counter
Стрічка новин
Вибрати все
27 Квітня
26 Квітня
25 Квітня
Всі новини...

Фізичні вправи для зняття стресу та підвищення енергетики


Переглядів: 24


Фізичні вправи для зняття стресу та підвищення енергетики

Хороша фізична форма — це не лише запорука привабливості, а й відмінного настрою, здоров'я та удачі. Спеціальне тренування допоможе позбавитися стресу і накопичити енергію, необхідну для успішного життя.

Освоївши нескладний комплекс вправ, ви зможете покращити якість життя, знайшовши для себе невичерпне джерело енергії. Життя без перенапруги — це можливо. «Комплект антикризових заходів» допоможе розслабитися, забути стресу, стати бадьорішим, щасливішим і успішнішим.

Вправа 1: знімаємо стрес і позбавляємося відчуття тривоги

Ця вправа знайома всім ще зі шкільної лави. Будучи дітьми, багато хто не надає йому великого значення, а подорослішавши, і зовсім забуває про це. Проте атлети, йоги, танцюристи використовують їх у своїх практиках. Вправи на розтяжку допоможуть вам набути пластичності, розігнати кров, стати витонченіше і позбутися стресу. Розтягуючі рухи звільняють від напруги і відчуття тривоги,почуття тривоги,< /strong> посилюючи концентрацію уваги та комунікативні навички.

Не забувайте про запобіжні заходи: ні в якому разі не можна тягнутися в незручних позах і долати біль. Прислухайтеся до свого тіла і підберіть собі індивідуальний комплекс вправ. Перед тим, як приступити до них, обов'язково розігрійте тіло, виконуючи протягом п'яти хвилин просту зарядку. До фізичних навантажень слід розпочинати розтяжку великих м'язів: спини, стегон, преса. А вже після переходу до потягування ніг, рук, грудей, шиї.

Вправа 2: підвищуємо енергетику

Ця вправа допоможе знайти енергію, почуття драйву та бадьорості. Так, воно вимагає сталості та якісного виконання, зате ранкове пробудження більше не буде непосильною ношею. Спортивні успіхи допоможуть збільшити інтелектуальні здібності, розвинути інтуїцію, знизити нервову напругу. Підвищена активність допоможе приймати миттєві рішення та не почуватися «вичавленим лимоном» до кінця дня.

Вправа виконується на гімнастичному килимку. Сидячи на підлозі, зігніть ноги в колінах, обхопивши їх руками. У такому положенні повільно відкиньтесь назад, на спину, а потім поверніться у вихідну позицію. Виконайте 2-3 рази. Залиштеся в положенні лежачи на спині і обопріться всім тілом на лікті і кисті рук. Зігнуті в колінах ноги слід підняти настільки, наскільки вам дозволяє власне тіло. Протягом 60 секунд візуально описуйте рухами ніг «вісімку» або коло.

Вправа 3: заряд енергії

Ця вправа допоможе вести активне життя та концентрувати енергію на виконанні роботи. Енергетична підзарядка розслабить тіло, зніме внутрішню напругу, покращить координацію, підвищить концентрацію уваги, логіку та активує короткочасну пам'ять.

Вправа відбувається в положенні стоячи: поставте ноги на ширину плечей, а руки зафіксуйте на поясі. Розгорніть праву ногу носком управо, плавно згинайте праве коліно, поступово збільшуючи упор на стопу всім тілом. Спина має бути пряма, голову потрібно повернути вправо. Зробіть випад праворуч, не відриваючи стопи від землі. Ви повинні відчути напругу в області попереку та правої ноги. Повторіть вправу іншу ногу. Бажано робити три підходи, але для початку буде достатньо одного.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Афірмації на кожен день: на успіх, гроші та кохання
Афірмації на кожен день: на успіх, гроші та кохання
Афірмації – це позитивні установки, які допомагають змінити звичний перебіг думок та створити бажане майбутнє ....
Гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні варто звернути увагу на свої особисті стосунки та комунікацію з бли....
Любовний гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 27 квітня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні ваша енергія та пристрасть будуть на піку, що зробить вас особливо ....
Сон у ніч з 26 на 27 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
Сон у ніч з 26 на 27 квітня 2024 року: тлумачення за місячним календарем
27 квітня продовжиться 19-й місячний день Фаза Місяця – спадна
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Секрети хіромантії: чи щаслива у вас рука
Для того, щоб передбачити долю по лініях руки не обов'язково досконально вивчати хіромантію Досить просто погл....
більше матеріалів
/-0,36646318435669-/ /-pc-/
Top