазначає, що незрозуміло, який саме "стратегічний резерв" формує Росія, проте обмеження в живій силі та матеріальних ресурсах вказують на те, що, швидше за все, Москва не використовуватиме його як єдину бойову освіту для дій в Україні. Натомість, ймовірно, цей резерв використовуватиметься для компенсації втрат на фронті.
Економіка МВФ виділяє Україні ще $880 млн для підтримки економіки Виконавча рада Міжнародного валютного фонду підтвердила намір виділити Україні черговий транш у розмірі 880 мільйонів доларів у рамках програми розширеного фінансування (EFF) загальним обсягом 15,6 мільярда доларів, спрямованої на підтримку економіки, що постраждала від воєнних дій. "Вторгнення Росії в Україну продовжує завдавати величезних збитків країні як соціально, так і економічно", - зазначено у заяві директора-розпорядника МВФ, Кристаліни Георгієвої. "Однак завдяки компетентній політиці української влади та значній міжнародній підтримці було збережено макроекономічну та фінансову стабільність". Рішення ради директорів МВФ було прийнято через місяць після візиту представників фонду в Україну, де було підтверджено виконання владою більшості необхідних критеріїв для виділення фінансової допомоги, за винятком "невеликого недобору" податкових надходжень через блокаду кордону. За даними AFP, більш ніж через два роки з початку повномасштабного російського вторгнення економіка України виявилася "стійкішою, ніж очікувалося в 2023 році", згідно з повідомленням МВФ. "Проте у 2024 році очікуються несприятливі фактори, і прогнозується уповільнення темпів зростання до 3-4%", - додали у фонді. Раніше МВФ оцінив вартість післявоєнного відновлення України майже 490 мільярдів доларів.
Дозвілля Енергетика кохання: поради про те, як зробити перше побачення з чоловіком успішним Перше побачення — це один із найважливіших етапів відносин. Щоб сподобатися чоловікові та справити найкраще враження, скористайтеся описаними далі рекомендаціями. Раніше експерти розповідали про те, як завоювати чоловіка на першому побаченні згідно з його Знаком Зодіаку< /em>. Настав час ознайомитися з іншими корисними порадами, які наблизять вас до успіху та допоможуть бути на висоті. Вибір кольору одягу Колір одягу дуже важливий, і від нього багато залежить. Найкращий колір для пробудження пристрасті — червоний, але слід пам'ятати, що такий колір може затьмарити розум і чоловікові, і вам. Побачення може бути пристрасним та динамічним, але є ймовірність, що стосунки швидко перегорять. Білий колір в одязі буде корисним усім, особливо якщо ви сором'язливі. Він розв'яже вам та вашому супутнику мову, допоможе налагодити духовний зв'язок та провести побачення максимально продуктивно. Білий колір допомагає людям відкриватись один одному. Жовтий колір — це чудовий вибір для тих, хто хоче провести побачення максимально позитивно. Цей відтінок покращує настрій і дає людям можливість бути оптимістичними, усміхненими та добрими. Блакитний або бірюзовий відтінки корисні для першого побачення «на ногах». Якщо ви збираєтеся багато гуляти, одяг цих квітів не дасть вам втомитися. Пам'ятайте, що ви можете комбінувати ці кольори. Зовсім не обов'язково вибирати якийсь один. Камінці-талісмани для першого побачення Гранат. Це камінь стихії Вогню, дія якого пов'язана з роботою любовних чакр. З таким каменем ви будете більш привабливою та менш скутою. Це чудовий помічник для любовних пригод загалом, не лише для першої зустрічі. Топаз. Цей камінь дасть дівчині чи жінці неймовірну впевненість у собі. Це сприятливо позначиться на формуванні симпатії у чоловіка. Місячний камінь. Це камінь жіночності, який допоможе вам розкрити свій потенціал, показати чоловікові всі свої найкращі якості та справити найкраще враження. Прикраси для першого побачення Платинові вироби. Платина — метал, який зробить усі ваші найкращі якості більш помітними. Він не гарантує вам, що побачення пройде на сто відсотків успішно, але він допоможе чоловікові помітити у вас все найкраще. Золото. Золото — це метал стихії Вогню. Якщо ви плануєте пристрасне побачення і хочете відразу перейти в наступ, швидко спокусивши чоловіка, надягайте золоті підвіски, браслети або сережки. Лавандовий настій Зробіть настій із лавандових квіток, щоб на першому побаченні бути на висоті. Енергетика цієї рослини допомагає жінкам завойовувати серця чоловіків. У певному сенсі ця рослина є чарівною. Отриманим настоєм можна змочити шкіру на шиї та на руках. Завдяки цьому чоловік з більшою ймовірністю знайде у вас щось цікаве та швидше закохається.
Економіка ЄС планує підвищити мита на зерно з Росії Президент Європейської комісії Урсула фон дер Ляйєн оголосила про пропозицію Єврокомісії збільшити мита на імпорт російської зернової продукції до Євросоюзу. "Були вагомі підстави для такої пропозиції. Це допоможе запобігти можливості дестабілізації європейських ринків російським зерном", - заявила фон дер Ляйєн на прес-конференції в четвер увечері в Брюсселі після першого дня роботи саміту ЄС, присвяченого підтримці України в контексті її протистояння російській агресії. За її словами, підвищення мит "припинить доходи, що надходять до Росії від цієї продукції". Глава Єврокомісії уточнила, що пропозиція стосується "мита на зернову продукцію, насіння олійних культур та їх похідне з Росії та Білорусі". Прем'єр-міністр Бельгії, яка головує у Раді ЄС, Олександр Де Кроо додав, що ця тема ретельно обговорюватиметься лідерами країн Євросоюзу в п'ятницю під час другого дня саміту.
Економіка Лідери ЄС поки що не змогли домовитися про використання прибутку від заморожених російських активів для допомоги Україні Лідери країн Європейського союзу на саміті у Брюсселі домовилися "продовжити роботу" над планом використання прибутку від заморожених у Євросоюзі російських активів для допомоги Україні, як зазначено у спільній заяві. Однак, конкретного рішення з цього питання на даний момент не прийнято. "Європейська рада вивчила прогрес у галузі подальших конкретних кроків щодо використання доходів від російських заморожених активів на користь України", - йдеться у висновках, прийнятих за підсумками першого дня саміту. Наголошується, що лідери ЄС обговорили можливість використання цих доходів, у тому числі, для надання військової підтримки Києву. "Європейська рада продовжуватиме роботу за пропозиціями, що надійшли від голови дипломатії ЄС та від Єврокомісії", - наголошується в документі. Якщо такий план буде схвалено, то Київ може отримати близько трьох мільярдів євро (3,3 мільярда доларів) на рік. Голова Євроради Шарль Мішель заявив, що сподівається на швидке ухвалення рішення. "Ми націлені на оперативний вирішення цього питання", - сказав він на прес-конференції після завершення першого дня саміту ЄС.
Суспільство Зеленський просить ЄС надати більше допомоги Україні Президент України Володимир Зеленський звернувся до лідерів ЄС із закликом надати більше допомоги із протиповітряною обороною та боєприпасами, а також сприяти прогресу на шляху України до європейської інтеграції, пише «РБК-Україна». "Це війна Росії не тільки проти України, а й проти всіх нас, проти ваших країн, проти всієї Європи та європейського способу життя", - сказав Зеленський. «Наявних систем протиповітряної оборони недостатньо, щоб захистити всю нашу територію від російського терору. І йдеться не про сотні систем, а про досяжну кількість, щоб захистити всю територію України. Ви всі знаєте, які кроки слід зробити», — додав президент України. Він подякував за створення Фонду допомоги Україні у розмірі 5 млрд євро та підтримку ініціативи Чехії щодо закупівлі снарядів для українських солдатів, додавши, що Європа може дати більше, і зараз дуже важливо це довести. Зеленський також закликав європейських лідерів активізувати оборонне провадження. «Я сподіваюся, що ми всі можемо погодитися, що наша Європа потребує справжньої оборонної самодостатності. Цього можна досягти лише шляхом збільшення виробництва зброї та боєприпасів на континенті. Україна демонструє, що це можна зробити досить швидко», - сказав президент України.
