counter
Стрічка новин
Вибрати все
27 Квітня
26 Квітня
Всі новини...

Як правильно використовувати фази Місяця для схуднення


Переглядів: 14


Як правильно використовувати фази Місяця для схуднення

Якщо ви хочете свербіти ефективно і без негативних наслідків для свого здоров'я, то вам обов'язково потрібно ознайомитися з порадами астрологів про те, які фази Місяця для цього підходять найкраще.

Вибір дієти — це лише перший крок у схудненні. Дуже важливо пам'ятати про те, як Місяць може впливати на наш організм, перебуваючи у різному стані. Поради, описані далі, будуть дуже корисними для всіх, хто стежить за фігурою.

Повня

У період повного Місяця енергетика нічного світила максимальна. Це означає, що нам можна менше харчуватися, адже ми отримуємо багато сил від Місяця. Не варто цього дня харчуватися чимось шкідливим, оскільки повний Місяць може загострювати негативні звички, призводити нас до слабкості та втрати сили волі.

Це найкращий час для того, щоб влаштувати день розвантаження, почати дієту. Дуже часто буває так, що в день повного Місяця люди ненароком забувають про їжу, перекушування.

Фаза спадного Місяця

Після Повного йдуть два тижні спаду місячного диска. У цей час експерти радять їсти легкі продукти та займатися спортом, але не перевтомлюватись і наголошувати на кардіотренуванні.

На цій фазі не варто переїдати і їсти пізніше ніж за 2-3 години до сну. Прийоми їжі повинні бути обмежені трьома-чотирма. Астрологи на спадаючому Місяці радять їсти щільно, але рідко.

Молодий місяць

Новий Місяць — це чудова нагода почати щось або від чогось відмовитися. Коли нічне світило оновлюється, запускається механізм очищення енергетики та організму. Це означає, що можна сміливо відмовлятися від жирної та шкідливої їжі.

Астрологи цього дня радять усім, хто стежить за здоров'ям та фігурою, пити більше води, їсти більше сирих продуктів — наприклад, овочів та фруктів. Краще зменшити споживання смаженого до мінімуму. Якщо все робити правильно, в Молодий місяць можна зміцнити свій імунітет, запустити механізм омолодження шкіри.

Фаза зростання Місяця

Після Молодика починається зростання. Все, що ви можете зробити на зростаючому Місяці — це простежити, щоб вага залишився на тому ж рівні, що був на фазі зменшення місячного диска. Поки нічне світило росте, вам варто їсти частіше, але меншими порціями. Дозволено калорійні продукти, а також короткочасні фізичні навантаження.

Не можна допускати появи почуття сильного голоду, інакше захочеться з'їсти щось дуже шкідливе. Харчуйте смачно, але правильно, тоді все буде добре.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Найправдивіше ворожіння на майбутнє
Найправдивіше ворожіння на майбутнє
Щоб дізнатися, що чекає на вас у найближчому і далекому майбутньому, можна погадати Пропонуємо вам скористатис....
Як домашні тварини прогнозують погоду: прикмети
Як домашні тварини прогнозують погоду: прикмети
Дивно, але домашні вихованці — найкращі синоптики Саме за їхньою поведінкою можна дізнатися точний прогноз пог....
Ваш шлях до успіху за Знаком Зодіаку
Ваш шлях до успіху за Знаком Зодіаку
успіх гороскоп & mdash; Ваш особистий посібник із щасливого життя Зірки визначили найкоротший спосіб бага....
Як дізнатися колір своєї аури
Як дізнатися колір своєї аури
Аура – це віддзеркалення нашого внутрішнього стану душі Це невидиме енергетичне поле, яке відбиває наш настрій....
Грошова магія: що робити зі старим гаманцем
Грошова магія: що робити зі старим гаманцем
У грошової магії гаманець є одним з головних предметів, який пов'язує енергія людини з енергією грошей Трапляє....
більше матеріалів
/-0,34523701667786-/ /-pc-/
Top