counter
Стрічка новин
Вибрати все
2 Травня
1 Травня
Всі новини...

Народні прикмети до грошей


Переглядів: 14


Народні прикмети до грошей

Існує безліч грошових прикмет , які допомагають досягти фінансового успіху та уникнути бідності. Всі ці народні прикмети складалися століттями, багато з них популярні й донині. То що може вказувати на приплив капіталу, а що, навпаки, обіцяє безгрошів'я і криза?

Якщо ви випадково розсипали дрібницю, то чекайте великої грошової втрати. Уникнути цього можна: просто не варто їх класти назад у гаманець, скарбничку чи кишеню. Віддайте цю дрібницю бідним або розміняйте на більші купюри в магазині, аптеці або в іншої людини.

Вважається, що молода незаміжня дівчина не повинна подавати милостиню. Віддаючи гроші жебракам, вона може роздати свій успіх і втратити сімейне щастя в майбутньому.

Ніколи не викидайте хліб. Разом із хлібом піде і ваш достаток. Не рекомендується змітати хлібні крихти зі столу рукою — це погана прикмета.

Завжди наливайте собі повну склянку, коли п'єте чай, каву, сік або інші напої. Неповні судини обіцяють нестачу грошей і порожні витрати. Допивати напій до дна. Якщо залишите хоч ковток, то залишіть на дні склянки свій грошовий успіх.

Для того, щоб залучити гроші в будинок, покладіть під скатертину столу купюру і не витрачайте її ніколи. Монетка, покладена під порогом біля вхідних дверей, теж приверне до вас багатство.

Свербить ліва долоня — скоро отримаєте гроші. Щоб посилити дію цієї народної прикмети, чухайте долоню іншою рукою до зап'ястя, ніби ви загребайте гроші з долоні до себе.

Свербить права долоня — до збитків. Обдурити цю прикмету можна так: потріть кілька разів долоні один про одного, тоді вам вдасться уникнути грошових витрат.

Не можна говорити про чужі гроші і тим більше їх рахувати, інакше своїх грошей ніколи у вас не буде. Краще рахуйте свої гроші та думайте про свій добробут.

Після відходу гостей ніколи не допивайте за них спиртне і не доїдайте залишки їжі, інакше ви можете позбутися своєї удачі та приманити до себе чужий клопіт та неприємності.

Розкидані гроші вдома обіцяють втрати та фінансову нестабільність. Подбайте про те, щоб усі ваші гроші, включаючи дрібні монети, завжди лежали на тому самому місці: у скарбничці, у гаманці, у сейфі тощо.

Якщо ви порізалися і кров випадково впала на гаманець або купюру — це прикмета до швидкого прибутку.

Якщо до вас у будинок прийшла бродяча кішка або собака, не женіть її, то це хороша прикмета, що приваблює гроші в будинок.

Щоб примножити свої заощадження, завжди кладіть купюри в гаманець лицьовою стороною до замку гаманця.

Не можна розмінювати великі гроші на дрібніші — це до бідності та витрат. А якщо ви розміняєте дрібні гроші на більші, то цим ви зможете залучити до себе фінансовий успіх.

Якщо ви випадково за столом або під час приготування їжі переплутали цукор із сіллю, то це до хороших новин про гроші.

Не можна забиратися в будинки після заходу Сонця, інакше разом з пилом і брудом ви втратите достаток. З цієї причини не варто виносити сміття ввечері.

Якщо ви розбили кришталевий посуд, то незабаром ви отримаєте легкі гроші.

Коли вважаєте свої заощадження, то обов'язково закривайте всі вікна в кімнаті, а також кватирки та двері, інакше грошова удача може вислизнути з ваших рук.

Якщо ви отримали велику суму грошей, скоріше несіть її додому. Не витрачайте цього дня ні копійки. Це дасть вам можливість зарядити свій будинок активною грошовою енергетикою.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Місячний день сьогодні 2 травня 2024 року
Місячний день сьогодні 2 травня 2024 року
Вплив місячної енергетики може допомогти з планами, так і зпутати всі карти, Не помилитися з напрямком діяльно....
Магічне призначення тварин
Магічне призначення тварин
З давніх-давен багатьом тваринам приписувалися різні магічні властивості А для жерців і чаклунів звір був одни....
Гороскоп на 2 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 2 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні може бути день, коли ваша енергія та амбіції будуть на піку Вам мож....
Любовний гороскоп на 2 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 2 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може бути почуття пригоди та бажання підкорити нові горизонти....
Сон у ніч з 1 на 2 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 1 на 2 травня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
2 травня о 3:23 почнеться 24-й місячний день, при цьому фаза Місяця буде спадною У ніч з 1 на 2 травня сни ча....
більше матеріалів
/-0,46871709823608-/ /-pc-/
Top