counter
Стрічка новин
Вибрати все
29 Березня
28 Березня
Всі новини...

Як залучити гроші та удачу силою думки


Переглядів: 144


Як залучити гроші та удачу силою думки

Кожна людина мріє досягти матеріального благополуччя та отримати удачу. Не тільки ваші зусилля допоможуть вам знайти бажане: щоб мрії втілилися в реальність, необхідний правильний настрій та певне мислення.

Секрет успіху залежить від багатьох факторів, у тому числі від наших думок. Дуже часто ми запитуємо себе: чому ми живемо саме так, а не інакше? Щоб знайти відповідь, потрібно розібратися у своєму внутрішньому світі. Насамперед багато залежить від нашого настрою. Люди, які дивляться на світ песимістично та негативно мислять, рідко досягають успіху. Таким чином вони самі відштовхують удачу, створюючи довкола себе негативну енергетику. Не виключено, що й матеріальний достаток залежить від наших думок. Адже недаремно психологи розробили так звану психологію бідності та багатства. Багаті люди мислять позитивно. Щодня вони сприймають як сукупність нових можливостей, які не можна упускати. Вони рухаються до мети і не бояться зробити помилки, сприймаючи їх як невеликі перешкоди на шляху до справжнього щастя. Бідолашні люди, незважаючи на свій низький дохід, як і раніше, бояться ризикувати. Для них щоденна праця є єдиним способом заробітку, інші можливості вони навіть не розглядають. 

Як залучити гроші силою думки
Спочатку потрібно розібратися, скільки грошей ви хочете отримати. Якщо ви просто хочете позбавитися боргів і мати стабільний заробіток, вам не потрібно багато зусиль. Якщо ж ви хочете стати не просто багатою, але й впливовою людиною, вам доведеться добре попрацювати — насамперед над собою.

Навчіться цінувати те, що маєте. У вас маленька зарплатня? Не треба засмучуватися через це. Ви можете заробити більше, якщо захочете, але спочатку навчитеся цінувати те, що отримуєте. Гроші, навіть якщо їх небагато, заслуговують на повагу і любов. Ви повинні розуміти, що навіть незначна сума у ​​вашому гаманці відокремлює вас від бідності, а отже, потрібно змиритися зі своїм заробітком, але зупинятись на досягнутому заборонено.

Навчіться розлучатися з грошима. Гроші повинні працювати і переходити від одного господаря до іншого – цей процес необхідний для збільшення вашого багатства. Не потрібно витрачати гроші на марні речі, краще задумайтеся, як за допомогою їх можна збільшити свій дохід. Як відомо, успішні бізнесмени починали свою справу з невеликих вкладень, зате зараз вони мають дуже прибуткові компанії. Не бійтеся розлучатися зі своїми грошима, але робіть це з розумом.

Перегляньте своє коло спілкування. Саме на цьому етапі у багатьох людей виникають складнощі. Справді, вам доведеться припинити спілкування з деякими людьми, особливо з тими, хто випромінює негатив та заважає вам рухатись далі. По-перше, це проблемні люди. Якщо при зустрічі людина, не запитавши про ваші справи, починає вам розповідати про проблеми на роботі або про сімейні скандали, задумайтеся, а чи потрібна вона у вашому оточенні? По-друге, розірвіть контакти із заздрісними людьми. Якщо поруч із вами перебуває людина, яка може без заздрощів реагувати на чуже щастя, отже, якось він порадіє вашим проблемам. Заздрість — негативне почуття, його енергетика здатна зруйнувати все, що було важко. Почніть спілкуватися з позитивними людьми, які випромінюють радість і готові підтримати вас у будь-яких починаннях. Навіть із погляду людських стосунків лише такі люди можуть називатися друзями. Запам'ятайте, лише позитивне спілкування породжує аналогічні думки.

Візуалізуйте багатство. Іноді потрібно просто включити уяву і уявити, що ви багаті і все є все, що ви хочете. У цьому випадку ваші думки концентруються на ваших бажаннях, ви уявляєте те життя, яке хотіли б жити насправді. Не бійтеся, якщо ваші мрії трохи далекі від реальності: головне, щоб ви повірили в їхню реалістичність.

Позбавтеся «фраз-паразитів». Думки здатні посилити грошовий потік, але тільки в тому випадку, якщо ви зможете позбавити фраз, що випромінюють негатив. Ми розповімо вам про найнебезпечніші з них.

