counter
Стрічка новин
Вибрати все
18 Травня
17 Травня
16 Травня
Всі новини...

Обряди залучення любові


Переглядів: 35


Обряди залучення любові

Любовні справи далеко не завжди складаються так, як ми цього хочемо. Причин безліч — брак часу, нерозділене кохання і ще дуже багато. Напевно, кожен може назвати щось своє. Наші пращури помітили, що наші пращури також стикалися з подібними проблемами. Як вони їх вирішували? Існує безліч різноманітних ритуалів та обрядів на залучення любові, як у слов'ян, так і в інших народів. Давайте розглянемо найцікавіші та найефективніші з них.

Найдавніший обряд «Три вузлики кохання» відбувався у жіночий день, а точніше у день весняного рівнодення. Для того, щоб зробити його самостійно, візьміть червону свічку та запаліть її. Потім візьміть яскраво-червону вовняну нитку і на ній зав'яжіть перший вузол. Зав'язуючи, думайте про обранця, примовляючи: «Силою мого бажання нехай наповниться цей вузол». Після чого змастіть його ароматичним рожевим маслом. Зав'язуючи другий вузол, зосередьте свої думки на почуттях, і примовляйте: «Наш союз освітить світло моєї любові». На цей вузол капніть олію лаванди. Останній вузлик потрібно зав'язувати, думаючи про найпотаємніші бажання, примовляючи: «Так міцна і наша любов, як міцні вузли». Окропіть його жасминовим маслом. Після цього обряду вовняна нитка ховається у безпосередній близькості від будинку обранця. Згодом коханий обов'язково почне виявляти знаки уваги.

Ще один обряд для залучення кохання досить простий, але водночас надзвичайно дієвий. Для нього вам знадобиться груша та три вишневі тріски. Якщо знайти їх важко, візьміть три абсолютно звичайні сірники. Грушу необхідно розрізати на дві рівні частини, зі словами: «Як ціле роз'єдналося, як єдине розділилося, так і я сиджу, сумую одна. Потім потрібно з'єднати сірниками або трісками дві половинки. Першу вставте зверху, другу — у нижню частину груші, а третю — у центр.

З'єднавши фрукт в єдине ціле, скажіть: Як різні частини об'єдналися, в одне ціле перетворилися, так і я свою половинку знайду, сум і смуток прожену! Хай буде так! При завершенні ритуалу загорніть грушу в чисту, бажано лляну, хустку і залиште під фруктовим деревом. Яке саме буде дерево неважливо, головне, щоб воно було плодоносним. Проводити цей обряд необхідно на місяць, що росте, до заходу сонця. Якщо ви прогаяли цей час, дочекайтеся краще наступного місяця, щоб ритуал подіяв саме так, як вам потрібно.

Інший обряд залученню кохання у життя здійснюється за допомогою слов'янської богині Лади. Проводити його переважно навесні, оскільки Лада є покровителькою саме цієї пори року та її сили легко покликати.

Необхідно взяти три зелені яблука і на сході вийти в чисте поле. В умовах міста підійде невеликий парк чи сквер. Одягтися потрібно у довгу сукню чи спідницю. Волосся має бути розпущене. Поверніться обличчям до сходу сонця, підніміть руки, волаючи до нього, і скажіть: "Ладо, Богиня мати, прошу тебе мені в любові допомогти. Життя моє наповни взаємною любов'ю, подаруй мені зустріч з коханим. Нехай буде наш з ним сімейний союз міцним, і будуть у нас дітки здорові. Домовивши, покладіть яблука на землю і чекайте на знак від богині Лади. Це може виявитися крик птиці або порив вітру, будь-який прояв природних сил. Якщо знак таки буде, значить загадане, обов'язково збудеться і покровителька любові та сім'ї, у слов'янській міфології допоможе вам в особистому та сімейному житті.

Спробуйте один з цих перевірених віками обрядів із залучення любові і всі негаразди в особистому житті, з якими ви стикалися, обов'язково влаштовуються. Ви знайдете свою другу половинку і заживете щасливим життям. Знання, набуті ще нашими далекими предками, ніколи не варто забувати, тим більше якщо вони можуть нам допомогти.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Анжела Перл зазначила, що 18 травня 2024 року буде досить продуктивним днем Цього дня можливе досягнення перши....
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 18 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Субота, 18 травня 2024 року, згідно з гороскопом від Павла Глоби, обіцяє стати непростим днем ​​для всіх знакі....
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 18 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
У гороскопі на 18 травня 2024 року Тамара Глоба віщує день, який, хоч і легкий, але водночас вельми небезпечни....
Гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овнам варто бути обережними у прийнятті рішень Намагайтеся уважно з....
Любовний гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 18 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваші пристрасні ідеї та бажання можуть бути особливо привабливими д....
більше матеріалів
/-0,28339815139771-/ /-pc-/
Top