counter
Стрічка новин
Вибрати все
27 Квітня
26 Квітня
Всі новини...

Як очистити свою ауру


Переглядів: 77


Як очистити свою ауру

Аура має кожен з нас. Це якийсь невидимий щит, який захищає нас від зовнішнього впливу та надає нам сил. Аура може наповнюватися негативом, тому її час від часу потрібно чистити.

Інша назва аури — біополі . Воно може бути сильним або слабким, стійким або мінливим, але вимагає очищення, відновлення. Енергетика людини може знижуватися через різні фактори, тому її необхідно відновлювати максимально оперативно, щоб не втрачати успіху.

Як визначити, що ваша аура вимагає очищення

У такому разі людина відчуває себе погано. Він постійно відчуває нездужання та підвищену втому. Звичні справи найчастіше вибивають його з колії. Відпочинок не приносить задоволення.

Вас частіше відвідують негативні думки. Ви переживаєте через дрібниці, постійно хвилюєтеся за щось або за когось. Деяких людей у такому стані легко вивести із себе. Багатьом доводиться боротися із постійною тривогою.

Проблеми з імунітетом. Люди, чия аура ослаблена, можуть частіше хворіти. Тіло слабшає за біополем.

Чорна смуга, недолік удачі. Іноді буває так, що проблеми просто приходять одна за одною. Це відбувається не так. Якщо в житті починаються негативні зміни, а успіх не відчувається поруч, це також може свідчити про ослаблену або забруднену ауру.

Причини забруднення аури

Енергетичні вампіри. Це люди, які забирають вашу енергію собі. Перебувати поруч із ними дуже довго не варто. Зрозуміти, що людина є енергетичним вампіром, досить просто. Після спілкування з ним ви можете почуватися спустошеними.

Вроки або псування. Нерідкими трапляються випадки, коли ауру «зжирають» чужі негативні думки та бажання. Якщо раптом ви почали почуватися погано вдома, спробуйте знайти так званий підклад. Це річ-вампір, яка висмоктує з вас життєві сили і може призводити до хвороб, невдач, негативних емоцій тощо.

Домашній безлад. Сміття та зламані старі речі в будинку роблять біополе людей дуже слабким. Немає жодного підживлення, жодної допомоги, тому що старі речі, навпаки, забирають сили, вбираючи позитивні потоки.

Негативні думки. Коли ми сумніваємося у собі, життя змінює свій хід. Насправді негативні вірусні програми та установки просто призводять до послаблення аури. Не варто сумніватися в собі, оскільки ці хиткі піски дуже затягують.

Спосіб очищення аури

Ароматерапія. Ароматизовані палички, ладан, ефірні олії, а також будь-які природні джерела приємного запаху допоможуть вам очистити ауру. Запахи тонізують біополе та зміцнюють його. Чоловічі аромати — базилік, меліса, кедр, пачулі. Жіночі — апельсин, мандарина, фіалка, бергамот, лаванда. Аромати можна змішувати.

Камінці-талісмани. Найкращим ефектом відновлення енергетики має камінь цитрин. Схожим ефектом має тигрове око, сердолік та бурштин. Ці перелічені камені-талісмани необхідно носити в певний час. Особливо це стосується бурштину, який не можна носити чи тримати поряд із собою під час сну та відпочинку. Тигрове око варто завжди знімати під час хвороби. Цитрин та сердолік можна носити постійно.

Афірмації. Афірмації покликані допомогти у боротьбі з негативними емоціями та вірусними програмами. Повторюйте собі кожен день, що ви сильні, сповнені удачі і здатні багато на що. Важливо не просто говорити це, а якнайшвидше почати вірити. Сила думки творить дива.

Відпочинок. Відпочивати необхідно правильно та вчасно. Фахівці радять відпочивати 5-10 хвилин на годину, щонайменше один день на тиждень і два тижні раз на півроку. Справа в тому, що з точки зору біоенергетики мозку необхідне перезавантаження. Він забивається негативними думками, які послаблюють ауру. Відпочинок допомагає очищати швидку пам'ять.

Контрастний душ. Вода має цілющу силу, тому не варто її недооцінювати. Контрастний душ відмінно очищає та посилює біополе.

Прибирання квартири. Прибирання — найкращий спосіб позбутися негативу в душі, тому що, викидаючи все непотрібне і наводячи лад, ви створюєте приплив позитивної енергії у своєму будинку. Це допомагає зміцнювати ваше біополе та біополе кожного, хто живе з вами під одним дахом.

Ритуал зі свічкою. Вогонь — ще одна стихія, яка здатна очистити ауру. Засвітіть свічку в Місяць опівночі. Тримаючи її в обох руках, скажіть змову: Добро до добра, погане до поганого. Очисти мене, сила Вогню, вижени негатив і вилікуй мене від слабкості внутрішньої, подаруй віру в себе і дай мені сил. Матінку природу прошу в цей час посилити кокон, що душу мою оберігає і від злих людей рятує. Хай буде так».


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Найправдивіше ворожіння на майбутнє
Найправдивіше ворожіння на майбутнє
Щоб дізнатися, що чекає на вас у найближчому і далекому майбутньому, можна погадати Пропонуємо вам скористатис....
Як домашні тварини прогнозують погоду: прикмети
Як домашні тварини прогнозують погоду: прикмети
Дивно, але домашні вихованці — найкращі синоптики Саме за їхньою поведінкою можна дізнатися точний прогноз пог....
Ваш шлях до успіху за Знаком Зодіаку
Ваш шлях до успіху за Знаком Зодіаку
успіх гороскоп & mdash; Ваш особистий посібник із щасливого життя Зірки визначили найкоротший спосіб бага....
Як дізнатися колір своєї аури
Як дізнатися колір своєї аури
Аура – це віддзеркалення нашого внутрішнього стану душі Це невидиме енергетичне поле, яке відбиває наш настрій....
Грошова магія: що робити зі старим гаманцем
Грошова магія: що робити зі старим гаманцем
У грошової магії гаманець є одним з головних предметів, який пов'язує енергія людини з енергією грошей Трапляє....
більше матеріалів
/-0,36018300056458-/ /-pc-/
Top