counter
Стрічка новин
Вибрати все
20 Травня
19 Травня
Всі новини...

Камені-обереги від проблем та невдач


Переглядів: 26


Камені-обереги від проблем та невдач

Будь-які мінерали поділяються на два типи — на обереги та «стимулятори». Другий тип каменів допомагає набувати успіху і розкривати потенціал у певних сферах життя. Обереги потрібно використовувати, коли є ймовірність зустріти проблеми, або ви їх вже зустріли.

Раніше ми вже розповідали про каменях, що залучають гроші та кохання. Захист відіграє часом більш важливу роль, ніж активність і бажання досягти успіху. Саме тому вам варто взяти на озброєння обереги, про які йтиметься далі.

Онікс

Це найкращий камінь-оберіг для тих, хто постійно перебуває у місцях скупчення токсичних людей. Якщо ви маєте подорож до родичів, які вам не подобаються, візьміть з собою онікс. Якщо у вас на роботі не доброзичливий колектив, а збіговисько любителів пліткувати, онікс теж буде вкрай корисним оберегом. Цей камінь стихії Землі позбавить вас страху і допоможе обминути непотрібні сварки та сварки.

Гематит

Цей мінерал, що містить силу стихій Вогню і Землі, відмінно захищає людину від негативного впливу з боку енергетично небезпечних людей — чаклунів, людей з поганим оком, ворогів. Цей камінь дуже добре поєднується зі срібними виробами та може використовуватися як оберіг від енергетичних вампірів. Він не дасть іншим людям залізти вам на думку.

Кунцит

Це камінь-оберіг, який успішно поєднує силу двох стихій — Землі та вогню. Кунцит відмінно підходить тим, хто схильний до впливу з боку. З його допомогою у вас буде більше шансів перемогти безсоння та нав'язливі думки. Він не дасть вам потонути в зневірі.

Обсидіан

Цей камінь має найсильніші захисні властивості. По-перше, його часто використовують як оберег від проблем у дорозі. Це найкращий захисний камінь для мандрівників. Цей мінерал дуже добре захищає біополе власника від нападів із боку. З ним вас навряд чи зможуть наврочити або накласти на вас прокляття.

Беріл

Це камінь-талісман, але він має й захисні властивості. Берил захищає людину від брехні. Він не дає іншим людям обдурити свого господаря. Це означає, що цей мінерал-оберіг корисно носити із собою чи на собі людям таких професій як адвокат, суддя, поліцейський.

Котяче око

Це найсильніший оберіг та талісман стихії Води. Його захисні властивості досить широкі. Насамперед експерти виділяють його здатність захищати людину від хвороб, недуг і головного болю. Крім здоров'я він захищає також і енергетику, не даючи негативно налаштованим людям наврочити свого власника.

Агат

Ще один представник Земної стихії. Цей камінь використовується для лікування фізичних та душевних ран. Камінь оберігає сон, захищає від поганих думок та сновидінь, заспокоює нервову систему. Якщо вам належить нервовий день з великою кількістю важливих завдань, багато з яких можуть принести вам проблеми, вибирайте як захисник агат.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний день сьогодні 20 травня 2024 року
Місячний календар допоможе вам дізнатися, яким сьогодні буде настрій Місяця та як боротися з основними проблем....
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Як побачити ауру людини: поради екстрасенсів
Аура людини — це ледь відчутне середовище, яке розташоване навколо тіла на відстані витягнутої руки Характерно....
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер у будинках гороскопу: вплив планети на різні сфери життя
Юпітер — Найбільша планета Сонячної системи Його вплив на наше життя дуже великий
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 марта - 19 апреля) Сегодня Овны могут почувствовать приток энергии и энтузиазма Используйте это в....
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 20 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ви можете відчути себе особливо сміливими та рішучими в любовних сп....
більше матеріалів
/-0,3580060005188-/ /-pc-/
Top