Здоров`я Як очистити свою ауру Аура має кожен з нас. Це якийсь невидимий щит, який захищає нас від зовнішнього впливу та надає нам сил. Аура може наповнюватися негативом, тому її час від часу потрібно чистити. Інша назва аури — біополі . Воно може бути сильним або слабким, стійким або мінливим, але вимагає очищення, відновлення. Енергетика людини може знижуватися через різні фактори, тому її необхідно відновлювати максимально оперативно, щоб не втрачати успіху. Як визначити, що ваша аура вимагає очищення У такому разі людина відчуває себе погано. Він постійно відчуває нездужання та підвищену втому. Звичні справи найчастіше вибивають його з колії. Відпочинок не приносить задоволення. Вас частіше відвідують негативні думки. Ви переживаєте через дрібниці, постійно хвилюєтеся за щось або за когось. Деяких людей у такому стані легко вивести із себе. Багатьом доводиться боротися із постійною тривогою. Проблеми з імунітетом. Люди, чия аура ослаблена, можуть частіше хворіти. Тіло слабшає за біополем. Чорна смуга, недолік удачі. Іноді буває так, що проблеми просто приходять одна за одною. Це відбувається не так. Якщо в житті починаються негативні зміни, а успіх не відчувається поруч, це також може свідчити про ослаблену або забруднену ауру. Причини забруднення аури Енергетичні вампіри. Це люди, які забирають вашу енергію собі. Перебувати поруч із ними дуже довго не варто. Зрозуміти, що людина є енергетичним вампіром, досить просто. Після спілкування з ним ви можете почуватися спустошеними. Вроки або псування. Нерідкими трапляються випадки, коли ауру «зжирають» чужі негативні думки та бажання. Якщо раптом ви почали почуватися погано вдома, спробуйте знайти так званий підклад. Це річ-вампір, яка висмоктує з вас життєві сили і може призводити до хвороб, невдач, негативних емоцій тощо. Домашній безлад. Сміття та зламані старі речі в будинку роблять біополе людей дуже слабким. Немає жодного підживлення, жодної допомоги, тому що старі речі, навпаки, забирають сили, вбираючи позитивні потоки. Негативні думки. Коли ми сумніваємося у собі, життя змінює свій хід. Насправді негативні вірусні програми та установки просто призводять до послаблення аури. Не варто сумніватися в собі, оскільки ці хиткі піски дуже затягують. Спосіб очищення аури Ароматерапія. Ароматизовані палички, ладан, ефірні олії, а також будь-які природні джерела приємного запаху допоможуть вам очистити ауру. Запахи тонізують біополе та зміцнюють його. Чоловічі аромати — базилік, меліса, кедр, пачулі. Жіночі — апельсин, мандарина, фіалка, бергамот, лаванда. Аромати можна змішувати. Камінці-талісмани. Найкращим ефектом відновлення енергетики має камінь цитрин. Схожим ефектом має тигрове око, сердолік та бурштин. Ці перелічені камені-талісмани необхідно носити в певний час. Особливо це стосується бурштину, який не можна носити чи тримати поряд із собою під час сну та відпочинку. Тигрове око варто завжди знімати під час хвороби. Цитрин та сердолік можна носити постійно. Афірмації. Афірмації покликані допомогти у боротьбі з негативними емоціями та вірусними програмами. Повторюйте собі кожен день, що ви сильні, сповнені удачі і здатні багато на що. Важливо не просто говорити це, а якнайшвидше почати вірити. Сила думки творить дива. Відпочинок. Відпочивати необхідно правильно та вчасно. Фахівці радять відпочивати 5-10 хвилин на годину, щонайменше один день на тиждень і два тижні раз на півроку. Справа в тому, що з точки зору біоенергетики мозку необхідне перезавантаження. Він забивається негативними думками, які послаблюють ауру. Відпочинок допомагає очищати швидку пам'ять. Контрастний душ. Вода має цілющу силу, тому не варто її недооцінювати. Контрастний душ відмінно очищає та посилює біополе. Прибирання квартири. Прибирання — найкращий спосіб позбутися негативу в душі, тому що, викидаючи все непотрібне і наводячи лад, ви створюєте приплив позитивної енергії у своєму будинку. Це допомагає зміцнювати ваше біополе та біополе кожного, хто живе з вами під одним дахом. Ритуал зі свічкою. Вогонь — ще одна стихія, яка здатна очистити ауру. Засвітіть свічку в Місяць опівночі. Тримаючи її в обох руках, скажіть змову: Добро до добра, погане до поганого. Очисти мене, сила Вогню, вижени негатив і вилікуй мене від слабкості внутрішньої, подаруй віру в себе і дай мені сил. Матінку природу прошу в цей час посилити кокон, що душу мою оберігає і від злих людей рятує. Хай буде так».
Економіка "Зупинити цю війну економічно неможливо". Що відбувається з російською економікою під час війни Американське видання Financial Times пише, що цього року Росія витратить на війну приблизно 14300000000000 рублів (близько 143 мільярдів євро). «Це включає не лише виробництво зброї, а й пов'язані з війною соціальні виплати солдатам, що воюють в Україні, та їхнім сім'ям, а також деякі витрати на окуповані території», — повідомляє газета. Російські ЗМІ, у свою чергу, рапортують про те, що, окрім безпосередньо оборонної промисловості, в РФ бурхливо розвиваються галузі, пов'язані з війною. До них, наприклад, належить будівельна сфера: так, гравці ринку зводять військові об'єкти на півдні Росії та на окупованих територіях України. Wall Street Journal зазначає, що російська промисловість, так чи інакше пов'язана з військовим виробництвом, зростає двозначними темпами, тоді як випуск деяких цивільних товарів стагнує чи скорочується. «Навіть якщо російська армія врешті-решт досягне успіху, зупинити цю війну економічно неможливо», — вважає російський економіст Андрій Яковлєв. За його словами, Володимиру Путіну потрібна війна, бо російська економіка не впорається із поверненням до нормального життя. Яковлєв вважає, що «путінський режим рухається у напрямі північнокорейської моделі», а Росії вибудовується так звана «мобілізаційна економіка», у межах якої приватні компанії працюють за завданням держави.
Події Росіяни здійснили наймасштабнішу атаку на українську енергетику останнім часом, - Галущенко Міністр енергетики України Герман Галущенко заявив про найбільшу атаку на українську енергетичну систему з боку російських окупантів останнім часом. "Метою є не просто завдання збитків, а спроба знову викликати масштабний збій у роботі енергосистеми країни, як це було минулого року. На жаль, ми зафіксували пошкодження об'єктів генерації, систем передачі та розподілу електроенергії в різних галузях. Крім того, через обстріл було відключено одну з ліній електропередачі, що забезпечує електропостачання ЗАЕС", - написав він у Facebook. З його слів, у деяких регіонах виникли перебої з електропостачанням. Наразі енергетики вже зайняті відновленням електропостачання. "Це була складна ніч для енергетичної галузі. Новини не найприємніші", - відзначив генеральний директор компанії-постачальника електроенергії "Yasno" Сергій Коваленко. У ДТЕК повідомили, що окупанти атакували теплоелектростанції та серйозно пошкодили обладнання. "Обладнання станцій зазнало серйозних пошкоджень. Після закінчення обстрілів співробітники підприємств негайно розпочали ліквідацію наслідків та відновлення роботи обладнання. Ми продовжуємо вживати всіх необхідних заходів для забезпечення надійної роботи української енергосистеми", - повідомили в компанії.    
Події оформление ленты  Росія вдарила по греблі ДніпроГЕС, є потрапляння до тролейбуса з людьми, - Андрющенко У ніч проти 22 березня Росія завдала ракетного удару по греблі ДніпроГЕС. Під обстріл потрапив пасажирський тролейбус, який перевозив робочі станції. За інформацією радника мера Маріуполя Петра Андрющенко та журналіста Деніса Казанського, у момент атаки тролейбус перевозив робітників. Поки що немає інформації про можливі жертви та постраждалих. У мережі з'явилися кадри наслідків атаки, на яких видно, що тролейбус повністю згорів. Проте Центр протидії дезінформації повідомив, що ДніпроГЕС залишилася неушкодженою. Офіційну інформацію про подію буде надано пізніше. "Центр вже реєструє різні фейки про "знищення греблі", що розповсюджуються противником, а також твердження про те, що "Україна повністю залишиться без світла". Вся ця інформація не відповідає дійсності", - повідомляє Центр протидії дезінформації.  
Події Зеленський розкрив деталі нічної атаки: "Росія веде війну проти звичайного життя людей" У ніч на 22 березня та вранці російські окупанти здійснили атаки на територію України з використанням дронів та ракет. Президент України Володимир Зеленський розкрив важливі деталі потужного ракетного обстрілу, повідомивши, що російська армія вбивць, ґвалтівників і мародерів випустила майже 90 різних ракет і понад 60 безпілотних апаратів типу "Шахед".Він зазначив, що російські терористи цілеспрямовано ведуть війну проти України та українського народу, проти його звичного способу життя. Цієї ночі ракети російських терористів не були спрямовані на жодну військову мету, а лише з цивільних об'єктів: "Цілі російських терористів світ бачить максимально чітко: електростанції та лінії енергопостачання, гребля ГЕС, звичайні житлові будинки, навіть тролейбус. Росія веде війну проти звичайного життя людей", - наголосив він. Президент України висловив співчуття рідним та близьким людей, які стали жертвами російського терору. Зеленський також зазначив, що в атакованих містах працюють усі служби, які готові надати допомогу громадянам. Нагадаємо, що внаслідок обстрілу в ніч проти 22 березня 2024 року в Харкові після серії вибухів зникла електрика. Крім того, спостерігаються проблеми із водопостачанням. Жителі Хмельницької області та Дніпра також повідомляють про проблеми з електропостачанням. На Вінниччині зафіксовано попадання ракет до об'єктів критичної інфраструктури. Окупанти атакували важливі об'єкти у Кривому Розі, у зв'язку з чим у місті запроваджено графіки відключення електрики. Запорізька атомна електростанція опинилася на межі блекауту. Внаслідок масштабної ракетної атаки на Україну о 5:10 ранку було пошкоджено зовнішню повітряну лінію ПЛ-750 кВ "Дніпровська", що з'єднує тимчасово окуповану ЗАЕС з об'єднаною енергосистемою України.
Дозвілля Психологія успіху: прості дії, які допоможуть позбутися негативу за три хвилини Якщо раптом, зовсім не на час і місце, наринув негатив, є спосіб швидко позбутися його. Пропонуємо кілька простих дій, які гарантовано допоможуть повернутися до нормального стану. Психологія успіху свідчить: створіть позитивний сценарій для свого життя. Людина, яка вміє боротися з негативом, найчастіше досягає успіху у всіх справах. Для того, щоб так було у вас, перш за все потрібно припинити негативно оцінювати те, що відбувається, і піддаватися тривозі. Негатив — як вірус. Він заразний. І не так важливо, наскільки ви сильна особистість: зовнішній і внутрішній негатив у будь-якому випадку впливає на емоції та поведінку. Часто вчинки та рішення, прийняті в ураженому стані, стають фатальними. Щоб перестати бачити життя у чорному світлі, потрібно зробити щось практичне. Є кілька простих хитрощів, які допоможуть позбутися будь-якого негативу за три хвилини. 1. Запишіть свої почуття. Якщо вас засмоктує прірва негативу, і ви не знаєте, з чого почати, щоб вирватися на світ, візьміть блокнот і ручку і випишіть все, що вас турбує і мучить зараз. Сенс у тому, щоб витягти з підсвідомості відповіді. Це дозволить зустрітися з ними — усвідомити та зрозуміти, що саме потрібно робити. Перевівши негатив і супроводжують його страхи на папір, подивіться кожен із новачків і напишіть, що можна зробити у кожному пункту. З тією категорією страхів, на яку ви не можете вплинути, потрібно працювати інакше — їх слід прийняти. Все, що відбувається у житті, є цінним досвідом. Будь-яка ситуація для чогось потрібна, тому відпустіть її і не ганяйте даремно в голові нав'язливі думки. 2. Обтрусьтеся від негативу. Є проста і результативна вправа, яка допоможе подолати тривожність і винищити будь-який негатив. Сенс простий — вимовити вголос все, що вас турбує, щиро та простими словами. Ви можете записати це на наочність на диктофон. Потім візьміть паузу, не намагайтеся знайти виправдання чи рішення, просто подумайте над сказаним, а потім викиньте це з голови. Тобто буквально — потрясіть головою, пострибайте, виконайте свій власний ритуальний танець. 3. Змийте негатив. Для боротьби з негативом є безліч ефективних технік: комусь допомагає пробіжка або легка розминка, комусь — йога та швидка медитація під приємну музику. Але є ще один простий метод: душ. Якщо ви відчуваєте, що негатив насідає і вже заважає конструктивно мислити, зробіть глибокий вдих і вирушайте у ванну. Можна прийняти душ, а можна просто вимити руки. Робити це найкраще довго, вдумливо, не поспішаючи. Про себе тим часом можна повторювати будь-яку довільну мантру, спрямовану спокій. Така «гігієнічна» пауза відновлює серцебиття та здатність ясно мислити. І навіть така дрібниця може допомогти позбутися негативу.
