counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

Закон тяжіння думки: як змінити життя на краще


Переглядів: 18


Закон тяжіння думки: як змінити життя на краще

Для початку слід пояснити, що закон тяжіння думки — це те, що ви притягуєте у власне життя за допомогою бажань та слів. Закон тяжіння думки особливої популярністю не користується, однак є чи не найсильнішим законом всесвіту. Саме завдяки йому ми можемо отримувати все, чого тільки захочемо, виконувати власні бажання та досягати результатів. Найголовнішою вимогою дотримання цього нескладного закону є усвідомлення того, що все те, що ви мали, маєте або матимете у власному житті, є наслідком того, чого ви хотіли.

Основні правила закону тяжіння думки

Уявіть собі таку картину: людина — це величезний магніт, яке думки і не виражені бажання — це ниточки, які притягують себе певні ситуації та обставини. Як ці обставини можуть виступати удачі та провали, неприємності та гарні моменти, гроші, кохання, відмінне самопочуття чи хвороби.

Зрозуміло, побачити, як, наприклад, у ваше життя притягуються гроші, ви не зможете, проте відчуєте неодмінно. Хоча, часто в таких випадках людина сприймає це як це і не надає особливого значення тому, що нарешті виповнилося одне з його бажань. Взагалі, залучити у своє життя щось у вигляді сили думки і закону тяжіння негаразд і просто. Існує чимало тонкощів і правил, яких необхідно дотримуватися, щоб досягти бажаного. Для початку слід повірити, що все, що ви хочете, може легко з'явитися у вашому житті. Коли усвідомлюєте, що довкола немає нічого неможливого, можна починати впливати на обставини та використовувати закон тяжіння думки собі на користь.

Як застосовувати закон тяжіння думки

По-перше, необхідно почати з глибокого самоаналізу порахованого життя. Намагайтеся створити у власній свідомості аналогії — яка ситуація є наслідком чого є. Буде набагато простіше впливати на життєві обставини, якщо ви навчитеся бачити початок та наслідок кожного вчинку. Подумайте, в якій ситуації ви зараз. Що хорошого ви можете отримати для себе з нього? Проаналізуйте свої попередні вчинки.

Не варто намагатися прикрасити факти, що відбулися. Всесвіт ви обдурити не зможете, просто введете в оману або власне сумління, або світосприйняття. Якщо ви розумієте, що самостійно не можете об'єктивно оцінити власні вчинки, то можна звернутися за допомогою до родичів або близьких друзів. Запитайте — що конкретно допоможе вам змінити поточний стан справ на краще. Відповідно до закону тяжіння думки, необхідно чітко відтворити у себе у свідомості картини того, чого ви хочете досягти. Намагайтеся продумати навіть найдрібніші деталі.

Коли ви ґрунтовно продумаєте все, що хочете отримати від життя зараз, можете приступати до дії. Не бійтеся кардинальних рішень. Не забувайте — все, що не робиться, все на краще. Тож починайте сміливо змінювати власне життя згідно зі своїми бажаннями. По можливості, сила думки і закон тяжіння рекомендують уникати джерел більшості негативної інформації, таких як ЗМІ, преса, радіомовлення.

>


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Східний гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Східний гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Завдяки рекомендаціям Східних експертів та експертів у галузі фен-шуй ви зможете ефективно скласти плани на на....
Як позбутися лінощів і апатії: підвищуємо свою енергетику
Як позбутися лінощів і апатії: підвищуємо свою енергетику
Найстрашніший ворог гарного настрою — це ліньки Коли не хочеться нічого робити, то до нашого життя приходить а....
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний календар допоможе вам дізнатися, яким сьогодні буде настрій Місяця та як боротися з основними проблем....
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Аура людини — це ледь відчутне середовище, яке розташоване навколо тіла на відстані витягнутої руки Характерно....
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
більше матеріалів
/-0,34833097457886-/ /-pc-/
Top