counter
Стрічка новин
Вибрати все
27 Квітня
26 Квітня
Всі новини...

Жартівний гороскоп: як Знаки Зодіаку готуються до кінця світу


Переглядів: 13


Жартівний гороскоп: як Знаки Зодіаку готуються до кінця світу

Багато хто з нас бачив фільми-катастрофи, які показують, яким може бути кінець світу. Астрологи поділилися своєю думкою щодо того, як кожен із Знаків Зодіаку готувався б до цієї події.

Не варто серйозно думати про те, коли настане кінець світу. Набагато важливіше сфокусуватися на поточних справах та проблемах. У їхньому вирішенні вам допоможуть спеціальні змови, а також крапля впевненості. І, звичайно, гумор допоможе не опустити руки навіть у складній ситуації.

Стихія Вогню: Овен, Лев, Стрілець
"Вогняні" люди у стресових ситуаціях включають режим збереження енергії. Вони думають тільки про себе, та й про своїх близьких. Теоретичний кінець світу для них був би чудовою можливістю показати і довести своє кохання, а ще пожити на своє задоволення.

Овни при зомбі-апокаліпсисі тут же побігли б у магазини за екіпіруванням, холодною та вогнепальною зброєю. Враховуючи особливості їхнього мислення, швидше за все, саме вони вижили б під час кінця світу.

Левам під час кінця світу, можливо, захотілося б закотити вечірку, на якій вони стали б найяскравішими зірками. В решту часу, швидше за все, Леви були б відповідальними за збереження порядку, бо їх дратує, коли все навколо йде не за сценарієм Лева, короля будь-якого шоу.

Стрільці стали б головними захисниками та миротворцями. Вони стежили б за порядком і підтримували нужденних. В крайньому випадку вони постаралися б втекти кудись у ліс, щоб там насолодитися єднанням із природою та змінити обстановку.

Стихія Землі: Телець, Діва, Козеріг
Ці люди поводяться дуже по-різному в критичних ситуаціях, незважаючи на те, що належать до однієї стихії. Експерти вважають, що Тельці, Діви та Козерога можуть протриматися в умовах апокаліпсису досить довго і дуже впевнено.
Тільці при перших «симптомах» кінця світу побіжать у магазини закуповуватись провізією на сто днів уперед. Вони захоплять все необхідне, включаючи засоби захисту. Їм захочеться замкнутись вдома та охороняти своє майно від вандалів, навіть якщо вандали самі відсиджуються по будинках.

Діви - мудрий Знак, але саме вони першими почнуть кричати: Я ж говорив! або: "Нам говорили, а ми не слухали!". Швидше за все, виживуть тільки ті Діви, які не вміють говорити, бо решту всіх лінчують за паніку.

Козероги продовжать працювати. Вони заведуть будильник на 7 ранку, погладять сукню чи сорочку, підготують сніданок на роботу. Прийдуть туди, і не побачать нікого. У результаті Козероги вирішать повернутися додому та почекати, доки ситуація не відновиться.

Стихія Повітря: Близнюки, Терези, Водолій
Люди цієї стихії точно не зачинятимуться вдома. Поруч із ними буде весело, хоч і не завжди безпечно. У плані підготовки вони виявляють абсолютну байдужість, діючи з натхнення.

Близнюки почнуть знайомитися з усіма підряд, пустяться у всі тяжкі. Можливо, знайдуть кохання, втечуть у гори або в ліс, відвідають якесь гарне романтичне місце. Словом, вирішать пожити на всю котушку.

Терезам, найімовірніше, захочеться виглядати чарівними на тлі інших, тому вони спочатку забіжать до магазину, щоб оновити гардероб. А потім почнуть робити селфі та записувати відео для соціальних мереж.

Водолії ламатимуть голову над тим, як виправити ситуацію. Якщо все вийде з-під контролю, то вони все одно знайдуть спосіб врятувати цей недосконалий світ, причому непередбачуваним чином.

Стихія Води: Рак, Скорпіон, Риби
Люди стихії Води щодня живуть в умовах апокаліпсису, так що їм не звикати. Але якщо уявити реальну ситуацію, то ці люди змогли б здивувати багатьох.

Раки точно б почали панікувати першими, адже для них це абсолютно нормально. Найсильніше постраждали б їхні близькі, адже вони дізналися б, що страшніше за кару понад тільки Рак, який не знає, що робити.

Підготовка Скорпіонів була б найприємнішою. Це ті самі люди, які впевнені, що за всі свої гріхи та провини будуть покарані їхні недоброзичливці та вороги. Отже, Скорпіони, швидше за все, придбають до апокаліпсису попкорн.

Риби вирішать, що кінець світу настає через них, і почнуть молитися про прощення. Підготовка полягатиме в тому, щоб розібратися, чому так сталося. Під час кінця світу ви зможете знайти Риб у момент глибокого самоаналізу, так що і їм, і вам буде вже не до зомбі або метеориту, що летить до Землі.

Кінець світу станеться тоді, коли ви дозволите цьому статися. Слідкуйте за гороскопами та місячним календарем, щоб кожен ваш день проходив вдало і без песимістичних думок, без проблем.


Читайте АСН в Google News




Новини партнерів



Інші важливі новини і публікації
Найправдивіше ворожіння на майбутнє
Найправдивіше ворожіння на майбутнє
Щоб дізнатися, що чекає на вас у найближчому і далекому майбутньому, можна погадати Пропонуємо вам скористатис....
Як домашні тварини прогнозують погоду: прикмети
Як домашні тварини прогнозують погоду: прикмети
Дивно, але домашні вихованці — найкращі синоптики Саме за їхньою поведінкою можна дізнатися точний прогноз пог....
Ваш шлях до успіху за Знаком Зодіаку
Ваш шлях до успіху за Знаком Зодіаку
успіх гороскоп & mdash; Ваш особистий посібник із щасливого життя Зірки визначили найкоротший спосіб бага....
Як дізнатися колір своєї аури
Як дізнатися колір своєї аури
Аура – це віддзеркалення нашого внутрішнього стану душі Це невидиме енергетичне поле, яке відбиває наш настрій....
Грошова магія: що робити зі старим гаманцем
Грошова магія: що робити зі старим гаманцем
У грошової магії гаманець є одним з головних предметів, який пов'язує енергія людини з енергією грошей Трапляє....
більше матеріалів
/-0,35237693786621-/ /-pc-/
Top