Суспільство Запорізька АЕС знову на межі блекауту через нічні обстріли — «Енергоатом» Під час масштабної ракетної атаки минулої ночі 22 березня відключилася лінія електропередачі "Дніпровська", яка з'єднує Запорізьку АЕС із енергосистемою України. В результаті станція зараз з'єднана з українською енергосистемою лише однієї ЛЕП меншої потужності, яка була нещодавно відремонтована після пошкоджень, отриманих внаслідок чергового російського обстрілу. Глава "Енергоатому" Петро Котін заявив, що така ситуація є вкрай небезпечною і загрожує настанням аварійної ситуації. Він також повторив вимогу щодо виведення Росією своїх військових та техніки з АЕС, щоб вона могла негайно перейти під повний контроль України. Нагадаємо, що з початку російської окупації Запорізької АЕС вона пережила вісім повних блекаутів та один частковий.
Суспільство Удар по ДніпроГЕС 22 березня 2024 року. Що відомо Сьогоднішній терористичний акт вчинений фашистською росією проти України та українського народу можна назвати безпрецедентним. По країні запустили 151 повітряну мету, застосувавши 12 балістичних ракет (летіли як "Кинджали", так і "Іскандери"). У результаті, є попадання по Дніпровській ГЕС. На даний момент ризику прориву греблі, як наслідок атаки на об'єкт, немає. ДніпроГЕС – один із ключових об'єктів національної критичної інфраструктури. За словами голови правління "Укренегро" Володимира Кудрицького в ефірі телемарафону, під загрозою опинилися різні енергооб'єкти по всій країні. Збитки на ДніпроГЕС є значними, але точна оцінка ситуації щодо роботи об'єкта буде прояснена протягом дня, оскільки в даний час там ведуться ремонтні роботи. "Це була найбільша за весь час атака по енергосистемі України. Були застосовані комбіновані засоби поразки, не тільки крилаті ракети, а й балістика та шахеди. Атака була по різних регіонах України. По теплових та гідроелектростанціях, а також магістральних підстанціях. "Найбільше дісталося Харкову, масштаб пошкоджень тут найбільший. Зараз ми працюємо над швидким планом відновлення електропостачання для міста. Але обмеження протягом сьогоднішнього дня, поки енергетики будуть усувати наслідки атак, можуть бути в різних регіонах", - каже Кудрицький. > Крім того, він підтвердив інформацію про атаку РФ по ДніпроГЕС цієї ночі. "Атака на ДніпроГЕС - це найбільша атака на цей об'єкт за весь час. Ворог мав на меті повністю вивести з ладу об'єкт, там зараз продовжуються роботи з оцінки пошкоджень. Пізніше, протягом дня, можна сказати статус цього об'єкта. Хочу відзначити, що поки що немає жодної інформації чи ризиків прориву дамби. Ушкодження великі, але вони стосуються роботи саме електростанцій на генерацію електроенергії", - каже Кудрицький. Це була комбінована атака зі 151 повітряної мети: наші захисники знищили 55 "Шахедів" і 37 крилатих ракет. Тобто всього 92 цілі. Чим била РФ у ніч на 22 березня: 63 ударних БпЛА типу "Shahed-136/131" (район пусків Приморсько-Ахтарськ - Росія); 12 балістичних ракет "Іскандер-М" (Білгородська область - РФ., ОТ Крим); 40 крилатих ракет Х-101/Х-555 (із тринадцяти стратегічних бомбардувальників Ту-95МС - акваторія Каспійського моря); 5 крилатих ракет Х-22 (з п'яти бомбардувальників Ту-22М3 - Ростовська обл. - РФ.); 7 аеробалістичних ракет Х-47М2 "Кинжал" (з десяти МіГ-31К-Тамбовська область - РФ.); 2 керовані авіаційні ракети Х-59 (з двох Су-30 (Су-34) - ТОТ Запорізької області); 22 зенітні керовані ракети С-300/С-400 (Білгородська, Курська обл. - РФ.). Щоб стримати російського терориста, Україна використала зенітні ракетні підрозділи Повітряних Сил та Сухопутних військ, мобільні вогневі групи, а також усі можливі засоби радіоелектронної боротьби.
Зведення з фронту від Генштабу ЗСУ на день 758-го дня війни 22 березня 2024 року Оперативна інформація станом на 10.00 22 березня 2024 року щодо російського вторгнення Речник Генерального штабу Збройних Сил України Андрій Ковальов. Слава Україні! Розпочалася сімсот п’ятдесят восьма доба широкомасштабної збройної агресії російської федерації проти України. Протягом минулої доби відбулося 74 бойових зіткнень. Загалом за минулу добу російські окупанти завдали 36 ракетних та 55 авіаційних ударів, здійснили 150 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах. Внаслідок російських терористичних атак, на жаль, є загиблі та поранені серед цивільного населення. російські терористи знову атакували територію України. Комбінована атака ворожими ракетами різних типів та безпілотників типу “Shahed” почалася увечері 21 березня із застосування ударних дронів. Уночі на 22 березня росіяни запустили крилаті ракети. Інформація щодо наслідків атаки та завданих руйнувань уточнюється. Протягом минулої доби авіаційних ударів російських окупантів зазнали населені пункти: Ворожба, Гриценкове Сумської області; Олек Синьківка Харківської області; Надія, Білогорівка Луганської області; Терни, Новосадове, Григорівка, Калинівка, Нью-Йорк, Новобахмутівка, Орлівка, Красногорівка, Курахове, Новомихайлівка, Старомайорське Донецької області; Роботине Запорізької області. Під артилерійським вогнем російських загарбників опинилися близько 120 населених пунктів Чернігівської, Сумської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької, Дніпропетровської, Херсонської та Миколаївської областей. Волинський та Поліський напрямки оперативна обстановка залишається без суттєвих змін. Сіверський та Слобожанський напрямки противник зберігає військову присутність у прикордонних районах, проводить диверсійну діяльність з метою недопущення перекидання наших військ на загрозливі напрямки, нарощує щільність мінно-вибухових загороджень вздовж державного кордону в бєлгородській області. Куп'янський напрямок російські окупанти, за підтримки авіації, здійснили два безуспішних штурми позицій Сил оборони України в районі населеного пункту Синьківка Харківської області. Лиманський напрямок українські воїни відбили 11 атак противника в районах населених пунктів: Білогорівка Луганської області та Терни, Спірне, Веселе, Роздолівка Донецької області та, де ворог, за підтримки авіації, намагався прорвати оборону наших військ. Бахмутський напрямок Сили оборони України відбили 15 атак противника в районах населених пунктів: Богданівка, Іванівське, Кліщіївка, Андріївка Донецької області. Авдіївський напрямок українські воїни відбили 5 атак ворога в районах населених пунктів: Бердичі, Семенівка, Тоненьке, Первомайське Донецької області. Новопавлівський напрямок Сили оборони України продовжують стримувати ворога в районах Красногорівки, Новомихайлівки, Водяного, Урожайного, де російські загарбник, за підтримки авіації, 25 разів намагався прорвати оборону українських військ. Оріхівський напрямок ворог 8 разів, за підтримки авіації, атакував позиції українських воїнів в районах населених пунктів: Старомайорське Донецької області та Роботине Запорізької області. Херсонський напрямок ворог наступальних дій не проводив. Протягом доби авіація Сил оборони України завдала ударів по 7 районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та 2 зенітно-ракетних комплексах російських окупантів. Підрозділи ракетних військ завдали ураження по 1 артилерійському засобу та 2 засобах протиповітряної оборони противника. Минулої доби загальні втрати ворога склали: 870 російських загарбників, 8 танків, 37 бойових броньованих машин, 35 артилерійських систем, 2 засоби протиповітряної оборони, 23 безпілотника оперативно-тактичного рівня, 31 ракета, 45 автомобілів та 8 одиниць спеціальної техніки. Вірте у Збройні сили України! Ми переможемо! Слава Україні!
