counter
Стрічка новин
Вибрати все
28 Квітня
27 Квітня
26 Квітня
Всі новини...

Який вид спорту підходить вам за Знаком Зодіаку


Переглядів: 13


Який вид спорту підходить вам за Знаком Зодіаку

Фізична активність важлива для того, щоб підтримувати організм у тонусі та уникати неприємностей зі здоров'ям. Представники Знаків Зодіаку можуть вибрати собі вид занять, який підходить їм за темпераментом, звернувшись до порад астрологів.

Займатися спортом можна у будь-якому віці і незалежно від ступеня підготовки. Вибір виду активності залежить багатьох чинників, але астрологи можуть допомогти з пошуком правильного напрями. Тим, хто сумнівається і навіть тим, хто планує віддати дитину на секцію, можна врахувати Знак Зодіаку, щоб звузити коло пошуків. Експерти раді представити вам гороскоп, який має допомогти з вибором конкретного виду спорту.

Овен

Активним Овнам підійдуть багато видів спорту, але їм варто пам'ятати про свої слабкості: голову та область носа. У зв'язку з цим у єдиноборствах їм краще не брати участь. Овнам підійде біг на короткі дистанції, командні види спорту: волейбол, футбол. Не менш вдалим буде заняття зимовими видами спорту: лижами, ковзанами. Поїздки на велосипеді будуть гарним вибором, особливо якщо займатися ними регулярно та насолоду. Активний спосіб життя допоможе Овнам швидко позбавлятися надлишку сил і  утихомирювати вируючі емоції.

Телець

Тельці можуть похвалитися врівноваженим характером< /strong>, і їм з гороскопу найбільше підходять види спорту, що забезпечують розумову активність. Прекрасним вибором для них стане синхронне плавання, художня гімнастика та фігурне катання. Непогано впораються Тельці і з силовими тренуваннями: важкою атлетикою, метанням та участю у марафонах на витривалість.

Близнюки

Рухомим Близнюкам спорт просто необхідний для того, щоб витрачати сили і залишатися в чудовому настрої. Їм по гороскопу підходять активні вправи, які дозволяють тренувати витривалість і силу волі. Близнюки легко впораються з велосипедним спортом, навчаться фехтувати, стріляти та грати у теніс. Не менш вдалим буде спортивне орієнтування та туристичні походи на далекі відстані.

Рак

Раків важко назвати людьми спорту, однак і вони зможуть знайти собі фізичні навантаження до душі. Звернути увагу представникам водної стихії варто плавати. Можна просто відвідувати басейн, щоб відновлюватись після важких трудових днів та заспокоювати нервову систему. Скандинавська ходьба, йога або тривалі прогулянки також благотворно позначаться на стані здоров'я і допоможуть зберегти позитивний настрій.

Лев

Левам спорт приносить небувале задоволення, особливо в ті моменти, коли вони виграють. Леви прагнуть слави, тому їм варто займатися спортом з раннього віку, щоб успіхи не змусили на себе чекати. Астрологи рекомендують їм звернути увагу на витончені види спорту: фігурне катання, гімнастику, гольф, фехтування та танці. Чим ефектніше Леви виглядатимуть, тим охочіше розвиватимуться і добиватимуться чудових результатів.

Діва

Діви відрізняються завидною працьовитістю і не звикли відступати перед складними завданнями. Їм чудово підійдуть такі види спорту: стрибки через трампліни та у воду, фігурне катання, гімнастика. Завдяки своїм вродженим талантам Діви зможуть проявити себе у фехтуванні, а також навчитися стрілянини по мішеням як у стані спокою, так і в русі. Вдалим вибором буде і великий теніс, що вимагає не тільки сили, а й точного розрахунку.

Терези

Ваги у всьому прагнуть гармонії та врівноваженості, тому серйозні види спорту, наприклад, бокс чи інша боротьба, навряд чи привернуть їхню увагу. Свої найкращі якості вони зможуть проявити, катаючись на ковзанах, виступаючи у художній гімнастиці та займаючись плаванням. Спробувати себе Терези зможуть і в командних видах спорту через любов до згуртованості заради роботи на спільну перемогу.

Скорпіон

Скорпіони знають про те, що таке ризик, і із задоволенням займаються спортом, де адреналін просто зашкалює. Їм підійдуть гонки, стрибки з парашутом, боротьба та інші види фізичної активності, де потрібна витримка, сталеві нерви і бажання виграти будь-що-будь. Багато Скорпіонів вже в ранньому віці звертають увагу на спортивні секції та із задоволенням розвивають таланти.

Стрілець

Активним Стрільцям найчастіше до вподоби заняття кінним спортом, волейболом та баскетболом, а також бігом на короткі та довгі дистанції. Азартні представники цього Знаку здатні викладатися на всі сто відсотків, завойовувати призові місця, а також навчати спортивним дисциплінам молоде покоління. Астрологи рекомендують їм берегти суглоби, щоб у майбутньомууникнути проблем зі здоров'ям.

Козеріг

Козероги від природи наділені завзятістю, що межує з упертістю. Така риса характеру дозволяє з раннього віку займатися серйозним спортом і домагатися чудових результатів. Їм підійдуть: легка атлетика, участь у марафонах, зайняття волейболом чи баскетболом. Берегти представникам цього Знаку варто колінні суглоби.

Водолій

Водоліям спорт приносить задоволення незалежно від того, змагання це чи хобі. Їм важливо рухатися, адже активний спосіб життя дозволяє відчувати , заводити нові знайомства і насолоджуватися життям. Водолії найчастіше зупиняють свій вибір на велосипедному спорті, займаються у тренажерних залах, але можуть і взяти участь у змаганнях з альпінізму, гірськолижних дисциплін. Не залишають Водолії поза увагою та туризм з його романтикою доріг.

Риби

Рибам притаманна любов до мистецтва, тому вони можуть реалізувати потребу у спорті завдяки художній гімнастиці, фігурному катанню та синхронному плаванню. Не залишать байдужими риб та різні види танців. Екстремальні види спорту навряд чи зацікавлять ніжних риб, однак і серед них є спортсмени, які підкорили гірські вершини та небеса.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Як за допомогою нумерології обчислити грошові дні та залучити в життя багатство
Як за допомогою нумерології обчислити грошові дні та залучити в життя багатство
Кожному нам хочеться, щоб робота приносила більше грошей Нумерологи розповіли, як грошові дні кожного місяця т....
5 випадкових подій, які обіцяють зміни у житті
5 випадкових подій, які обіцяють зміни у житті
У житті кожної людини трапляються події, які відбуваються не просто так Іноді сам Всесвіт подає нам знаки про ....
Шкідливі ранкові звички, від яких вам потрібно терміново відмовитися
Шкідливі ранкові звички, від яких вам потрібно терміново відмовитися
Ранок — це найважливіша частина дня Від того, як ви проведете ранок, залежатиме те, як ви проведете весь день
10 магічних таємниць, які зберігає ваша кішка
10 магічних таємниць, які зберігає ваша кішка
Кішки здавна вважаються загадковими та магічними тваринами Знаючи про їхні здібності, ви по-новому поглянете н....
Сон у ніч з 27 на 28 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 27 на 28 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
28 квітня о 1:03 розпочнеться 20-й місячний день Фаза Місяця – спадна
більше матеріалів
/-0,32758498191833-/ /-pc-/
Top