counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

7 ознак енергетичного вампіра


Переглядів: 80


7 ознак енергетичного вампіра

Енергетичні вампіри повільно, але вірно позбавляють нас внутрішніх сил. Щоб уникнути впливу таких людей, необхідно знати ознаки, які їх видають.

Енергетичні вампіри не просто позбавляють сил, вони живляться внутрішньою енергією оточуючих. Спілкування з ними пригнічує людину, що призводить до сильної втоми, відчуженості і навіть депресії. Їх не можна розпізнати на вигляд, та й у спілкуванні з людьми вони маскують свої справжні наміри, стаючи через це ще більш небезпечними. Щоб читачі могли захистити себе від втрати внутрішньої гармонії та енергії, ми пропонуємо дізнатися ознаки, за якими можна легко обчислити енергетичного вампіра.

1. Прагнення завжди перемагати

У енергетичного вампіра є бажання скрізь і всюди перемагати. У будь-якій суперечці вони намагаються залишити останнє слово за собою, а будь-яку дрібну сварку обов'язково перетворять на справжню війну. Все це робиться для того, щоб самоствердитись за рахунок іншої людини, і неважливо, наскільки далеко це зайде, адже головне — перемога.

У людей, які харчуються чужою енергетикою, як правило, повно аргументів, які змусять будь-кого засумніватися в собі та визнати свою поразку, адже вампіри завжди б'ють по слабких сторонах особистості.

2. Виводить на жалість

Енергетичні вампіри рідко прагнуть саморозвитку. Звичайно, якщо їх послухати, то вони всі про все знають, старанно працюють і йдуть до своїх цілей. Але все це — лише призма, а за нею криється справжня сутність вампіра, який всіляко намагається показати будь-яку особу, але тільки не свою власну.

Вампір постійно скаржиться на свою долю. І це в нього виходить так майстерно, що навіть не причепишся. Він спеціально викликає у співрозмовника почуття жалості, щоб його пошкодували, забираючи цим енергію людини, харчуючись нею.

3. Маніпулює

Енергетичні вампіри — вправні маніпулятори, які вміють грати на почуттях інших людей і при цьому виходити з води сухими. Такі люди часто сварять оточуючих між собою, а досягнувши мети, тихенько насолоджуються своєю «роботою». десь осторонь.

У вампірів немає справжніх друзів, тому що кожна людина для них — це шанс насититися чужою енергією. Навіть у любовних відносинах вони застосовують методи маніпулювання на своїх половинках, керуючи ними шляхом психологічного впливу та гри на емоціях.

4. Усіх звинувачує

Енергетичні вампіри зовсім не вміють оцінювати себе об'єктивно, вважають, що вони кращі за інших. Вони ніколи не визнають свою провину та неправоту, тому що, на їхню думку, просто не можуть помилятися. Такі люди вважають, що у всіх їхніх бідах та нещастях винні оточуючі. Вони постійно скаржаться на вчинки інших, вигороджуючи себе, роблячи жертву в усіх ситуаціях і в будь-якому конфлікті. До того ж вампіри не мають совісті, тому на них важко вплинути і переконати в чомусь.

5. Провокує конфлікти

Енергетичні вампіри спеціально створюють ситуації, які провокують сварки. Вони можуть довести справу до гучного конфлікту, причому на порожньому місці без жодних причин. Люди, які живляться енергією інших, утворюють не просто сварки, а справжні скандали, які можуть закінчитися бійкою.

Таким людям байдуже, в якому вони виявляться становищі. Вони можуть створити конфлікт зі своєю участю або без, головне — бути присутнім під час склок, щоб вдосталь насититися енергетикою оточуючих, які стають найбільш уразливими у момент сварки.

6. Створює стресові ситуації

Як уже відомо, енергетичні вампіри люблять створювати ситуації, в яких люди почуваються некомфортно, наприклад, сварки та конфлікти. Також вони люблять ставити людину в незручне становище.

Енерговампіри зовсім позбавлені почуття такту. Вони спокійно можуть напроситися у гості або взагалі прийти без запрошення, тим самим виводячи людину із зони комфорту. Вони постійно задають незручні, недоречні питання як би ненароком, точно знаючи, що будуть зачеплені почуття співрозмовника.

7. Багато бреше

Люди, які харчуються енергетикою інших, дуже багато брешуть і перевертають правду з ніг на голову. Вони, як правило, відрізняються товариськістю та дружелюбністю, втираються в довіру. Люди відкрито діляться з ними подробицями свого життя, навіть не підозрюючи, що вампір із задоволенням обговорить їх з іншими, а потім їх обговорюватиме з кимось ще, і так по колу.

Вампіри люблять пліткувати, особливо — описувати всі події дуже докладно і яскраво, щоб надати кожній плітці більше пікантності. Такі люди часто кидають слова на вітер, не стримують обіцянки, забувають про зустріч чи навмисне на неї не приходять, щоб вивести людину на емоції.

Енергетичні вампіри присутні в оточенні кожної людини. Дуже важливо вчасно розпізнати ворога, що знаходиться поряд з вами, щоб уникнути поганого настрою, роздратування та невпевненості в собі. У цьому вам допоможуть перелічені вище ознаки. Бережіть себе


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Східний гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Східний гороскоп на тиждень з 20 по 26 травня 2024 року
Завдяки рекомендаціям Східних експертів та експертів у галузі фен-шуй ви зможете ефективно скласти плани на на....
Як позбутися лінощів і апатії: підвищуємо свою енергетику
Як позбутися лінощів і апатії: підвищуємо свою енергетику
Найстрашніший ворог гарного настрою — це ліньки Коли не хочеться нічого робити, то до нашого життя приходить а....
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний календар допоможе вам дізнатися, яким сьогодні буде настрій Місяця та як боротися з основними проблем....
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Аура людини — це ледь відчутне середовище, яке розташоване навколо тіла на відстані витягнутої руки Характерно....
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
більше матеріалів
/-0,35766983032227-/ /-pc-/
Top