Здоров`я Психологія успіху: думки, від яких потрібно відмовитись прямо зараз Багато хто вважає, що одного разу вирішивши мислити позитивно, у них все вийде. Проте всі забувають, що негативні думки можуть повернути все назад. Якщо вірити численним статтям про позитивне мислення, всі ми вже давно мали стати щасливими та успішними. Але, незважаючи на всі старання, досягти бажаного виходить ні в кожного. Навіть виконуючи всі рекомендації та читаючи щоранку афірмації, які призводять до успіху, багато хто так і не реалізовує свої бажання. Насправді все те, як ви налаштовуєте себе вранці, працює. А як щодо решти часу? Ви прокинулися, промовили позитивні фрази і пішли на роботу. А там начальник незадоволений вашою роботою, а колега забув повернути позичений тиждень тому степлер. І тут з'являються негативні думки, які збивають ваш оптимістичний настрій. Саме це заважає вам отримати бажане. Думки, від яких потрібно відмовитися прямо зараз Звичайно, в нашій голові щомиті проноситься безліч думок, і кожну контролювати просто неможливо. Але є спеціальні установки, які зміцнюють у нас негатив. Ось їх і слід відслідковувати і припиняти. Якщо ви думаєте, що можете змінити людей, це перша думка, від якої слід відмовитися. Намагаючись впливати на чужу волю, ви нічого хорошого не отримаєте, а лише даремно витратите свою енергію. Якщо людина сама не захоче змінюватись, то ніщо і ніхто не змусить її зробити це. Багато хто впливає на волю інших з допомогою змов та ритуалів. Але для стійкого результату у людини, яка використовує такі методи, має бути сильна енергетика. Також негативно впливають переживання про те, що в інших завжди виходить краще, ніж у вас. Таке мислення здатне викликати невпевненість у своїх силах та призвести до комплексу жертви. А перебуваючи в цьому пригніченому стані, жодне ваше бажання не здійсниться. Постійні очікування певних дій від конкретних людей теж не призводять ні до чого хорошого. Дуже часто ми чекаємо від інших якихось вчинків, але при цьому нічого не говоримо вголос про свої бажання. І виходить, що цей інший навіть не в курсі, що від нього чекали чогось особливого. У таких ситуаціях потрібно просто поговорити з людиною, а не чекати, поки вона прочитає ваші думки. Хоч читати думки може і не кожен, але за бажання таку здатність можна розвинути. Стурбовані думки про те, що подумають про вас інші люди, можуть просто звести людину з розуму. У спробі догодити оточуючим і виглядати відповідно до їхніх очікувань, можна втратити власне щастя. Це мислення далеко відводить вас від своїх справжніх бажань і здатне будь-кого збити вірний шлях. Навчившись контролювати свої думки і настроївшись на позитивний лад, ви зможете досягти успіху. А для того, щоб таке мислення закріпилося у вашій голові, використовуйте практику 21 дня. Відганяйте погані думки, налаштуйтеся на хвилю успіху
Гороскоп Місячний день сьогодні 22 березня 2024 року Не кожен день радує нас позитивною енергетикою, і ця п'ятниця не стане винятком. Про те, як завершити робочий тиждень із користю для себе, розкажуть астрологи. Сьогодні Марс переходить у сузір'я Риб. Поєднання вогняної та водної стихій суперечать один одному, тому п'ятниця буде досить напруженим часом для нас із вами. Експерти відзначають, що цей дует буде дисгармонійним, і 22 числа можна чекати проблем з мотивацією, необґрунтованої грубості з боку оточуючих. Фаза Місяця: 13 місячний день пройде під впливом зростаючого Місяця в сузір'ї Діви. Сьогодні важливо якнайменше конфліктувати, більше часу перебувати наодинці з собою і не провокувати оточення екстравагантними вчинками. Магнітні бурі 22 березня: геомагнітне обурення триває, тому сьогодні важливо подбати про своє самопочуття. Що принесе успіх сьогодні самота; практики, спрямовані на звільнення від негативу; проста робота; відпочинок; гармонійне спілкування. Що відлякає успіх цього дня агресія та створення конфліктних ситуацій; необдумані слова та дії; перевтома; необґрунтовані витрати; кредитування; старт складних справ та проектів. Домашні справи за місячним календарем Сьогодні астрологи рекомендують не втомлювати себе домашньою рутиною. День хороший для розслаблюючих занять: відвідування спа-центру, плавання, духовних практик. У п'ятницю важливо дбати про свою енергетику, уникати галасливих та людних місць та проводити час з тими, хто здатний підтримати та надати психологічну підтримку. Уникати варто і галасливих посиденьок вдома, щоб не псувати собі настрою. Одяг та талісмани цієї п'ятниці Завершити робочий тиждень у позитивному ключі допоможе правильно підібраний одяг. Світлі відтінки, натуральні тканини та зручний крій допоможуть відчути себе у своїй тарілці та з легкістю подолати тимчасові труднощі. Талісмани цього дня — амулети, що захищають від негативу Прикраси — золоті та дерев'яні вироби, які допоможуть стати непомітними для недоброзичливців. Фінанси та робота на 13 місячний день П'ятниця — не час для подвигів. Сьогодні варто приділити увагу поточним завданням та простим справам, які не вимагають командної роботи, прийняття відповідальних рішень та серйозного фізичного навантаження. День хороший і для планованої, а також для підбиття проміжних підсумків з метою виявлення недоліків або прогалин у знаннях. Виключити сьогодні варто фінансову активність, особливо якщо йдеться про дорогі та незаплановані покупки. Кохання та спілкування цього місячного дня Сьогодні сильно відчуватиметься дисонанс простору, тому важливо зберігати позитивний настрій і не з'ясовувати стосунків із близькими людьми. День хороший для усамітнення, щоб привести емоції до рівноваги, розставити пріоритети і знайти сили для прощення тих, хто міг мимоволі образити необдуманими словами або діями. Щодо нових знайомств, то розраховувати на міцні стосунки з незнайомими людьми розраховувати не доводиться. Настрій та здоров'я сьогодні Сьогодні геомагнітне поле Землі зазнаватиме впливу сонячних вітрів, тому про самопочуття найкраще піклуватися з самого ранку. Гарний настрій, відпочинок та дихальні практики допоможуть звільнитися від негативу та уникнути неприємностей зі здоров'ям. Також сьогодні варто зміцнити імунітет, почавши курс масажу або скористатися народними рецептами.
Події По ДніпроГЕС було два прямі попадання, ГЕС-2 у критичному стані В "Укргідроенерго" запевняють, що загрози прориву греблі ДніпроГЕС після ракетних ударів росіян станцією немає. Про це в ефірі Радіо Свобода заявив генеральний директор "Укргідроенерго" Ігор Сирота. За його словами, по ДніпроГЕС були прямі влучення ракет, уражені обидві її станції - і ГЕС-1, і ГЕС-2. "На сьогоднішній день ми втрачаємо станцію. Загроза від попадання ГЕС-2 - невідомо в якому обсязі і з якою потужністю зможе працювати після ракетних ударів. Тому що дві ракети прилетіли прямим попаданням по Дніпровській ГЕС-2. Потрапляння в опору. Розбиті підкранові балки Тобто ГЕС-2 у критичному стані. ГЕС-1 теж зараз не працює. Ми зараз проводимо всі заходи, щоб підняти затвори та спрацьовувати воду (здійснити пропуск води нижче за течією Дніпра). Тому що ми не зможемо через станцію відпрацьовувати воду" , – розповів Сирота. За його словами, остаточну оцінку ситуації "Укргідроенерго" зможе дати протягом дня. Через те, що триває ліквідація пожежі, оцінити все поки що неможливо. "Ще остаточно ми не можемо дати оцінку, що зі станцією ГЕС-2. Що зі станцією ГЕС-1 - ми вже розуміємо наслідки, по греблі ми розуміємо, що відбувається. Хотів би одразу сказати, що загрози прориву дамби немає", - наголосив Сирота. . Він додав, що жертв серед працівників ДніпроГЕС немає. "Сподіваюся, що світ відреагує на удари, які знову відбуваються по об'єктах критичної інфраструктури України. Недостатня реакція світової спільноти на руйнування Каховської ГЕС спровокувала те, що ворог не побачив великих наслідків для себе. І тому Росія продовжує бити по українських гідроспорудах. велика небезпека, яка може призвести до екологічної катастрофи", - зазначив гендиректор "Укргідроенерго".
Дозвілля Переживаючи труднощі: 7 простих правил, які допоможуть не здатися у важкий період Далеко не завжди все йде так, як потрібно нам з вами. Деколи доводиться зустрічатися з труднощами на дорозі. Якщо ви почнете дотримуватись кількох простих правил, будь-яка смуга невдач закінчиться максимально швидко. Навіть якщо ви користуєтеся оберегами від невдач, це не врятує вас повністю від усіх проблем. Чорна смуга часом настає раптово і без особливої причини. з кармічних причин або ж просто з якоїсь безглуздої випадковості. Ось що вам варто зробити, якщо ви хочете якнайшвидше позбутися неприємностей. Оточуйте себе приємними та добрими людьми Коли настає важкий період життя. Нам потрібна хоча б одна людина, якій ми можемо зателефонувати і поскаржитися на труднощі. Це не означає, що треба плакатися йому щодня з приводу та без. Важливо навчитися розділяти з цією людиною свої емоції та просити про емоційну підтримку. Безглузде скиглення відлякає будь-кого, тому намагайтеся правильно підносити свої думки. Якщо потрібна допомога, говоріть прямо, без натяків. Той, хто вас поважає та любить, ніколи не відвернеться від вас. Не фокусуйтеся на поганому У важкі часи з нами відбувається багато неприємностей, проте, якщо думати тільки про них, життя швидко може перетворитися на суцільну чорну смугу. Так, труднощі бувають у всіх, але якщо продовжувати помічати щось хороше, це допоможе вам не здатися у важкий період. Розгляньте варіант відмови від мети Зважте все «за» і «проти», адже є чимала ймовірність того, що ваші цілі та поставлені завдання просто марні або позбавлені всякого сенсу. Можливо, ви намагаєтеся стрибнути вище голови, тому все, що відбувається, здається вам чорною смугою. Амбітність — це добре, але тільки в тому випадку, якщо ваші амбіції та апетити відповідають вашим можливостям. Починайте з малого Намагайтеся витрачати свою енергію на речі, які не потребують максимальної віддачі. Якщо у вашому житті з'являються великі проблеми, розбивайте завдання на дрібніші та простіші. Так ви суттєво спростите собі життя і з більшою ймовірністю зможете не здатися під натиском негараздів. Поставте мету Дуже важко справлятися з труднощами, коли ви безцільно йдете вперед, не знаючи куди й навіщо. Намагайтеся визначитися з поточними цілями. При цьому дуже важливо розбити складні завдання на простіші, щоб вам було ще простіше вирішувати проблеми. Не сподівайтесь лише на один успіх У жодному разі не чекайте, що хтось прийде і вирішить все за вас. Також не варто чекати, що всі проблеми вирішаться самі по собі — якимось дивним чином. Всесвіт може обдарувати вас удачею, а може й не зробити цього. Щоб не чекати даремно, намагайтеся сподіватися лише на себе. Залишайтеся реалістами у будь-якій ситуації. Це допоможе вам уникнути непотрібних розчарувань. Не лайтеся на долю У жодному разі не гнівіть долю. Якщо зараз у вас все погано, набагато правильніше сфокусуватися на пошуках вирішення проблем, а не їх причин. Постарайтеся винести для себе важливі уроки.
