counter
Стрічка новин
Вибрати все
18 Травня
17 Травня
16 Травня
Всі новини...

Як використовувати Закони Всесвіту в сучасному світі


Переглядів: 17


Як використовувати Закони Всесвіту в сучасному світі

У Всесвіті існують закони і свій порядок, незважаючи на хаос. Порядок, в якому все відбувається в нашому світі, ледве можна помітити, але він надає сильний вплив на все живе. Кожен закон Всесвіту має неймовірну силу і діє безупинно. Знаючи ці закони, ви можете жити в гармонії з усім світом і змінити своє життя на краще.

Закон тяжіння та вібрації. У Всесвіті все рухається та вібрує. Людина завжди рухається до чогось, і це щось рухається до нього. Все має свою енергію, навіть наші думки. Коли ми сконцентровані на одній думці, то її вібрації та коливання більш інтенсивні, а значить, вони швидше проникають у Всесвіт. З цього закону слід усвідомити, що сила думки здатна творити неможливе. Зосередьтеся на тому, що вам потрібно, а не на тому, чого ви не маєте.

Закон перетворення. У Всесвіті все змінюється. Енергія набуває своєї фізичної форми, і навпаки. Наші думки – енергія, отже, можуть існувати як чогось відчутного і видимого. Чим більше ви думаєте про те, чого хочете, тим швидше ця ідея реалізується. Таким чином, усі думки та енергія мають бути спрямовані на дії. Це спричинить перетворення думки у фізичний образ.

Закон циклу. Все у Всесвіті рухається впорядковано: після ночі настає ранок, після осені. зима. На емоційний та фізичний стан людини впливають зміна пори року, морський відлив, фаза Місяця та багато інших циклічних факторів. Більшість людей схильні до впливу циклічних змін Всесвіту, тому багато не виходить, з'являється поганий настрій, погіршується самопочуття. У таких ситуаціях слід пам'ятати, що одне скоро змінить інше. Тобто після чорної смуги неодмінно настане біла.

Закон полярності. У Всесвіті все має свою протилежність. Якщо є темрява, значить є і світло, якщо є верх, значить є і низ, якщо є добро, значить їсть зло і таке інше. З цього випливає, що якщо в нашому житті трапляється щось погане, то може статися щось хороше. Потрібно все розглядати з різних боків. Не буває поганих людей, у кожному є щось добре. І так із точністю навпаки.

Закон двох початків. У природі все складається з чоловічого та жіночого начал. Обидва початку необхідні існування всього живого у Всесвіті. Також цей закон означає те, що насіння, посаджене в землю, рано чи пізно перетвориться на дерево. Іншими словами, після вибору мети має пройти час, після чого мету буде досягнуто. Усьому свою чергу. У Всесвіті нічого не відбувається вчасно.

Закон відносності. Цей всесвітній закон означає, що у світі все відносно. У чистому вигляді немає нічого: ні добра, ні зла; ні шуму, ні тиші. Ви можете бути багаті щодо іншої людини, ваш характер може бути спокійним щодо характеру іншої, і таке інше. Цей закон можна застосовувати у будь-якій непростій ситуації. Якщо ваші справи йдуть погано, подумайте про тих, кому набагато гірше, ніж вам. Завжди дивіться на свою ситуацію щодо іншої.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл зазначила, що 18 травня 2024 року буде досить продуктивним днем Цього дня можливе досягнення перши....
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Субота, 18 травня 2024 року, згідно з гороскопом від Павла Глоби, обіцяє стати непростим днем ​​для всіх знакі....
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
У гороскопі на 18 травня 2024 року Тамара Глоба віщує день, який, хоч і легкий, але водночас вельми небезпечни....
Гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто бути обережними у прийнятті рішень Намагайтеся уважно з....
Любовний гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваші пристрасні ідеї та бажання можуть бути особливо привабливими д....
більше матеріалів
/-0,36146402359009-/ /-pc-/
Top