"У мене немає грошей" - одна з найнебезпечніших фраз. Вимовляючи її, ви буквально розриваєте свій грошовий канал, який відновити дуже складно. Замініть цю фразу менш категоричним висловом. Наприклад, якщо у вас просять у борг невелику суму, скажіть: "Зараз у мене немає зайвих грошей". Таким чином, ви не нашкодите собі і не образите свого знайомого відмовою.

«У мене маленька зарплата» — навіть якщо це й так, не треба думати про це, а тим більше вимовляти це вголос. У тому, що у вас маленька зарплата, тільки ваша вина, тому чи не простіше чи перестати скаржитися і почати докладати зусиль, щоб виправити своє фінансове становище? Можливо, причина полягає в тому, що ви не вмієте заощаджувати. Багато людей займають високооплачувані посади, але навіть вони не можуть похвалитися багатством. Просто почніть намагатися, а найголовніше, ніколи не вимовляйте цієї фрази.

«Я не можу собі це дозволити» — дуже часто ми не можемо собі дозволити те, що хочемо, через проблеми з грошима. Якщо, дивлячись на річ, що сподобалася, ви розумієте, що вона вам не по кишені, просто пройдіть мимо, але подумки поставте для себе мету, що одного разу ви придбаєте її.

«Я ніколи не стану багатим». Звичайно, не варто кричати і про те, що ви скоро розбагатієте. Однак ваша мета цілком здійсненна, і не потрібно виключати можливості її реалізації. Силою думки ви повинні притягувати до себе багатство і щодня представляти більш забезпечене життя, і одного разу ви зможете здійснити свою мрію.

Кожна людина мріє бути успішною, але чи можна досягти висот без удачі? Зазвичай удача відвертається від людей, які відлякують її негативними думками. Попрацювавши над собою, ви зможете досягти успіху вже найближчим часом.

Навчіться візуалізувати свою мету. Візуалізувати можна не лише предмети, а й свої цілі. Якщо ви мрієте стати керівником великої компанії, не бійтеся втілити це у своїй уяві. Щодня уявляйте, що ви займаєте ту посаду, про яку завжди мріяли, і займаєтесь улюбленою справою. Закон Всесвіту говорить, що будь-яке бажання можна здійснити, якщо щиро повірити в його здійснення.

Дотримуйтесь правила самонавіювання. Найкращий спосіб залучити удачу — навіяти собі, що ви можете досягти більшого. Не забувайте щоранку повторювати собі, що ви заслуговуєте на більше і можете наблизитися до своїх цілей. Повіривши у свої сили, ви побачите, як змінюється ваше життя.

Повторюйте слова вдачі. Як ви вже зрозуміли, є «фрази-паразити», які перекривають грошовий потік. Їх вимовляти категорично заборонено. "Слова удачі" мають зворотний ефект. Вимовляйте їх щодня, щоб налаштуватися на позитивний лад і залучити у своє життя удачу та процвітання:

удача;
любов;
щастя;
благополуччя;
надія;
довіру.
Вимовляти «слова удачі» можна будь-якої миті, незалежно від часу доби. З їхньою допомогою ви зможете не тільки прилягти удачу, але й здобути впевненість у собі.

Залучити щастя у своє життя може кожна людина, але для цього потрібний правильний настрій. Позитивні слова допоможуть вам наблизитися до своєї мети та отримати бажане без особливих зусиль. Бажаємо вам багатства та процвітання,


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Камені-талісмани для жіночого здоров'я
Камені-талісмани для жіночого здоров'я
Ще в давнину люди знали, що каміння має цілющі властивості На жаль, у сучасному світі багато хто скептично ста....
Камені-талісмани для залучення грошей та удачі
Камені-талісмани для залучення грошей та удачі
Поліпшити свій добробут і стати щасливою людиною можна за допомогою каменів-талісманів Давно доведено, що енер....
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
Енергетична гімнастика: спосіб зберегти молодість та красу
У сучасне століття підвищених енерговитрат відновлювати енергетичний баланс важливо кожній людині Нескладний к....
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні у вас може виникнути почуття втоми чи розчарування через несподіван....
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
Любовний гороскоп на 29 березня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) На сьогоднішній день ваші пристрасність та романтичні настрої будуть на піку....
більше матеріалів
/-0,22424292564392-/ /-pc-/
Top