counter
Стрічка новин
Вибрати все
18 Квітня
17 Квітня
Всі новини...

Як розвинути інтуїцію: п'ять ефективних вправ


Переглядів: 19


Як розвинути інтуїцію: п'ять ефективних вправ

Що таке інтуїція? Це для багатьох має різне значення. Хтось стверджує, що інтуїція – наш ангел-охоронець, а хтось впевнений, що інтуїтивне мислення – це дар, який від народження отримують лише одиниці. Як би там не було, інтуїція – наш внутрішній голос, який постійно перебуває з нами на зв'язку, але з якихось причин ми його часто не чуємо або не довіряємо йому.

Чи можна розвинути інтуїцію?

Розвинути інтуїтивне мислення можна. Але для цього необхідно докласти багато зусиль та витратити певну кількість часу. Інтуїція має кожну людину, ось тільки в когось вона добре розвинена, а в когось немає. Якщо ви розвиватимете в собі інтуїтивне мислення, то зможете швидко приймати правильні рішення, дізнаватися наперед про майбутні події та наслідки тих чи інших вчинків, почнете бачити причини різних обставин та інше. Іншими словами, з добре розвиненою інтуїцією ви отримаєте можливість отримувати майже будь-яку цікаву для вас інформацію щодо людини або ситуації.

Вправи для розвитку інтуїції

Існує багато різних методик для розвитку інтуїтивного мислення. Ми пропонуємо вам п'ять вправ, які можна виконувати практично в будь-який час і в будь-якому місці.

Перша вправа навчить вас відчувати почуття та потреби іншої людини. Суть завдання – уявити себе дома будь-якої людини. А ще краще – ndash; на деякий час випробувати те саме, що відчуває обрана вами людина. Наприклад, якщо ви бачите як хтось ненароком упустив усі свої речі, папери і документи, і, похапцем, на очах у всіх збирає впале, спробуйте взяти участь у його відчутті незручності і розгубленості, а краще підійдіть і допоможіть йому все зібрати. А ще краще, самі навмисно упустіть, наприклад, велику стос паперів, і опинитесь в цій же шкурі. Ця вправа допоможе вам зрозуміти чужі почуття та емоції.

Друга вправа на розвиток інтуїції. Щоб розвинути свій внутрішній голос, необхідно подолати почуття страху. Як правило, страх блокує практично все, зокрема й інтуїцію. Важливо не подолати страху, а піддатися йому. Тільки так можна наблизитися до своєї мети та навчитися мислити інтуїтивно. Якщо ви відчуваєте страх, віддайтеся йому повністю і пройдіть цей шлях від початку до кінця. Після цього ви крок за кроком краще розумітимете свій внутрішній світ.

Третя вправа. У розмові з людиною (безпосередньо, по телефону або в мережі) спробуйте розпізнати її емоції. Як змінюється настрій, що він відчуває зараз. А що за хвилину? Ця вправа допоможе краще розбиратися в людях і навіть якоюсь мірою навчить читати думки.

Четверта вправа. Навчіться не давати негативних оцінок ситуаціям і людям і взагалі намагайтеся мислити у позитивному ключі. Наприклад, якщо ви подумки кажете собі: «У мене це ніколи не вийде», то відразу намагайтеся змінити дане судження на приблизно таке: «Що мені зробити, щоб все вийшло». Це змусить ваше мислення працювати, а не стояти дома. Підсвідомість у цьому випадку допоможе знайти вихід із складної ситуації та прийняти правильне рішення.

П'ята вправа. Щоб розвинути інтуїцію, потрібно частіше проводити час на самоті, в тихій, приємній і спокійній обстановці. Це допоможе почути свій внутрішній голос і розібратися у власних відчуттях та почуттях.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Швидке ворожіння: кого чи чого варто побоюватися найближчим часом
Швидке ворожіння: кого чи чого варто побоюватися найближчим часом
Життя — складний і звивистий шлях, який пролягає через багато небезпек та перешкод Ворожіння на найближче майб....
Знаки Зодіаку та нумерологія: які цифри здатні подарувати вам удачу
Знаки Зодіаку та нумерологія: які цифри здатні подарувати вам удачу
Згідно з законами нумерології, у кожного з нас є своє число-талісман Експерти в цій галузі об'єднали зусилля з....
Магія дзеркала: як залишити бідність у задзеркаллі та залучити багатство
Магія дзеркала: як залишити бідність у задзеркаллі та залучити багатство
Дзеркало — один із найпотужніших магічних предметів у будинку кожної людини Воно може допомогти вам залучити у....
5 переконань, які допоможуть подолати будь-які труднощі
5 переконань, які допоможуть подолати будь-які труднощі
У кожного з нас бувають життєві труднощі, але всі ми по-різному з долаємо Хтось йде безстрашно їм назустріч, а....
Місячний день сьогодні 18 квітня 2024 року
Місячний день сьогодні 18 квітня 2024 року
Кожен новий день — це чудові можливості для особистого зростання та розвитку Астрологи підкажуть, що саме прин....
більше матеріалів
/-0,23030114173889-/ /-pc-/
Top