Дозвілля Камені-обереги від проблем та невдач Будь-які мінерали поділяються на два типи — на обереги та «стимулятори». Другий тип каменів допомагає набувати успіху і розкривати потенціал у певних сферах життя. Обереги потрібно використовувати, коли є ймовірність зустріти проблеми, або ви їх вже зустріли. Раніше ми вже розповідали про каменях, що залучають гроші та кохання. Захист відіграє часом більш важливу роль, ніж активність і бажання досягти успіху. Саме тому вам варто взяти на озброєння обереги, про які йтиметься далі. Онікс Це найкращий камінь-оберіг для тих, хто постійно перебуває у місцях скупчення токсичних людей. Якщо ви маєте подорож до родичів, які вам не подобаються, візьміть з собою онікс. Якщо у вас на роботі не доброзичливий колектив, а збіговисько любителів пліткувати, онікс теж буде вкрай корисним оберегом. Цей камінь стихії Землі позбавить вас страху і допоможе обминути непотрібні сварки та сварки. Гематит Цей мінерал, що містить силу стихій Вогню і Землі, відмінно захищає людину від негативного впливу з боку енергетично небезпечних людей — чаклунів, людей з поганим оком, ворогів. Цей камінь дуже добре поєднується зі срібними виробами та може використовуватися як оберіг від енергетичних вампірів. Він не дасть іншим людям залізти вам на думку. Кунцит Це камінь-оберіг, який успішно поєднує силу двох стихій — Землі та вогню. Кунцит відмінно підходить тим, хто схильний до впливу з боку. З його допомогою у вас буде більше шансів перемогти безсоння та нав'язливі думки. Він не дасть вам потонути в зневірі. Обсидіан Цей камінь має найсильніші захисні властивості. По-перше, його часто використовують як оберег від проблем у дорозі. Це найкращий захисний камінь для мандрівників. Цей мінерал дуже добре захищає біополе власника від нападів із боку. З ним вас навряд чи зможуть наврочити або накласти на вас прокляття. Беріл Це камінь-талісман, але він має й захисні властивості. Берил захищає людину від брехні. Він не дає іншим людям обдурити свого господаря. Це означає, що цей мінерал-оберіг корисно носити із собою чи на собі людям таких професій як адвокат, суддя, поліцейський. Котяче око Це найсильніший оберіг та талісман стихії Води. Його захисні властивості досить широкі. Насамперед експерти виділяють його здатність захищати людину від хвороб, недуг і головного болю. Крім здоров'я він захищає також і енергетику, не даючи негативно налаштованим людям наврочити свого власника. Агат Ще один представник Земної стихії. Цей камінь використовується для лікування фізичних та душевних ран. Камінь оберігає сон, захищає від поганих думок та сновидінь, заспокоює нервову систему. Якщо вам належить нервовий день з великою кількістю важливих завдань, багато з яких можуть принести вам проблеми, вибирайте як захисник агат.
Події Харків повністю знеструмлений, повідомила влада міста Український Харків повністю знеструмлений після серії вибухів, у місті серйозні проблеми з водо- та теплопостачанням, повідомив мер Ігор Терехов. Це була найбільша атака по місту з початку війни. Росія випустила понад 20 ракет по об'єктах інфраструктури Пошкодження енергетичних об'єктів міський голова назвав дуже серйозними. Майже не працюють централізовані тепло- та водопостачання, зупинився електричний транспорт, світлофори на вулицях відключені По всьому місту працюють бригади екстрених служб, відкриті пункти видачі безкоштовних гарячих обідів та "пункти незламності", де можна зігрітися та зарядити телефон. РФ намагалася знищити всі об'єкти енергетики у місті, заявив глава "Укренерго" Кудрицький. "Найважча ситуація у місті Харків, там ворог буквально намагався знищити всі основні енергетичні об'єкти, які живлять місто. І якщо в Харківській області ситуація з енергопостачанням стабільна, то в самому Харкові ситуація надзвичайно складна", - розповів Кудрицький.
Дозвілля Закон тяжіння думки: як змінити життя на краще Для початку слід пояснити, що закон тяжіння думки — це те, що ви притягуєте у власне життя за допомогою бажань та слів. Закон тяжіння думки особливої популярністю не користується, однак є чи не найсильнішим законом всесвіту. Саме завдяки йому ми можемо отримувати все, чого тільки захочемо, виконувати власні бажання та досягати результатів. Найголовнішою вимогою дотримання цього нескладного закону є усвідомлення того, що все те, що ви мали, маєте або матимете у власному житті, є наслідком того, чого ви хотіли. Основні правила закону тяжіння думки Уявіть собі таку картину: людина — це величезний магніт, яке думки і не виражені бажання — це ниточки, які притягують себе певні ситуації та обставини. Як ці обставини можуть виступати удачі та провали, неприємності та гарні моменти, гроші, кохання, відмінне самопочуття чи хвороби. Зрозуміло, побачити, як, наприклад, у ваше життя притягуються гроші, ви не зможете, проте відчуєте неодмінно. Хоча, часто в таких випадках людина сприймає це як це і не надає особливого значення тому, що нарешті виповнилося одне з його бажань. Взагалі, залучити у своє життя щось у вигляді сили думки і закону тяжіння негаразд і просто. Існує чимало тонкощів і правил, яких необхідно дотримуватися, щоб досягти бажаного. Для початку слід повірити, що все, що ви хочете, може легко з'явитися у вашому житті. Коли усвідомлюєте, що довкола немає нічого неможливого, можна починати впливати на обставини та використовувати закон тяжіння думки собі на користь. Як застосовувати закон тяжіння думки По-перше, необхідно почати з глибокого самоаналізу порахованого життя. Намагайтеся створити у власній свідомості аналогії — яка ситуація є наслідком чого є. Буде набагато простіше впливати на життєві обставини, якщо ви навчитеся бачити початок та наслідок кожного вчинку. Подумайте, в якій ситуації ви зараз. Що хорошого ви можете отримати для себе з нього? Проаналізуйте свої попередні вчинки. Не варто намагатися прикрасити факти, що відбулися. Всесвіт ви обдурити не зможете, просто введете в оману або власне сумління, або світосприйняття. Якщо ви розумієте, що самостійно не можете об'єктивно оцінити власні вчинки, то можна звернутися за допомогою до родичів або близьких друзів. Запитайте — що конкретно допоможе вам змінити поточний стан справ на краще. Відповідно до закону тяжіння думки, необхідно чітко відтворити у себе у свідомості картини того, чого ви хочете досягти. Намагайтеся продумати навіть найдрібніші деталі. Коли ви ґрунтовно продумаєте все, що хочете отримати від життя зараз, можете приступати до дії. Не бійтеся кардинальних рішень. Не забувайте — все, що не робиться, все на краще. Тож починайте сміливо змінювати власне життя згідно зі своїми бажаннями. По можливості, сила думки і закон тяжіння рекомендують уникати джерел більшості негативної інформації, таких як ЗМІ, преса, радіомовлення. >
Суспільство Нафтопереробні заводи на росії є законними цілями для України, — віцепрем'єр-міністерка Ольга Стефанішина у відповідь на статтю Financial Times. Напередодні американське видання опублікувало матеріал, в якому процитувало місцевих посадовців, котрі виступили із закликами до українських військових не завдавати ударів по нафтопереробних підприємствах рф. Стефанішина заявила, що у цьому випадку Україна діє "згідно зі стандартами НАТО". "Ми розуміємо заклики американських партнерів. Водночас ми воюємо тими спроможностями, ресурсами та практиками, які наявні у нас сьогодні", — сказала віце-прем'єрка під час "Київського безпекового форуму". Стефанішина розповіла, що у лютому 2022 року, на початку великої війни, говорила зі штаб-квартирою НАТО і там їй пояснили, що у розумінні Альянсу означає "закрити небо" над Україною. "Вони сказали: "Ольга, ти ж не розумієш стандартів НАТО. У розумінні НАТО це означає насамперед знищити інфраструктуру на території рф, яка дає можливість бомбити українські міста. Заводи, які роблять ракети". Тож ми діємо відповідно до найкращих стандартів НАТО", — сказала віцепрем'єрка.
