counter
Стрічка новин
Вибрати все
14 Травня
13 Травня
Всі новини...

10 незвичайних фактів про Знак Зодіаку Телець


Переглядів: 29


10 незвичайних фактів про Знак Зодіаку Телець

Всі Знаки Зодіаку мають свої таємниці та секрети. У кожного із 12 сузір'їв своя енергетика та свій характер, який властивий людям, народженим під цими зірками. Телець — не виняток.

Ті, хто народився під Знаком Овна, може ознайомитися зі статтею про 10 незвичайних фактів Знак Зодіаку Овен. Ми продовжуємо розглядати найтаємніші куточки свідомості та інших знаків. Земний Знак Тельця дуже сильний, хоч цього не показує. Він має свої слабкості, свої недоліки, які заважають йому жити, але ж у кого їх немає?

Характер Тельцов

Хто ж ці люди, якщо не світлі добряки. Вони завжди допоможуть друзям, рідним, при цьому не скрививши обличчя. Вони знайдуть для вас час, але це не завжди буде так. Поки Тельці не знайдуть собі другу половинку, вони допомагатимуть вам, дружити з вами. Все буде прекрасно. Але після того, як вони зустрінуть своє кохання, друзі відійдуть на другий план. Приготуйтеся до цього, тому що Тельці легко змінюють свої пріоритети.

Ці люди люблять все гарне. Вони є справжніми естетами. Їх приваблює краса практична — у будинку, в автомобілі, в одязі. Це ще модники. Гарні люди - ось головний магніт для Тельців. Якщо ви хочете побачити зліт Тельців, то прийдіть на показ моди, виставку автомобілів чи конкурс краси. Там буде багато представників цього Знаку Зодіаку.

Земля дуже сильно впливає на цих людей, тому вони економні і ніколи не будуть тринькати зароблені чесною працею гроші... ну, хіба що, машину дорожче куплять або крутіший костюм.

10 незвичайних фактів про Тільця

Приготуйтеся дізнатися про цих людей те, чого ви, можливо, не знали.

Факт перший: Тільці просто не переносять нічого тимчасового. Якщо вони шукають друга, то на все життя. Те саме стосується й коханої людини. Телефон чи машину вони теж купують раз на кілька років, але готові викласти за це купу грошей. Тимчасові відносини для них можуть бути прийнятними, якщо у них є кохана людина. Тільці зраджують, але ви про це ніколи не дізнаєтесь.

Факт другий: філософія цих людей проста як удар по голові сковорідкою. Головне — це дім. Тільці люблять свій притулок, хоча можуть проводити в ньому не так багато часу. Приходячи додому, їм потрібний комфорт. Їх не турбує, який із вікна вигляд — краще нехай ванна буде більшою і приємнішою. Їх легко спокусити зручностями та високими технологіями.

Факт третій: знаєте, хто такий Містер Бін? Це той дивний англійський комік, у якого найсмішніші живі брови і неймовірно смішний вираз обличчя. Так ось, Тельці здатні на таке саме шоу. Не всі знають це про себе, але майже всі можуть бути такими ж артистичними та забавними. Просто стежте за тим, як вони розповідають смішні історії — їх обличчя іноді набуває вигляду куди смішніше, ніж у найбільших комедійних акторів. Тільці можуть допомогти підняти настрій  будь-кому і будь-де.

Факт четвертий: терплячість — сильна риса Тельців, яку не знають навіть деякі Тельцы. Вони здатні вичікувати до нескінченності, поки не настане зручний випадок для чогось. Саме тому вони добре грають в азартні карткові ігри, успішні в коханні та завжди домагаються того, чого хочуть. Тільки найледачіші з представників цього Знаку можуть собі дозволити нічого не робити, але більшість приховує вміння чекати, маскуючи його під лінощі.

Факт п'ятий: Тільці заслуговують на те, щоб їм довіряти. Просто так вони «кидати» вони нікого не будуть — їм це не потрібне. Вони творці, тому не руйнують усе навколо себе, а творять. Цікавий факт у тому, що Тельцям завжди можна вірити. Вони не люблять брехати, хоч вміють це робити. Ці люди самі про це не здогадуються, але так.

Факт шостий: Тельці дуже ревниві, але не до грошей. Ці люди можуть стати жадібними лише в незвичайній і важкій ситуації, а ось улюблених людей вони ревнують навіть до речей. Іноді складається таке відчуття, що Тельці Бажають знати навіть думки коханої людини, контролюючи її повністю. Вони люблять, коли їм підкоряються, але у них немає комплексу Бога, тому не бійтеся слухати їхні поради та настанови.

Факт сьомий: Тільці з першого погляду здаються такими сміливими, що починаєш вірити в їхню відвагу, але насправді вони бояться. Їхній найбільший талант полягає в тому, що свої страхи вони не лише маскують, а й перетворюють якимось немислимим способом на відвагу. Як вони це роблять, відомо лише їм самим. На залишається лише спостерігати за цим феноменом.

Факт восьмий: якщо ви зробили цій людині щось хороше, вона ніколи цього не забуде. Він або вона можуть забути, коли у мама день народження, але забути ваше добро вони не зможуть, тому поводитися з ними добре може бути корисним. Відгукуйтеся на їхні благання про допомогу, тому що це добро повернеться до вас у подвійному... ні, в потрійному розмірі.

Факт дев'ятий: буйство Тельця не зупинити. Ніколи не доводьте цих людей до нервового зриву. Інакше може настати справжній апокаліпсис. Ваше життя перетвориться на пекло, якщо ви зробите йому щось погане. Злопам'ятні Тельці вам помстяться, коли настане зручний випадок. Чекати вони вміють, ми вам говорили.

Факт десятий: негативний цікавий факт лише один. Багато Тельців, майже 90%, не будуть з вами спілкуватися і будувати стосунки, якщо ви одягнені не стильно, не модно, дешево або без смаку, якщо у вас не збігаються сексуальні погляди, якщо від вас погано пахне. Вони помічають будь-які дрібниці, які можуть стати на заваді вашій дружбі. Однак, якщо ви вже дружите, то Телець вам м'яко та люб'язно вкаже на те, що з вами не так.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
8 важливих законів Всесвіту
8 важливих законів Всесвіту
Існує кілька законів, на основі яких у Всесвіті відбувається обмін енергіями Трапляється, що в житті все рапто....
Гороскоп від Анжели Перл на 14 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Гороскоп від Анжели Перл на 14 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку.
Сьогодні, 14 травня 2024 року, більшість знаків зодіаку знайде собі роботу Це, можливо, пов'язане із закінченн....
Гороскоп на 14 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
Гороскоп на 14 травня 2024 року: що обіцяють астрологи
♈️ Овен (21 березня - 19 квітня) Сьогодні Овни можуть відчути потребу в саморефлексії та внутрішньому розвитк....
Гороскоп від Павла Глоби на 14 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп від Павла Глоби на 14 травня 2024 року для всіх знаків Зодіаку
Павло Глоба, у своєму прогнозі на 14 травня 2024 року, радить представникам усіх знаків зодіаку виявляти обере....
Гороскоп на 14 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Гороскоп на 14 травня 2024 року від Тамари Глоби для всіх знаків Зодіаку
Тамара Глоба попереджає всіх представників знаків зодіаку про можливі труднощі 14 травня, наголошуючи, що розс....
більше матеріалів
/-0,39757513999939-/ /-pc-/
Top