counter
Стрічка новин
Вибрати все
28 Квітня
27 Квітня
26 Квітня
Всі новини...

Як увійти в стан потоку та утримати його


Переглядів: 23


Як увійти в стан потоку та утримати його

Стан потоку — це коли людина повністю залучена до процесу вирішення поточних завдань, чи то робота чи хобі. Експерти в галузі біоенергетики розповіли, як увійти в цей стан і залишатися в ньому якнайдовше.

Раніше ми розповідали про те, які існують техніки виконання бажань. Виявляється, все пов'язане на нашому внутрішньому стані. Стан потоку допомагає пришвидшувати виконання бажань. Поради, які описані далі, дозволять вам швидше досягати цілей та стати щасливішими.

Трохи докладніше про стан потоку

У кожного з нас бувало так, що хочеться робити так сильно, що від процесу неможливо відірватися. Ви не втомлюєтеся так сильно, як повинні, вам подобається те, що ви робите.

Це прекрасний стан, в якому будь-які труднощі та перепони долаються вмить. Людина в стані потоку відчуває величезний приплив сил та енергії, їй хочеться жити та діяти.

Як увійти в стан потоку та утримати його

Займайтеся тим, що запалює вас. Є справи, які нам просто подобаються, а є ті, які нас справді надихають, розбурхують. Якщо таких справ немає, то вам потрібно їх знайти. Намагайтеся шукати нові захоплення, знайомитися з новими людьми, дивитися відео, що надихають. Якщо така справа у вас є, то займайтеся нею так часто, як тільки можливо. Стан потоку переходитиме і на ті справи, які вам не подобаються.

Починайте з малого. Стан потоку виникає тоді, коли ми починаємо надихатися чимось. Наприклад, нам захотілося розпочати займатися чимось новим. Починайте з найпростішого. Не чекайте хороших результатів одразу. Будьте послідовними. Це допоможе не втратити стан потоку і не вийти з нього через завищені очікування.

Гарне самопочуття. У хорошому настрої дуже важливо, щоб ніщо не хворіло і не турбувало. Намагайтеся стежити за своїм здоров'ям, щоб досягати стану потоку швидше та, найголовніше, залишатися в ньому максимально довго.

Слухайте улюблену музику, дивіться улюблені фільми. Музика та кіно — чудові стимулятори стану потоку. Послухайте улюблену пісню, якщо хочете підвищити концентрацію та налаштуватися на краще. Якщо в житті все погано, можна переглянути улюблене кіно, що надихає.

Використовуйте відповідні камені-талісмани. Найкраще зберігають стан потоку такі камені, як авантюрин, цитрин, бурштин, яшма, гранат, рубін. Також сюди можна додати золоті прикраси.

Медитації. Коли людина медитує, може досягти просвітлення, очиститися від негативних думок. Навіть найпростіша медитація на очищення від негативних думок стимулює появу стану потоку.

Спілкуйтеся з правильними людьми. Є люди, які тільки й можуть, що казати «ти не зробиш цього», «навіщо тобі це потрібно», «не варто витрачати час». Є й ті, хто, навпаки, підтримує будь-які починання своїх близьких чи друзів. Саме до таких людей треба тягтися. Їхній оптимізм і віра у вас допоможуть досягти стану потоку швидше. Поруч із ними цей стан залишиться незмінним і актуальним набагато довше.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Сон у ніч з 27 на 28 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 27 на 28 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
28 квітня о 1:03 розпочнеться 20-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Вербна неділя у 2024 році: що можна і що не можна робити 28 квітня
Вербна неділя у 2024 році: що можна і що не можна робити 28 квітня
Велике свято віруючі святкують за тиждень до початку Великодня У Вербну неділю існують не лише традиції, а й з....
Гороскоп на 28 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 28 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви будете сповнені енергії та рішучості Це чудовий час для початку ....
Любовний гороскоп на 28 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 28 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути особливу енергію у своїх відносинах Це чудовий де....
Найправдивіше ворожіння на майбутнє
Найправдивіше ворожіння на майбутнє
Щоб дізнатися, що чекає на вас у найближчому і далекому майбутньому, можна погадати Пропонуємо вам скористатис....
більше матеріалів
/-0,30259084701538-/ /-pc-/
Top