Дозвілля 5 корисних порад для тих, хто лінується і втрачає мотивацію Лінь і втрата будь-якої мотивації — це велика проблема для багатьох людей. Навіть найпрацелюбніші люди часом втрачають будь-яке бажання працювати, займатися справами. Настав час зрозуміти, чому так відбувається і як із цим боротися. Підтримувати стан потоку постійно — не найпростіше завдання. Проте, якщо ви хочете довше залишатися в цьому стані, ви можете це зробити, якщо почнете дотримуватися простих порад, описаних далі. Шукайте справи з гідною нагородою Наша психіка влаштована таким чином, що ми намагаємося в чомусь досягти успіху тільки заради вигоди чи якогось задоволення. Багатьом людям ліньки щось робити, тому що виконання певних завдань просто не дає їм нічого. Можливо, що нагорода є, але ви її просто не бачите. Наприклад, людина вирішує якусь проблему, але не розуміє, наскільки вона важлива. Це буває в різних ситуаціях — коли ми допомагаємо близьким, коли робимо якісь оздоровчі процедури, займаємося прибиранням. Відсутністю нагороди можна вважати низьку зарплату, або якісь ласки рідним, близьким, друзям. Для когось нагородою буде просте «спасибі», а комусь потрібно щось суттєвіше. Виходить, що почати варто з аналізу того, що ви робите і що ви за це отримуєте. Щоб менше лінуватися, потрібно вибирати найважливіші справи, після завершення яких ви зможете отримати щось суттєве. Так ваша мотивація зростатиме, а бажання ледарювати пропаде. Підвищуйте впевненість у собі Невпевнені в собі люди мають дуже слабкий біополь і малий запас енергії, мотивації. Їм здається, що вони чогось не можуть, що в них нічого не вийде, тож вони й не хочуть нічого робити. Це абсолютно очевидно, адже якщо сильній і впевненій у собі людині сказати, то вона не зможе чогось досягти, вона спробує спростувати це. Слабка людина прийме ці слова за чисту монету. Якщо у вас зникла віра в себе, повернути її можна за допомогою п'яти простих вправ на кожен день. Як тільки почнете ними користуватися, то відразу помітите позитивну різницю . Слідкуйте за здоров'ям Мотивація та перемога над лінощами приходять насамперед до тих, хто себе добре почуває фізично. Не виключено, що проблеми з лінощами у вас і у більшості інших людей з'являються через фізичну слабкість. Наприклад, хтось має багато шкідливих деструктивних звичок, а хтось просто не висипається належним чином. Намагайтеся правильно налаштувати своє харчування, а також займайтеся спортом, більше ходіть. У вас обов'язково з'явиться бажання працювати та займатися якимись новими справами, оскільки з'являться сили. Лікуйте під час хвороби, ходіть на огляд до лікарів. Відпочивайте Лінь та втрата мотивації приходять ще й до трудоголіків. Кожна людина має вміти відпочивати протягом дня, розслаблятися наприкінці робочого тижня і брати відпустку кілька разів на рік. В іншому випадку з'являється емоційне та енергетичне вигоряння, втома. Коли ми стомлені та розбиті, нам не хочеться не лише працювати, а й навіть займатися улюбленими справами. Коли людина не відпочиває, у неї закриваються чакри, енергетичний обмін порушується. Тіло починає давати збій, а думки змінюються із позитивних на негативні. У жодному разі не забувайте про важливість здорового сну. Змінюйте оточення Лінь нерідко стає наслідком появи у вашому житті токсичних людей, які постійно кажуть вам, що у вас щось не вийде. Вони тягнуть вас за собою на дно, але не завжди їм потрібно говорити щось неприємне. Достатньо не говорити нічого зовсім, адже періодично всім нам потрібні слова підтримки. Якщо родич, друг чи знайомий тільки й можуть що критикувати та вказувати на недоліки, то з такими людьми потрібно або розлучитися, або перестати їх слухати якнайшвидше. Також причиною появи лінощів може бути спілкування з енергетичними вампірами — людьми, які маніпулюють вами та намагаються скористатися вашою добротою, співчуттям, почуттям провини тощо. Раніше ми розповідали про те, як ви можете зрозуміти, що перед вами якраз один. із таких людей. Це допоможе вам мінімізувати спілкування з токсичною особистістю, зберігши мотивацію та уникнувши напливу лінощів.
Здоров`я Як увійти в стан потоку та утримати його Стан потоку — це коли людина повністю залучена до процесу вирішення поточних завдань, чи то робота чи хобі. Експерти в галузі біоенергетики розповіли, як увійти в цей стан і залишатися в ньому якнайдовше. Раніше ми розповідали про те, які існують техніки виконання бажань. Виявляється, все пов'язане на нашому внутрішньому стані. Стан потоку допомагає пришвидшувати виконання бажань. Поради, які описані далі, дозволять вам швидше досягати цілей та стати щасливішими. Трохи докладніше про стан потоку У кожного з нас бувало так, що хочеться робити так сильно, що від процесу неможливо відірватися. Ви не втомлюєтеся так сильно, як повинні, вам подобається те, що ви робите. Це прекрасний стан, в якому будь-які труднощі та перепони долаються вмить. Людина в стані потоку відчуває величезний приплив сил та енергії, їй хочеться жити та діяти. Як увійти в стан потоку та утримати його Займайтеся тим, що запалює вас. Є справи, які нам просто подобаються, а є ті, які нас справді надихають, розбурхують. Якщо таких справ немає, то вам потрібно їх знайти. Намагайтеся шукати нові захоплення, знайомитися з новими людьми, дивитися відео, що надихають. Якщо така справа у вас є, то займайтеся нею так часто, як тільки можливо. Стан потоку переходитиме і на ті справи, які вам не подобаються. Починайте з малого. Стан потоку виникає тоді, коли ми починаємо надихатися чимось. Наприклад, нам захотілося розпочати займатися чимось новим. Починайте з найпростішого. Не чекайте хороших результатів одразу. Будьте послідовними. Це допоможе не втратити стан потоку і не вийти з нього через завищені очікування. Гарне самопочуття. У хорошому настрої дуже важливо, щоб ніщо не хворіло і не турбувало. Намагайтеся стежити за своїм здоров'ям, щоб досягати стану потоку швидше та, найголовніше, залишатися в ньому максимально довго. Слухайте улюблену музику, дивіться улюблені фільми. Музика та кіно — чудові стимулятори стану потоку. Послухайте улюблену пісню, якщо хочете підвищити концентрацію та налаштуватися на краще. Якщо в житті все погано, можна переглянути улюблене кіно, що надихає. Використовуйте відповідні камені-талісмани. Найкраще зберігають стан потоку такі камені, як авантюрин, цитрин, бурштин, яшма, гранат, рубін. Також сюди можна додати золоті прикраси. Медитації. Коли людина медитує, може досягти просвітлення, очиститися від негативних думок. Навіть найпростіша медитація на очищення від негативних думок стимулює появу стану потоку. Спілкуйтеся з правильними людьми. Є люди, які тільки й можуть, що казати «ти не зробиш цього», «навіщо тобі це потрібно», «не варто витрачати час». Є й ті, хто, навпаки, підтримує будь-які починання своїх близьких чи друзів. Саме до таких людей треба тягтися. Їхній оптимізм і віра у вас допоможуть досягти стану потоку швидше. Поруч із ними цей стан залишиться незмінним і актуальним набагато довше.
Дозвілля Обряди залучення любові Любовні справи далеко не завжди складаються так, як ми цього хочемо. Причин безліч — брак часу, нерозділене кохання і ще дуже багато. Напевно, кожен може назвати щось своє. Наші пращури помітили, що наші пращури також стикалися з подібними проблемами. Як вони їх вирішували? Існує безліч різноманітних ритуалів та обрядів на залучення любові, як у слов'ян, так і в інших народів. Давайте розглянемо найцікавіші та найефективніші з них. Найдавніший обряд «Три вузлики кохання» відбувався у жіночий день, а точніше у день весняного рівнодення. Для того, щоб зробити його самостійно, візьміть червону свічку та запаліть її. Потім візьміть яскраво-червону вовняну нитку і на ній зав'яжіть перший вузол. Зав'язуючи, думайте про обранця, примовляючи: «Силою мого бажання нехай наповниться цей вузол». Після чого змастіть його ароматичним рожевим маслом. Зав'язуючи другий вузол, зосередьте свої думки на почуттях, і примовляйте: «Наш союз освітить світло моєї любові». На цей вузол капніть олію лаванди. Останній вузлик потрібно зав'язувати, думаючи про найпотаємніші бажання, примовляючи: «Так міцна і наша любов, як міцні вузли». Окропіть його жасминовим маслом. Після цього обряду вовняна нитка ховається у безпосередній близькості від будинку обранця. Згодом коханий обов'язково почне виявляти знаки уваги. Ще один обряд для залучення кохання досить простий, але водночас надзвичайно дієвий. Для нього вам знадобиться груша та три вишневі тріски. Якщо знайти їх важко, візьміть три абсолютно звичайні сірники. Грушу необхідно розрізати на дві рівні частини, зі словами: «Як ціле роз'єдналося, як єдине розділилося, так і я сиджу, сумую одна. Потім потрібно з'єднати сірниками або трісками дві половинки. Першу вставте зверху, другу — у нижню частину груші, а третю — у центр. З'єднавши фрукт в єдине ціле, скажіть: Як різні частини об'єдналися, в одне ціле перетворилися, так і я свою половинку знайду, сум і смуток прожену! Хай буде так! При завершенні ритуалу загорніть грушу в чисту, бажано лляну, хустку і залиште під фруктовим деревом. Яке саме буде дерево неважливо, головне, щоб воно було плодоносним. Проводити цей обряд необхідно на місяць, що росте, до заходу сонця. Якщо ви прогаяли цей час, дочекайтеся краще наступного місяця, щоб ритуал подіяв саме так, як вам потрібно. Інший обряд залученню кохання у життя здійснюється за допомогою слов'янської богині Лади. Проводити його переважно навесні, оскільки Лада є покровителькою саме цієї пори року та її сили легко покликати. Необхідно взяти три зелені яблука і на сході вийти в чисте поле. В умовах міста підійде невеликий парк чи сквер. Одягтися потрібно у довгу сукню чи спідницю. Волосся має бути розпущене. Поверніться обличчям до сходу сонця, підніміть руки, волаючи до нього, і скажіть: "Ладо, Богиня мати, прошу тебе мені в любові допомогти. Життя моє наповни взаємною любов'ю, подаруй мені зустріч з коханим. Нехай буде наш з ним сімейний союз міцним, і будуть у нас дітки здорові. Домовивши, покладіть яблука на землю і чекайте на знак від богині Лади. Це може виявитися крик птиці або порив вітру, будь-який прояв природних сил. Якщо знак таки буде, значить загадане, обов'язково збудеться і покровителька любові та сім'ї, у слов'янській міфології допоможе вам в особистому та сімейному житті. Спробуйте один з цих перевірених віками обрядів із залучення любові і всі негаразди в особистому житті, з якими ви стикалися, обов'язково влаштовуються. Ви знайдете свою другу половинку і заживете щасливим життям. Знання, набуті ще нашими далекими предками, ніколи не варто забувати, тим більше якщо вони можуть нам допомогти.
