counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

Психологія успіху: прості дії, які допоможуть позбутися негативу за три хвилини


Переглядів: 16


Психологія успіху: прості дії, які допоможуть позбутися негативу за три хвилини

Якщо раптом, зовсім не на час і місце, наринув негатив, є спосіб швидко позбутися його. Пропонуємо кілька простих дій, які гарантовано допоможуть повернутися до нормального стану.

Психологія успіху свідчить: створіть позитивний сценарій для свого життя. Людина, яка вміє боротися з негативом, найчастіше досягає успіху у всіх справах. Для того, щоб так було у вас, перш за все потрібно припинити негативно оцінювати те, що відбувається, і піддаватися тривозі.

Негатив — як вірус. Він заразний. І не так важливо, наскільки ви сильна особистість: зовнішній і внутрішній негатив у будь-якому випадку впливає на емоції та поведінку. Часто вчинки та рішення, прийняті в ураженому стані, стають фатальними. Щоб перестати бачити життя у чорному світлі, потрібно зробити щось практичне. Є кілька простих хитрощів, які допоможуть позбутися будь-якого негативу за три хвилини.

1. Запишіть свої почуття. Якщо вас засмоктує прірва негативу, і ви не знаєте, з чого почати, щоб вирватися на світ, візьміть блокнот і ручку і випишіть все, що вас турбує і мучить зараз. Сенс у тому, щоб витягти з підсвідомості відповіді. Це дозволить зустрітися з ними — усвідомити та зрозуміти, що саме потрібно робити. Перевівши негатив і супроводжують його страхи на папір, подивіться кожен із новачків і напишіть, що можна зробити у кожному пункту. З тією категорією страхів, на яку ви не можете вплинути, потрібно працювати інакше — їх слід прийняти. Все, що відбувається у житті, є цінним досвідом. Будь-яка ситуація для чогось потрібна, тому відпустіть її і не ганяйте даремно в голові нав'язливі думки.

2. Обтрусьтеся від негативу. Є проста і результативна вправа, яка допоможе подолати тривожність і винищити будь-який негатив. Сенс простий — вимовити вголос все, що вас турбує, щиро та простими словами. Ви можете записати це на наочність на диктофон. Потім візьміть паузу, не намагайтеся знайти виправдання чи рішення, просто подумайте над сказаним, а потім викиньте це з голови. Тобто буквально — потрясіть головою, пострибайте, виконайте свій власний ритуальний танець.

3. Змийте негатив. Для боротьби з негативом є безліч ефективних технік: комусь допомагає пробіжка або легка розминка, комусь — йога та швидка медитація під приємну музику. Але є ще один простий метод: душ. Якщо ви відчуваєте, що негатив насідає і вже заважає конструктивно мислити, зробіть глибокий вдих і вирушайте у ванну. Можна прийняти душ, а можна просто вимити руки. Робити це найкраще довго, вдумливо, не поспішаючи. Про себе тим часом можна повторювати будь-яку довільну мантру, спрямовану спокій. Така «гігієнічна» пауза відновлює серцебиття та здатність ясно мислити. І навіть така дрібниця може допомогти позбутися негативу.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний календар допоможе вам дізнатися, яким сьогодні буде настрій Місяця та як боротися з основними проблем....
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Аура людини — це ледь відчутне середовище, яке розташоване навколо тіла на відстані витягнутої руки Характерно....
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
більше матеріалів
/-0,38981795310974-/ /-pc-/
Top