Здоров`я Як повернути впевненість: 5 простих вправ на кожен день Отримати впевненість і не пасувати перед труднощами вдасться, якщо регулярно тренуватися. Щоденні вправи допоможуть стати незалежними від думки оточення та з легкістю долати бар'єри на шляху до щастя. Упевненим людям простіше справлятися з труднощами, приймати вірні рішення та брати від життя все. Якщо з якихось причин самооцінка впала< /strong>, не варто панікувати. Експерти рекомендують працювати над самовпевненістю завдяки простим та ефективним вправам. Вправа перша. Щоранку потрібно починати з планування. У блокнот чи щоденник записуються цілі, досягти яких вийде протягом дня. Таке тренування допоможе зрозуміти, що ви здатні досягти успіхів. Впевненість зростатиме з кожною викресленою з блокнота справою. Вправа друга. Здійснення подвигів тренує силу волі та виховує впевненість. Будь-яке досягнення, яке не давалося раніше, стимулюватиме нові досягнення. Це можуть бути ранкові тренування, гартування, додаткове навантаження на роботі або вивчення нових мов. Щоденні подвиги, навіть якщо вони поки що незначні, будуть благотворно позначатися на нервовій системі та допоможуть легше долати дискомфорт. Вправа третя. Підвищити впевненість допоможе і вправа на дикцію. Чіткий і виразний голос — ознака впевненої у собі людини, отже, треба вчитися говорити трохи голосніше звичайного і виразно. Вироблення «командного» голоси повинні проходити перед дзеркалом, щоб відпрацювати міміку і не соромитися заявити про себе. Вправа четверта. Ще один дієвий метод підвищення самооцінки — героїчні вчинки. Для цього важливо помічати людей, яким потрібна допомога, та не відмовляти їм у підтримці. Навіть добре слово і подяка у відповідь зіграють свою роль і допоможуть відчути себе на висоті. Вправа п'ята. Розвиток самовпевненості відбувається за рахунок накопичення ресурсів. До них можна віднести контакти з успішними людьми, нові особисті досягнення, фінансову незалежність, здобуття нових знань і все те, що допомагає день за днем підкорювати нові вершини. Ресурси дають впевненість у завтрашньому дні, допомагають визначатися з цілями і досягати запаморочливих успіхів.
Здоров`я Як правильно використовувати фази Місяця для схуднення Якщо ви хочете свербіти ефективно і без негативних наслідків для свого здоров'я, то вам обов'язково потрібно ознайомитися з порадами астрологів про те, які фази Місяця для цього підходять найкраще. Вибір дієти — це лише перший крок у схудненні. Дуже важливо пам'ятати про те, як Місяць може впливати на наш організм, перебуваючи у різному стані. Поради, описані далі, будуть дуже корисними для всіх, хто стежить за фігурою. Повня У період повного Місяця енергетика нічного світила максимальна. Це означає, що нам можна менше харчуватися, адже ми отримуємо багато сил від Місяця. Не варто цього дня харчуватися чимось шкідливим, оскільки повний Місяць може загострювати негативні звички, призводити нас до слабкості та втрати сили волі. Це найкращий час для того, щоб влаштувати день розвантаження, почати дієту. Дуже часто буває так, що в день повного Місяця люди ненароком забувають про їжу, перекушування. Фаза спадного Місяця Після Повного йдуть два тижні спаду місячного диска. У цей час експерти радять їсти легкі продукти та займатися спортом, але не перевтомлюватись і наголошувати на кардіотренуванні. На цій фазі не варто переїдати і їсти пізніше ніж за 2-3 години до сну. Прийоми їжі повинні бути обмежені трьома-чотирма. Астрологи на спадаючому Місяці радять їсти щільно, але рідко. Молодий місяць Новий Місяць — це чудова нагода почати щось або від чогось відмовитися. Коли нічне світило оновлюється, запускається механізм очищення енергетики та організму. Це означає, що можна сміливо відмовлятися від жирної та шкідливої їжі. Астрологи цього дня радять усім, хто стежить за здоров'ям та фігурою, пити більше води, їсти більше сирих продуктів — наприклад, овочів та фруктів. Краще зменшити споживання смаженого до мінімуму. Якщо все робити правильно, в Молодий місяць можна зміцнити свій імунітет, запустити механізм омолодження шкіри. Фаза зростання Місяця Після Молодика починається зростання. Все, що ви можете зробити на зростаючому Місяці — це простежити, щоб вага залишився на тому ж рівні, що був на фазі зменшення місячного диска. Поки нічне світило росте, вам варто їсти частіше, але меншими порціями. Дозволено калорійні продукти, а також короткочасні фізичні навантаження. Не можна допускати появи почуття сильного голоду, інакше захочеться з'їсти щось дуже шкідливе. Харчуйте смачно, але правильно, тоді все буде добре.
Дозвілля Ритуал на термінове залучення грошей Бують ситуації, коли терміново потрібні гроші. У подібних випадках нічого не залишається робити, як скористатися магічними хитрощами для залучення грошей. Для швидкого залучення грошей підходить ритуал, який ми дамо вам нижче. За допомогою простих дій ви зможете швидко активувати грошову енергію навколо себе та притягнути бажану суму. Цей ритуал на гроші не включає ні магічні атрибути, ні змови, ні молитви. Все, що потрібно для термінового одержання грошей — це ваше бажання та ліва рука. Згадайте народну прикмету, згідно з якою ліва рука завжди свербить до отримання грошей. Ця прикмета має дуже розумне обґрунтування з езотеричної точки зору. За словами екстрасенсів, наші руки є передавачами енергії. З їхньою допомогою ми можемо забирати енергію, а може, навпаки, ділитися з нею. Ліва рука вважається беручим. Вона забирає енергію. Саме тому, коли вона в нас свербить, ми знаємо, що скоро до нас прийдуть гроші. Сверблячка лівої долоні в цьому випадку це не що інше, як знак, що попереджає про швидкий фінансовий прибуток. І коли людина починає чухати долоню, грошова енергія стає активною. Якщо ж ви хочете залучити до себе гроші та швидше, то необхідно самостійно розбудити енергію грошей. Для цього екстрасенси радять як слід почухати свою ліву долоню. При цьому необхідно думати про ту суму грошей, яка вам потрібна. Заплющте очі і уявіть собі, що бажане вже бути у вас: лежить на столі, в гаманці чи сумці. Чухайте ліву долоню і уявляйте собі гроші. Ваш намір отримати бажане в цей момент має бути дуже сильним.
Політика Представник Білого дому США: немає вказівок на те, що із нападом у Москві пов'язана Україна Адміністрація США заявила, що в неї немає жодних даних, які б дозволили припускати, що за нападом на концертний зал у Москві стоїть Україна, яка відображає російську агресію. «Поки що немає жодних вказівок на те, що Україна чи українці причетні до цієї стрілянини, – заявив представник Національної ради безпеки США Джон Кірбі. — Я застеріг би вас від того, щоб якось пов'язувати це з Україною з такою поспішністю». «Коли ви дивитеся на ці кадри (йдеться, мабуть, про кадри стрілянини у фойє концертного залу — Бі-бі-сі), треба розуміти, що є мами, батьки, брати та сестри, до яких новини поки не дійшли. Це буде тяжкий день. Ми думаємо про них», - сказав Кірбі. Кірбі також нагадав, що американське посольство в Москві видало попередження всім громадянам США у столиці Росії уникати будь-яких масових скупчень, у тому числі концертів. Незрозуміло, говорив він про недавнє повідомлення або про те, яке було поширене 7 березня, коли американське посольство попереджало про напад, що готується в Москві, і говорило про екстремістські "плани нападу в найближчі 48 годин на великі скупчення людей у Москві, яке неминуче трапиться". Зі схожою пересторогою виступила і британська місія в Росії.
Дозвілля 7 ознак енергетичного вампіра Енергетичні вампіри повільно, але вірно позбавляють нас внутрішніх сил. Щоб уникнути впливу таких людей, необхідно знати ознаки, які їх видають. Енергетичні вампіри не просто позбавляють сил, вони живляться внутрішньою енергією оточуючих. Спілкування з ними пригнічує людину, що призводить до сильної втоми, відчуженості і навіть депресії. Їх не можна розпізнати на вигляд, та й у спілкуванні з людьми вони маскують свої справжні наміри, стаючи через це ще більш небезпечними. Щоб читачі могли захистити себе від втрати внутрішньої гармонії та енергії, ми пропонуємо дізнатися ознаки, за якими можна легко обчислити енергетичного вампіра. 1. Прагнення завжди перемагати У енергетичного вампіра є бажання скрізь і всюди перемагати. У будь-якій суперечці вони намагаються залишити останнє слово за собою, а будь-яку дрібну сварку обов'язково перетворять на справжню війну. Все це робиться для того, щоб самоствердитись за рахунок іншої людини, і неважливо, наскільки далеко це зайде, адже головне — перемога. У людей, які харчуються чужою енергетикою, як правило, повно аргументів, які змусять будь-кого засумніватися в собі та визнати свою поразку, адже вампіри завжди б'ють по слабких сторонах особистості. 2. Виводить на жалість Енергетичні вампіри рідко прагнуть саморозвитку. Звичайно, якщо їх послухати, то вони всі про все знають, старанно працюють і йдуть до своїх цілей. Але все це — лише призма, а за нею криється справжня сутність вампіра, який всіляко намагається показати будь-яку особу, але тільки не свою власну. Вампір постійно скаржиться на свою долю. І це в нього виходить так майстерно, що навіть не причепишся. Він спеціально викликає у співрозмовника почуття жалості, щоб його пошкодували, забираючи цим енергію людини, харчуючись нею. 3. Маніпулює Енергетичні вампіри — вправні маніпулятори, які вміють грати на почуттях інших людей і при цьому виходити з води сухими. Такі люди часто сварять оточуючих між собою, а досягнувши мети, тихенько насолоджуються своєю «роботою». десь осторонь. У вампірів немає справжніх друзів, тому що кожна людина для них — це шанс насититися чужою енергією. Навіть у любовних відносинах вони застосовують методи маніпулювання на своїх половинках, керуючи ними шляхом психологічного впливу та гри на емоціях. 4. Усіх звинувачує Енергетичні вампіри зовсім не вміють оцінювати себе об'єктивно, вважають, що вони кращі за інших. Вони ніколи не визнають свою провину та неправоту, тому що, на їхню думку, просто не можуть помилятися. Такі люди вважають, що у всіх їхніх бідах та нещастях винні оточуючі. Вони постійно скаржаться на вчинки інших, вигороджуючи себе, роблячи жертву в усіх ситуаціях і в будь-якому конфлікті. До того ж вампіри не мають совісті, тому на них важко вплинути і переконати в чомусь. 5. Провокує конфлікти Енергетичні вампіри спеціально створюють ситуації, які провокують сварки. Вони можуть довести справу до гучного конфлікту, причому на порожньому місці без жодних причин. Люди, які живляться енергією інших, утворюють не просто сварки, а справжні скандали, які можуть закінчитися бійкою. Таким людям байдуже, в якому вони виявляться становищі. Вони можуть створити конфлікт зі своєю участю або без, головне — бути присутнім під час склок, щоб вдосталь насититися енергетикою оточуючих, які стають найбільш уразливими у момент сварки. 6. Створює стресові ситуації Як уже відомо, енергетичні вампіри люблять створювати ситуації, в яких люди почуваються некомфортно, наприклад, сварки та конфлікти. Також вони люблять ставити людину в незручне становище. Енерговампіри зовсім позбавлені почуття такту. Вони спокійно можуть напроситися у гості або взагалі прийти без запрошення, тим самим виводячи людину із зони комфорту. Вони постійно задають незручні, недоречні питання як би ненароком, точно знаючи, що будуть зачеплені почуття співрозмовника. 7. Багато бреше Люди, які харчуються енергетикою інших, дуже багато брешуть і перевертають правду з ніг на голову. Вони, як правило, відрізняються товариськістю та дружелюбністю, втираються в довіру. Люди відкрито діляться з ними подробицями свого життя, навіть не підозрюючи, що вампір із задоволенням обговорить їх з іншими, а потім їх обговорюватиме з кимось ще, і так по колу. Вампіри люблять пліткувати, особливо — описувати всі події дуже докладно і яскраво, щоб надати кожній плітці більше пікантності. Такі люди часто кидають слова на вітер, не стримують обіцянки, забувають про зустріч чи навмисне на неї не приходять, щоб вивести людину на емоції. Енергетичні вампіри присутні в оточенні кожної людини. Дуже важливо вчасно розпізнати ворога, що знаходиться поряд з вами, щоб уникнути поганого настрою, роздратування та невпевненості в собі. У цьому вам допоможуть перелічені вище ознаки. Бережіть себе
Дозвілля Народні прикмети до грошей Існує безліч грошових прикмет , які допомагають досягти фінансового успіху та уникнути бідності. Всі ці народні прикмети складалися століттями, багато з них популярні й донині. То що може вказувати на приплив капіталу, а що, навпаки, обіцяє безгрошів'я і криза? Якщо ви випадково розсипали дрібницю, то чекайте великої грошової втрати. Уникнути цього можна: просто не варто їх класти назад у гаманець, скарбничку чи кишеню. Віддайте цю дрібницю бідним або розміняйте на більші купюри в магазині, аптеці або в іншої людини. Вважається, що молода незаміжня дівчина не повинна подавати милостиню. Віддаючи гроші жебракам, вона може роздати свій успіх і втратити сімейне щастя в майбутньому. Ніколи не викидайте хліб. Разом із хлібом піде і ваш достаток. Не рекомендується змітати хлібні крихти зі столу рукою — це погана прикмета. Завжди наливайте собі повну склянку, коли п'єте чай, каву, сік або інші напої. Неповні судини обіцяють нестачу грошей і порожні витрати. Допивати напій до дна. Якщо залишите хоч ковток, то залишіть на дні склянки свій грошовий успіх. Для того, щоб залучити гроші в будинок, покладіть під скатертину столу купюру і не витрачайте її ніколи. Монетка, покладена під порогом біля вхідних дверей, теж приверне до вас багатство. Свербить ліва долоня — скоро отримаєте гроші. Щоб посилити дію цієї народної прикмети, чухайте долоню іншою рукою до зап'ястя, ніби ви загребайте гроші з долоні до себе. Свербить права долоня — до збитків. Обдурити цю прикмету можна так: потріть кілька разів долоні один про одного, тоді вам вдасться уникнути грошових витрат. Не можна говорити про чужі гроші і тим більше їх рахувати, інакше своїх грошей ніколи у вас не буде. Краще рахуйте свої гроші та думайте про свій добробут. Після відходу гостей ніколи не допивайте за них спиртне і не доїдайте залишки їжі, інакше ви можете позбутися своєї удачі та приманити до себе чужий клопіт та неприємності. Розкидані гроші вдома обіцяють втрати та фінансову нестабільність. Подбайте про те, щоб усі ваші гроші, включаючи дрібні монети, завжди лежали на тому самому місці: у скарбничці, у гаманці, у сейфі тощо. Якщо ви порізалися і кров випадково впала на гаманець або купюру — це прикмета до швидкого прибутку. Якщо до вас у будинок прийшла бродяча кішка або собака, не женіть її, то це хороша прикмета, що приваблює гроші в будинок. Щоб примножити свої заощадження, завжди кладіть купюри в гаманець лицьовою стороною до замку гаманця. Не можна розмінювати великі гроші на дрібніші — це до бідності та витрат. А якщо ви розміняєте дрібні гроші на більші, то цим ви зможете залучити до себе фінансовий успіх. Якщо ви випадково за столом або під час приготування їжі переплутали цукор із сіллю, то це до хороших новин про гроші. Не можна забиратися в будинки після заходу Сонця, інакше разом з пилом і брудом ви втратите достаток. З цієї причини не варто виносити сміття ввечері. Якщо ви розбили кришталевий посуд, то незабаром ви отримаєте легкі гроші. Коли вважаєте свої заощадження, то обов'язково закривайте всі вікна в кімнаті, а також кватирки та двері, інакше грошова удача може вислизнути з ваших рук. Якщо ви отримали велику суму грошей, скоріше несіть її додому. Не витрачайте цього дня ні копійки. Це дасть вам можливість зарядити свій будинок активною грошовою енергетикою.
Бомбардувальники знову готують до зльоту. Ситуація щодо аеродромів РФ Аеродром Енгельс. Нині там 9 бортів Ту-95МС. Відразу після сьогоднішньої атаки на аеродром прибув військово-транспортний літак Іл-76, який, ймовірно, доставив партію крилатих ракет Х-101/555/55. Після розвантаження ІЛ-76 на аеродромі «Енгельс» було відзначено деяку активність у стратегічних бомбардувальників ТУ-95МС, які здійснили посадку на цьому ж аеродромі. Аеродром "Олень". Військово-транспортний літак ІЛ-76 на аеродром не прибував, була лише активність близько 4х ТУ-95МС. Аеродром "Моздок". На аеродром прибуло 6х ТУ-22М3 з аеродрому «Дягілєво», та 5х ТУ-22М3, які брали участь у нічній комбат-місії, та здійснили посадку на аеродромі «Моздок». Після прибуття 3х ТУ-22М3 об 11:53, 13:18 та 13:20, о 14:03 прибув також військово-транспортний літак ІЛ-76, до речі цей же ІЛ-76 залишив аеродром о 15:53, швидше за все вантаж складався із ракет Х-22. Найімовірніше, найближчим часом відбудеться спорядження бортів ракетами Х-22. Імовірність вильотів найближчим часом – висока.
Політика оформление ленты  Світова реакція: співчуття постраждалим на росії Перед тим як написати про те, що винесено в заголовок, хотілося б відзначити, що цього дня 22 березня два роки тому в Маріуполі фашистська росія продовжувала вбивати наших дітей. Невідомі терористи. А цілком відомі російські військові. Скільки співчуття ви бачили? Нагадаємо. Нуль. Навпаки. Вимога більше і більше. У Маріуполі було справжнє горе. Справжній терор. На фотографії - вбиті того дня українські діти: Павло Коротков, Софія Кирилова (12 років), Марія Амельчакова (11 років), Софія Амельчакова (8 років). Ну а тепер, після вступу почитайте хто і як співчував росії. Посольство США в Москві висловило співчуття російському народу «у зв'язку із загибеллю людей та пораненнями, отриманими внаслідок сьогоднішнього теракту». Вони також рекомендували громадянам США, які перебувають у Москві, уникати району, де трапився напад, дотримуватися інструкцій місцевих служб безпеки та стежити за оновленнями місцевих ЗМІ. «Ми засуджуємо теракт у підмосковному "Крокус Сіті Холлі". Це жахлива трагедія. Ми висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким постраждалих та загиблих від сьогоднішніх подій», - повідомило посольство Великобританії в Росії. Також співчуття висловили МЗС Франції, Німеччини, Португалії, Єгипту, ОАЕ. Глава МЗС Туреччини передав телефоном Лаврову співчуття від президента Реджепа Ердогана. Співчуття звучать і від Євросоюзу. «ЄС засуджує будь-які напади на мирних громадян. Наші думки з усіма росіянами, яких торкнулася трагедія», — заявив Петер Стано, офіційний представник голови дипломатії ЄС Жозепа Борреля.

7 причин, по которым удача обходит вас стороной
7 причин, по которым удача обходит вас стороной
У житті кожної людини бувають моменти, коли успіх відвертається і проблеми наростають подібно до снігового ком....
10 народних прикмет, які допоможуть вам залучити гроші
10 народних прикмет, які допоможуть вам залучити гроші
Знання наших предків допоможуть кожному залучити до життя добробут Прикмети на гроші збільшать ваш капітал і н....
Ваш камінь-талісман за датою народження
Ваш камінь-талісман за датою народження
Наша дата народження далеко не випадкова Вона може багато розповісти про наше майбутнє та минуле
Як прибирання будинку впливає на вашу енергетику та удачу
Як прибирання будинку впливає на вашу енергетику та удачу
Чистий будинок — це обитель добра, затишку та удачі Експерти в галузі біоенергетики розповіли, чому потрібно п....
Як людина сама програмує себе на невдачі
Як людина сама програмує себе на невдачі
Часом ми самі себе програмуємо на невдачі та хвороби, і навіть не підозрюємо про це Але насправді таке завжди ....
більше матеріалів




/-0,87527084350586-/ /-pc-/
Top